Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie dotarł do mnie z Krakvetu płyn przeciwłojotokowy Sebovet, 2 szt. po 200 ml. Zapłacilam 37,80 zł. Teraz nie wiem, jak zabrać się za kąpiel Oskara. Na taką pogodę po kąpieli nie moze chyba z dobę wyjść z domu.

Posted

Dobra wiadomość: Oskar pogodził sie z budą. Zamieszkał w niej.

Przy okazji chciałam zaprosić na wątek naszych nowych tymczasowiczek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/193480-Wymodlili%C5%9Bmy-lesze-%C5%BCycie-spod-palet-u-ksi%C4%99dza-z-g%C5%82odu-i-ch%C5%82odu.Pom%C3%B3%C5%BC-nam[/url]..

Posted

Wiemy:).

Niestety okazało się,ze wet, który miał operować Oskarka ma jednak poważniejszą kontuzję i wraca do pracy dopiero pod koniec przyszłego tyg. Trzeba będzie szukać innego , ale sprawdzonego weta .

Posted

Na razie doszła wpłata od divii_gg z bazarku kolczykowego - 104 zł:), bardzo dziękujemy:loveu::loveu:.

Jak dojdzie następna zaraz napiszę i uzupełnię rozliczenie:).

Posted

Chyba nie napisałam ,że doszła wpłata od alice midnight - 53,60 zł:lol:, a dzisiaj od Bambino 225 zł:lol:.
Bardzo serdecznie dziękujemy!:loveu::loveu::loveu:

Posted

A ja się bałam, że takim starym, zwyczajnym psem nikt się nie zainteresuje i nikt mu nie pomoże. Jestem bardzo szczęśliwa, że stało sie inaczej. Oskar to naprawdę wyjątkowy pies.