Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja nie wiem co my wtedy zrobimy, przeciez na dworze o 9 rano byly 4 stopnie to ile w nocy?nie mozemy go tam zostawic nawet dnia dluzej, wtedy naprawde albo dajemy mu bude albo...dobra wole nie myslec, zyje nadzieja ze sie udalo

Posted

Psa nie udało się złapać:shake: być może jeszcze będzie dzisiaj jedno podejście. Pies ucieka, nie chce podejść bliżej, nie było go nawet gdzie zagonić, żeby nie uciekł.
Napiszę później, czy będzie dzisiaj jeszcze jedna próba.

Posted

[quote name='monica_26']Psa nie udało się złapać:shake: być może jeszcze będzie dzisiaj jedno podejście. Pies ucieka, nie chce podejść bliżej, nie było go nawet gdzie zagonić, żeby nie uciekł.
Napiszę później, czy będzie dzisiaj jeszcze jedna próba.[/QUOTE]

Oj , nie dobrze ...zimno na dworze ...

Posted

Nie moge w to uwierzyc.....Ale jak on jest taki dziki ,to w DT tez beda problemy:shake:
na pewno nie umie chodzic na smyczce , i trzeba go bedzie od poczatku socjalizowac.
Nie wiadomo tez jak pojedzie w samochodzie:roll:

Posted

[quote name='lucySxy']Nie moge w to uwierzyc.....Ale jak on jest taki dziki ,to w DT tez beda problemy:shake:
na pewno nie umie chodzic na smyczce , i trzeba go bedzie od poczatku socjalizowac.
Nie wiadomo tez jak pojedzie w samochodzie:roll:[/QUOTE]

Pies niby spokojny, ale jak przychodzi co do czego, to dzikus. On nigdy chyba nie miał bliższego kontaktu z człowiekiem, nie wiem co dalej robić, :shake:

Posted

cioteczki teraz nie ma zartow,jak sie nie da zlapac to trzeba mu wstawic bude gdzies. Jest tam jakis kawalek miejsca zeby mu ja dac, bo nie wytrzyma zimy?. A jakby poprosic o pomoc w chwytaniu fundacje sos moze maja wieksze doswiadczenie w chwytaniu psiakow

Posted

Z tą budą obawiam się, że mogą być problemy, ludzie którzy tam mieszkają co chwile wyrzucają mu miski, które przynoszą Monica i Avilia, więc nie wiem jak zareagowaliby na budę...:(

Posted

[quote name='mikoada']Z tą budą obawiam się, że mogą być problemy, ludzie którzy tam mieszkają co chwile wyrzucają mu miski, które przynoszą Monica i Avilia, więc nie wiem jak zareagowaliby na budę...:([/QUOTE]
Podejrzewam, że te pudełeczka może zbierać pani która sprząta osiedle, bo czasami leży ich kilka, już mu ktoś w worku przynosi jedzenie i to jest chyba dobre rozwiązanie

Posted

myślicie, że legendarny sedalin to zbyt ryzykowne rozwiązanie w przypadku tego psiaczka??
jak się nie daje podejść, to może postawić Mu karmę z "wkładką" i przypilnować aż się ulula?
oczywiście o ile to nie zagraża Jego życiu ..

Posted

zapowiedzi na najbliższą zimę są zatrważające ..
ptaki owadożerne już wyleciały z kraju a to zapowiada niestety ostre mrozy.
Nie wiem jak On biedaczek na styropianie to przetrwa ..