Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita']A ja idę w środę:multi: ( będziemy sobie potem opowiadać i wspominać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: )

Witaj teraz u Ciebie:multi:

W zasadzie tylko jedna scena rozwaliła mnie tak, że prawie leżałam na fotelu i płakałam ze śmiechu, ale czekam na Twoje wrażenia :cool3:

Witaj :loveu:

Macie patyczaka, wprawdzie dwa razy musiałam odkładać aparat żeby mi to to nie zwiało, ale jak zasuwa widać pięknie ;) I tak im fajnie się 'pod pachami' na czerwono zabarwiło, coraz piękniejsze te patole :loveu:

http://www.youtube.com/watch?v=c37xul_gwZw

Posted

Dobcia napisał(a):
Jaki szybciutki patyczek:loveu:
A jak one fajnie łaskoczą, jak tak dyrdają;)

I to jak - a jak potrafią dostosować się do każdej muzyki! Kiwają się do każdego rytmu :evil_lol: Czekamy na jajeczka i Jadziu patyczaki będą Twoje :roll:

Olu, a kto to ma takie szczęście iść w Twoim towarzystwie? :)

Posted

goldenka245 napisał(a):
Cześć:loveu:
Ale fajny patyczak :D Ja te chcę takiego, żeby mi tak pochodził po ręce:evil_lol::evil_lol:

Cześć :multi:
Nie ma sprawy - masz obiecanego u mnie patola, jak będą jajka znosić :razz:

Bonsai napisał(a):
Aaa, idę z paczką ze schroniska. :eviltong:

Schronisko jednoczy ludzi :p

ß@$!@ napisał(a):
Oooo, świetny filmek :evil_lol: Jakie to uczucie? :cool3:
P.S. Gizmuś...:loveu::loveu:

Uczucie super, takie łaskotanie delikatne, bo się patyczak przyczepia przyssawkami do Twojego ciała :) I na dodatek tak się fajnie kiwa :loveu:

Dzisiaj po powrocie z działki myślałam, że padnę - pełno malin przywieźliśmy, na dodatek jeszcze borówki i porzeczki :cool3: I agrest powoli się jadalny robi... Eh tak to jest z TZ-em, który ma owocową działkę :diabloti:

Postaram się o jakieś zdjęcia jutro, nie wiem jak z zakochanym psem, ale koszy na pewno - bo jutro mają cały mój pokój dla siebie :razz:

Posted

[quote name='Dobcia']http://images23.fotosik.pl/16/45d0eafabcd97c6cmed.jpg

Jaki wygodniś, nie ma jak mięciutkie posłanie:loveu:

Ja też chce słońce:shake:

A u nas wyszło na chwilę :multi: Ale zaraz potem przyszedł deszcz :placz:

Ale ostatnio pustki na tej Dogo... :roll:

Byliśmy o 19:00 na godzinnym spacerze z Szarikiem - coraz większym już 2miesięcznym ONkiem ;) I muszę się pochwalić, że .... Gizmo się zaczyna z nim bawić! Jestem aż dumna z tego mojego chłopa :) Dzisiaj nie wzięłam aparatu, ale jutro powtórka ze spaceru to może uda mi się coś uwiecznić ;)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
A u nas wyszło na chwilę :multi: Ale zaraz potem przyszedł deszcz :placz:

Ale ostatnio pustki na tej Dogo... :roll:

U mnie tez wyszło na chwilkę... ale zbyt krótką na dłuzsze wyjście:roll:

Może dogoludki wyjechali na wakacje?

Czekam na fotki ze spaceru z Szarikiem, niech mały wyszkoli Gizmunia, a może wtedy i z dobi się będzie bawił?:cool3:

Posted

Dobcia napisał(a):
U mnie tez wyszło na chwilkę... ale zbyt krótką na dłuzsze wyjście:roll:

Może dogoludki wyjechali na wakacje?

Czekam na fotki ze spaceru z Szarikiem, niech mały wyszkoli Gizmunia, a może wtedy i z dobi się będzie bawił?:cool3:

No powyjeżdżali, my też niedługo jedziemy... Aż żal sie z Dogo rozstawać :placz:

Fotki będą jutro, jak nas pogoda nie zatrzyma w domu :shake: Będziemy szkolić, w końcu już pod koniec lipca spacerek Dogomaniaków :razz:

wiq napisał(a):
ja jestem!:multi:
właśnie dumam, gdzie wyjechać.. :niewiem:

A gdzie to chcesz jeździć w taką pogodę? :cool3:

Bonsai napisał(a):
Justa, shrek III był super. ;) Niech zgadnę na której scenie to się tak uśmiałaś: "łap łobuza"? :lol:

Skąd wiedziałaś? Ah to siostrzane poczucie humoru :lol: :lol: :lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Fotki będą jutro, jak nas pogoda nie zatrzyma w domu :shake: Będziemy szkolić, w końcu już pod koniec lipca spacerek Dogomaniaków :razz:

My też sie szkolimy między innymi na tą okoliczność:cool3:
Żeby to tylko nie wypadło między 27 lipca a 2 sierpnia, bo mam wtedy terenówki w Ochotnicy. W sumie podobno ładne miejsc, ale nie chce przegapić zlociku...:roll: