Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bonsai napisał(a):
A ja nie piszę tego do Was. :p Tylko do Justy, a jako, że jest moją siostrą, to sobie mogę pozwolić. :evil_lol: Proszę się tu w rodzinne porachunki nie mieszać. :mad:
Paulina_mickey, nie ma się czym chwalić raczej... :p

to jak, Justyny pies nie może nosić kolców, a Pauliny może?..

Posted

Cześć wszystkim! :multi:

[quote name='Marta_Ares']
piekna stojka

Dziękujemy :loveu:

[quote name='Eriu']Bo one czekają na dłuższą chwilę prywatności. A nie tu zdjęcia im robisz i nie mają jak się sobą zająć . Co Ty myślisz, to poważny związek jest. (zakończył swój wywód ekspert od patyczaków). No, idę, bo mi coś odwala .
pozdrawiam

Zwłaszcza, że to wszystko są samice - samce rodzą się raz na parę pokoleń i zazwyczaj zaraz umierają :eviltong:

[quote name='Dobcia']Lepiej nie będę Cię straszyć....;)

Gizmunio przed kąpielą taki fajny, po wywijany pies=guma

O! I mamusie patyczki już takie duże, już się ustawiam w kolejce po brzdące, czy jak im tam... larwy W zamian oferuje całą gamę kaktusów, do wyboru, do koloru

Baw się dobrze! Wrocław to piękne miasto

Opowiedz mi mamo... Proszę :loveu:

Malutkie patyczki za kaktusy? To ile chcesz? 20? :evil_lol: Jajek na razie nie ma, ale już wypatruję, bo niedługo powinny być ;)

[quote name='Anecioreczek']Justyś-przy dobrych układach w środe

I jak??!!

[quote name='Alicjarydzewska']witaj ...prawie krajanko

Witaj Alu! :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']Chłopak sie chwali pisankami po prostu

Rrrr... :mad: :diabloti:

[quote name='Guffi']Masz patyczaki?
Ale się Gizmol fajnie wygina
Bry

Bry bry! Nawet 3 ;)

[quote name='wiq']jaka faza po kapieli:evil_lol: moje dostaja zawsze glupawki i zaczynaja zasuwac po mieszkaniu:evil_lol:

A myślisz, że Gizmo nie biega? Lata jak szalony, trzeba się po kątach chować :razz:

[quote name='Paulina_mickey']
wow:crazyeye: patyczaczki:loveu:
ja też mam chyba z 5 bo reszte wydałam...
jeden ma prawie 20 cm...:cool3:
ale Twoje to chyba jakiś inny gatunek

Może po prostu inny kolor? Albo masz straszyki, czy jak to się tam nazywa - one wyglądają inaczej. Cieszę się, że nie jestem sama ;)

[quote name='Bonsai']A ja nie piszę tego do Was. :p Tylko do Justy, a jako, że jest moją siostrą, to sobie mogę pozwolić. :evil_lol: Proszę się tu w rodzinne porachunki nie mieszać. :mad:
Paulina_mickey, nie ma się czym chwalić raczej... :p

Ona to robi specjalnie, ale i tak ją kocham :loveu:
I nie kłócić się już!

[quote name='BBeta']Dobry wieczór ;) Ja też się do Wrocławia wybieram :cool3: Tyle, że dopiero w poniedziałek ;)

Dobry Beatko ;) To pozdrów Wrocław ode mnie bo było na prawdę super, ale napiszę w kolejnym poście, bo mam za dużo emotek ;]

Posted

wiq napisał(a):
to jak, Justyny pies nie może nosić kolców, a Pauliny może?..

Eeee... Czytanko ze zrozumieniem poćwiczmy. :eviltong:

Justynka, aż do skutku. :eviltong:
Gadałaś z Patką o koszach? Żeby nam przypadkiem jakiegoś 'obcego' nie wzięła. Bo wziąć musi. :)

Posted

Bonsai napisał(a):
Eeee... Czytanko ze zrozumieniem poćwiczmy. :eviltong:

Może pisanko jasne poćwiczymy?:roll:
O.k., siostra, nie siostra, ale takie użalanie się nad psami w kolcach wiele osób wkurza:/ jakby nie było innych tematów..

Choć na prośbę Justyny to już EOT..

Posted

[quote name='Bonsai']
Gadałaś z Patką o koszach? Żeby nam przypadkiem jakiegoś 'obcego' nie wzięła. Bo wziąć musi.

Jest też jeden maluch z Krakowa w potrzebie ogłaszany na lunarze i Patka się zastanawia :roll:

[quote name='wiq']O.k., siostra, nie siostra, ale takie użalanie się nad psami w kolcach wiele osób wkurza:/ jakby nie było innych tematów..

Choć na prośbę Justyny to już EOT..

Po prostu różni ludzie mają różne zdanie i taka dyskusja do niczego by nie doprowadziła.

Nie napisałam o Wrocławiu wcześniej bo musiałam jechać z mamą do Liroy Merlin - remont łazienki ;] Tak więc piszę.

Wycieczka była super! Śmiem powiedzieć, że najlepsza w moim dotychczasowym życiu. Wprawdzie było parę przykrych sytuacji, ale nasz (już były) wychowawca zachował się wprost niesamowicie! Dużo zwiedzaliśmy, ale jakoś nikt nie marudził. Pierwszego dnia Stary Wrocław i Panoramę Racławicką, w drugim zamek w Książu i Twierdzę w Kłodzku. Zakwaterowanie mieliśmy wprost boskie - rozwalające się domki zbudowane w 1936r., z niezliczoną ilością pająków i wszelkiego innego robactwa :roll: Tak więc większość czasu spędziliśmy przy ognisku z wychowawcą, grając na gitarach, śpiewając, rozmawiając, śmiejąc się i oczywiście... jedząc ;) Jednak potem (przynajmniej ja z moim TZ)padliśmy i poszliśmy spać do tych wszystkich obrzydliwych przyjaciół(na szczęście się pochowały robale)na niecałe 3 godziny. Zdjęć mam na razie skromnie, bo nie miałam pamięci w cyfrówce - czekam na fotki od znajomych, którzy mieli aparaty :)

Słoneczka mojego jak na razie nie obfotografowałam, za to mam parę zdjęć innych zaprzyjaźnionych zwierzaków i troszkę zdjęć z Wrocławia...

Na początek nowa reklama Croppa, którą dzisiaj udało mi się uwiecznić na komórce

Na swój sposób obrzydliwe :shake: I koszatniczkie śmieli zamienić w kiwi :shake:

Pamiętacie małą czarną kuleczkę, której niańkował mój Gizmo? Szarik wczoraj skończył 2 miesiące i rośnie z każdą sekundą :)

Tutaj Zuza - suczka koleżanki, u której zrobiłyśmy sobie pożegnalną nockę po zakończeniu roku szkolnego :roll: Tam też mój Gibson stracił podczas strojenia jedną strunę i muszę w poniedziałek lecieć do sklepu muzycznego wymieniać :placz:

A takie akwarium przywiozłam Antosi i jej siostrom, gdy wróciłam z Wrocławia - jest ogrooomne, mają tam raj na Ziemi :loveu: Czekamy na jajka :p

A teraz Wrocław:

Wrocławski ratusz

Pomnik Fredry

Ja with TZ ;)

Uroczysta sala Uniwersytetu Wrocławskiego(bardzo mi się tam podobało)

Przy fontannie

Widok z wieży widokowej (wejście na nią było okrutne, niezliczone kręte schody, choć przy monotonnym śpiewie naszego wychowawcy 'jestem śrubokrętem' jakoś się udało ;) )

W tle góra Ślęża

Wychowawca z gitarą

A tak wszyscy wyglądali w drodze powrotnej :evil_lol: (udaję tylko ja z wielkim bananem na twarzy)

Zdjęcia Gizmo już wkrótce ;) (na pewno nie dzisiaj)

Posted

[quote name='Dobcia']Ciekawa fotorelacja;) Ładna w Was para:)

Teraz tylko zostaje czekać na jajeczka... W takim raju powinny się szybciutko pojawić:multi:

Dziękuję :oops: :loveu:
Jak im powiem, że jest chętna cioteczka z Żywca to na pewno zaczną znosić :razz:

[quote name='wiq']oo.. nawet o Kłodzko zahaczyliście:loveu:
http://images24.fotosik.pl/5/e528d4c36769e659.jpg
słodka suńka;)

Taaa, o twierdzę w której musieliśmy się czołgać za trochę podpitym przewodnikiem :roll:

Ale fajne miasto tak poza tym :eviltong:

[quote name='ß@$!@']Noo! Po zdjęciach widać, że wycieczka udana ;):loveu: :cool3: Szkoda,że nie robiliście mąki na wycieczce :grin:

Bo to tylko w Górkach takie rarytasy :cool3:

Posted

wiq napisał(a):
Bystra jest z okolic Kłodzka:cool3:

Jak takie cuda tam można znaleźć to zaczynam kochać to miasto :loveu:

ß@$!@ napisał(a):
A byłaś w Górkach?:cool3:

To rzut beretem ode mnie, bodajże 25 km w jedną stronę - często tam jeżdżę nad rzekę rowerem ;)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

To rzut beretem ode mnie, bodajże 25 km w jedną stronę - często tam jeżdżę nad rzekę rowerem ;)

No, no:cool3: A w których Górkach byłaś?:evil_lol: Małych czy Wielkich ?:evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Jak takie cuda tam można znaleźć to zaczynam kochać to miasto :loveu:

co roku jestem w okolicach i samym Kłodzku i raz mi się tak trafiło;)
A Bystra nie była tam od szczenięctwa:shake:

Posted

ß@$!@ napisał(a):
No, no:cool3: A w których Górkach byłaś?:evil_lol: Małych czy Wielkich ?:evil_lol:

W Wielkich ;)

wiq napisał(a):
co roku jestem w okolicach i samym Kłodzku i raz mi się tak trafiło;)
A Bystra nie była tam od szczenięctwa:shake:

A ja bym chciała poznać szczegóły :roll:

I Jadzi pielgrzymkowanie też :p