pinczerka_i_Gizmo Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='bonita']A ja idę w środę:multi: ( będziemy sobie potem opowiadać i wspominać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ) Witaj teraz u Ciebie:multi: W zasadzie tylko jedna scena rozwaliła mnie tak, że prawie leżałam na fotelu i płakałam ze śmiechu, ale czekam na Twoje wrażenia :cool3: Witaj :loveu: Macie patyczaka, wprawdzie dwa razy musiałam odkładać aparat żeby mi to to nie zwiało, ale jak zasuwa widać pięknie ;) I tak im fajnie się 'pod pachami' na czerwono zabarwiło, coraz piękniejsze te patole :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=c37xul_gwZw Quote
Dobcia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Jaki szybciutki patyczek:loveu: A jak one fajnie łaskoczą, jak tak dyrdają;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Dobcia napisał(a):Jaki szybciutki patyczek:loveu: A jak one fajnie łaskoczą, jak tak dyrdają;) I to jak - a jak potrafią dostosować się do każdej muzyki! Kiwają się do każdego rytmu :evil_lol: Czekamy na jajeczka i Jadziu patyczaki będą Twoje :roll: Olu, a kto to ma takie szczęście iść w Twoim towarzystwie? :) Quote
Dobcia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pamiętam... Mój też lubiał tańczyć:loveu: Wygląda to przezabawnie:lol: Quote
Eriu Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Patyczak jest super :D To ja tu widzę, że one tylko udają niższe stworzenia, a w rzeczywistości to są inteligentne ;). Quote
goldenka245 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Cześć:loveu: Ale fajny patyczak :D Ja te chcę takiego, żeby mi tak pochodził po ręce:evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Oooo, świetny filmek :evil_lol: Jakie to uczucie? :cool3: P.S. Gizmuś...:loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 goldenka245 napisał(a):Cześć:loveu: Ale fajny patyczak :D Ja te chcę takiego, żeby mi tak pochodził po ręce:evil_lol::evil_lol: Cześć :multi: Nie ma sprawy - masz obiecanego u mnie patola, jak będą jajka znosić :razz: Bonsai napisał(a):Aaa, idę z paczką ze schroniska. :eviltong: Schronisko jednoczy ludzi :p ß@$!@ napisał(a):Oooo, świetny filmek :evil_lol: Jakie to uczucie? :cool3: P.S. Gizmuś...:loveu::loveu: Uczucie super, takie łaskotanie delikatne, bo się patyczak przyczepia przyssawkami do Twojego ciała :) I na dodatek tak się fajnie kiwa :loveu: Dzisiaj po powrocie z działki myślałam, że padnę - pełno malin przywieźliśmy, na dodatek jeszcze borówki i porzeczki :cool3: I agrest powoli się jadalny robi... Eh tak to jest z TZ-em, który ma owocową działkę :diabloti: Postaram się o jakieś zdjęcia jutro, nie wiem jak z zakochanym psem, ale koszy na pewno - bo jutro mają cały mój pokój dla siebie :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Cześć! Pogoda popsuła nam wszystkie plany, a mieliśmy dzisiaj wstać wcześnie i pobiegać z psem :placz: Tylko takie zajęcie nam pozostało: Najpierw na wersalce w pozycji embrionalnej Potem fotel... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Chwila przerwy na przejrzenie terenu I tym razem swoje posłanie ...a wszystko po to aby skończyć na nieposkładanym łóżku z niewinną miną :p Ja chcę słońce :placz: Quote
Dobcia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 http://images23.fotosik.pl/16/45d0eafabcd97c6cmed.jpg Jaki wygodniś, nie ma jak mięciutkie posłanie:loveu: Ja też chce słońce:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Dobcia']http://images23.fotosik.pl/16/45d0eafabcd97c6cmed.jpg Jaki wygodniś, nie ma jak mięciutkie posłanie:loveu: Ja też chce słońce:shake: A u nas wyszło na chwilę :multi: Ale zaraz potem przyszedł deszcz :placz: Ale ostatnio pustki na tej Dogo... :roll: Byliśmy o 19:00 na godzinnym spacerze z Szarikiem - coraz większym już 2miesięcznym ONkiem ;) I muszę się pochwalić, że .... Gizmo się zaczyna z nim bawić! Jestem aż dumna z tego mojego chłopa :) Dzisiaj nie wzięłam aparatu, ale jutro powtórka ze spaceru to może uda mi się coś uwiecznić ;) Quote
Agga Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Widok z balkonu ma super. Ahhh jak jemu dobrze w tej pościeli.:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Agga']Widok z balkonu ma super. Ahhh jak jemu dobrze w tej pościeli.:loveu: Kogo ja tu widzę... Cześć Agguś!!!! :multi: :multi: :multi: Cieszę się , że Gizmaty się podoba :loveu: Quote
Dobcia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A u nas wyszło na chwilę :multi: Ale zaraz potem przyszedł deszcz :placz: Ale ostatnio pustki na tej Dogo... :roll: U mnie tez wyszło na chwilkę... ale zbyt krótką na dłuzsze wyjście:roll: Może dogoludki wyjechali na wakacje? Czekam na fotki ze spaceru z Szarikiem, niech mały wyszkoli Gizmunia, a może wtedy i z dobi się będzie bawił?:cool3: Quote
wiq Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ja jestem!:multi: właśnie dumam, gdzie wyjechać.. :niewiem: Quote
Bonsai Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Justa, shrek III był super. ;) Niech zgadnę na której scenie to się tak uśmiałaś: "łap łobuza"? :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Dobcia napisał(a):U mnie tez wyszło na chwilkę... ale zbyt krótką na dłuzsze wyjście:roll: Może dogoludki wyjechali na wakacje? Czekam na fotki ze spaceru z Szarikiem, niech mały wyszkoli Gizmunia, a może wtedy i z dobi się będzie bawił?:cool3: No powyjeżdżali, my też niedługo jedziemy... Aż żal sie z Dogo rozstawać :placz: Fotki będą jutro, jak nas pogoda nie zatrzyma w domu :shake: Będziemy szkolić, w końcu już pod koniec lipca spacerek Dogomaniaków :razz: wiq napisał(a):ja jestem!:multi: właśnie dumam, gdzie wyjechać.. :niewiem: A gdzie to chcesz jeździć w taką pogodę? :cool3: Bonsai napisał(a):Justa, shrek III był super. ;) Niech zgadnę na której scenie to się tak uśmiałaś: "łap łobuza"? :lol: Skąd wiedziałaś? Ah to siostrzane poczucie humoru :lol: :lol: :lol: Quote
wiq Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Justa, gdziekolwiek:evil_lol: W domu można :stupid: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 wiq napisał(a):Justa, gdziekolwiek:evil_lol: W domu można :stupid: W Żywcu przecież masz się pokazać :razz: Quote
Dobcia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Fotki będą jutro, jak nas pogoda nie zatrzyma w domu :shake: Będziemy szkolić, w końcu już pod koniec lipca spacerek Dogomaniaków :razz: My też sie szkolimy między innymi na tą okoliczność:cool3: Żeby to tylko nie wypadło między 27 lipca a 2 sierpnia, bo mam wtedy terenówki w Ochotnicy. W sumie podobno ładne miejsc, ale nie chce przegapić zlociku...:roll: Quote
wiq Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ale na jeden dzień. a ja muszę się urwać na jakieś 2 tyg:evil_lol: Quote
Bonsai Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ja przez tą scenę to się śmiałam jeszcze długo po wyjściu z kina. :eviltong: Quote
Recommended Posts