Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malwi napisał(a):
HEJ! DOŚĆ! to nie jest miejsce na wasze kłótnie - jak chcecie coś sobie wyjaśnić to piszcie na PW...

Moda proszę o usunięcie tej nic nie wnoszącej dyskusji ....

Podejżewam, że potencjalny DT i tak najpierw jest sprawdzany, więc nie rozumiem tego szumu o nic.

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O proszę, ja założyłam jakiś czas temu swój wątek, nie wiedząc o tym.. Obecnie jestem w Kaliszu, ale nie wiem jak pomóc, z miejscowym stowarzyszeniem strasznie trudno się dogadać.

Posted

no właśnie dobrzeby było gdyby jakaś osoba ze stowarzyszenia kaliskiego weszła na wątek i napisała na czym sprawa w tej chwili stanęła .. bo organizacja DT jeśli nic dalej nie pójdzie to strata czasu ...

Posted

Jak znajdę chwilkę to poczytam wątek z zaległych, nieprzeczytanych postów. Póki co odpowiadając na ostatnie pytania - jak najbardziej wszystko toczy się do przodu. Niestety nie możemy pisać publicznie co, kiedy dokładnie się dzieje z uwagi na dobro sprawy.

Posted

Nie wiem na kiedy planujecie akcję ale jeśli to byłby weekend to oferuję transport. Od pn-pt musiała bym wiedzieć wcześniej żeby urlop załatwić.

Posted

na stronie polsatu pisza że urzednicy nie wiedza jak pomóc dręczonym zwierzetom.... ja sie zastanawiam po co jest wogle ustawa o ochronie zwierząt..... ten nasz wymiar sprawiedliwości

Posted

Malwi napisał(a):
myślicie że byłby w stanie je wypuścić jak sie dowiedział co się szykuje ?

te psy mogły zwiać, one nie maja obrozy tylko szmaty na szyjach. mogły tez stać się juz bezużyteczne i je wywalił. ponoć w tamtych okolicach często pojawiają się nagle bezdomne, w kiepskim stanie psiaki, wyglądąjące jak te z pseudo.

Posted

a ja mam pytanie : na pierwszej stronie jest napisane :

Jeśli ktoś z Państwa chciałby przekazać lub wysłać dary dla tych psów, prosimy o kierowanie ich na adres udostępniony przez XIANG GROUP z dopiskiem: „KALISZ”
XIANG GROUP
Ul. Barburki 8
04-511 Warszawa
Tel kontaktowy: 0503173023 (Iza)

Bo jedna Cioteczka zaoferowala smycze i jest Warszawy . to czy moglaby tam je zaniesc??

Posted

Dzięki Malwi! Póki co naprawdę fajnie udało nam się zorganizować ludzi do pomocy z fundacji i osób, które np. adoptowały od nas psy. Wszyscy są chętni do wycieczki i czekają na sygnał. W szoku jestem, że tyle naszych znajomych (na co dzień nawet niekoniecznie związanych z psami) chce pomóc transportowo, pomimo wakacji!