Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobcia napisał(a):
Ja też chce szczegóły!

Moje pielgrzymkowanie? Nie rozumiem:roll:

No narzekałaś przecież, że miałaś jakieś historie na pielgrzymce w Łodygowicach czy coś... i czekałam na szczegóły i się nie doczekałam :mad:

wiq napisał(a):
zapraszam na 1wszą stronę mojej galerii - tamoj som szczególy;)

Co do historii... Widocznie tak musiało być, ona po prostu czekała na Ciebie :)

Posted

To nie o mnie chodziło, tylko o członka rodziny;)
Może słyszałaś o wypadku polskiej pielgrzymki na Węgrzech? Moja ciocia była w tym autokarze, jej nic się nie stało. Opowiadała nam, co przeżyła, ale ja nie powtórze...:shake:

Posted

[quote name='wiq']heh, to raczej był brzemienny w skutki zbieg okoliczności:evil_lol:

Żałujesz? :p

[quote name='Dobcia']To nie o mnie chodziło, tylko o członka rodziny;)
Może słyszałaś o wypadku polskiej pielgrzymki na Węgrzech? Moja ciocia była w tym autokarze, jej nic się nie stało. Opowiadała nam, co przeżyła, ale ja nie powtórze...:shake:

Ah to o tą pielgrzymkę chodziło... pewnie, że pamiętam! Eh to musiało być straszne :shake: Dobrze, że cioci nic się nie stało!

[quote name='Alicjarydzewska']:pcze gadulińskie:eviltong:

Cze milczku :cool3: :cool3: :cool3:

Dzisiaj taka ładna pogoda - może wybiorę się z pinczerowatym na spacer to fotki przyniosę... ;)

Posted

Człowieka nie ma na dogo przez weekend, przychodzi a tu tyyyle do nadrabiania.
Na zdjęcia z Wrocławia mi ślina leci, uwielbiam to miasto. To idę się poślinić i poczytać coście tam naskrobały.
Miłej niedzieli :)

Posted

fajna relacja z wycieczki, super zdjecia:loveu: Bardzo ladnie wygladacie z Tz-tem, czekam teraz na fotki Gizmusia.

P.S. Ta mala czarna kuleczka jest sliczna:loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Kuleczka się robi coraz większa ;)

Właśnie wróciłam z centrum miasta, bo na Starówce dziś był Średniowieczny Jarmark Świętojański - rycerze, niewiasty w sukienkach, tańce, śpiewy i te sprawy... ;) Na koniec zrobili najazd na nasz biedny Zamek Sułkowskich w ramach pokazów batalistycznych... szkoda tylko, że nie miałam ze sobą aparatu :roll:

Wcześniej jednak byłam z Gizmo na 2godzinnym spacerze po naszych lotniskowych łąkach - było tak gorąco, że jak zaczynałam biec to pies zostawał w tyle :evil_lol: Ale jednak trochę pospacerowaliśmy (Ola, pies nie miał kolczatki! :eviltong:), pojedliśmy malin i czereśni i zaraz wstawię fotki, tylko w next poście, bo jeszcze obrabiam :roll:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kuleczka się robi coraz większa ;)

Właśnie wróciłam z centrum miasta, bo na Starówce dziś był Średniowieczny Jarmark Świętojański - rycerze, niewiasty w sukienkach, tańce, śpiewy i te sprawy... ;) Na koniec zrobili najazd na nasz biedny Zamek Sułkowskich w ramach pokazów batalistycznych... szkoda tylko, że nie miałam ze sobą aparatu :roll:
A czemu ja o niczym nie wiedziałam:crazyeye: też bym się przeszła pooglądać:p Pinczerka jak następnym razem będą jakieś imprezy w naszym pięknym mieście to daj cynk:cool3: OK? Może byśmy się uwidziały:loveu: :evil_lol:
Wcześniej jednak byłam z Gizmo na 2godzinnym spacerze po naszych lotniskowych łąkach - było tak gorąco, że jak zaczynałam biec to pies zostawał w tyle :evil_lol: Ale jednak trochę pospacerowaliśmy (Ola, pies nie miał kolczatki! :eviltong:), pojedliśmy malin i czereśni i zaraz wstawię fotki, tylko w next poście, bo jeszcze obrabiam :roll:
No to czekam na fotki okolicy w Twoim wykonaniu :)

Posted

[quote name='"bonita"']A czemu ja o niczym nie wiedziałam:crazyeye: też bym się przeszła pooglądać:p Pinczerka jak następnym razem będą jakieś imprezy w naszym pięknym mieście to daj cynk:cool3: OK? Może byśmy się uwidziały:loveu: :evil_lol:

Łooo jaki róż :evil_lol: Ja też nic nie wiedziałam, dowiedziałam się od TZ-ta, który akurat mieszka w okolicy i zobaczył plakat :roll: Jak będzie jakaś impra to Ci dam znać i będziemy się szukać :razz: U mnie na szkolnym boisku jest rozpoczęcie lata z os.Beskidzkim, też jakiś festyn i zabawa, ale również dzisiaj koniec ;)

c.d. fotek...

I spotkanie z owcami(tak mało fotek, ponieważ szedł za nami jakiś terrier i nie mogłam na dłużej się zatrzymać)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dobry Beatko ;) To pozdrów Wrocław ode mnie bo było na prawdę super

Wrocław piękne miasto :loveu: Często bywam we Wrocku, bo mam tam bliską rodzine ;)

Miałam już dawno zapytać, w której części Bielska mieszkasz ??

Posted

BBeta napisał(a):

Miałam już dawno zapytać, w której części Bielska mieszkasz ??

Beatko Ty moderatorem? Jak to się stało? :multi:
Ja mieszkam na os.Beskidzkim - całkiem niedaleko lotniska :)

A jak to jest z Tobą - najpierw mówiłaś, że Czechowice, a teraz widzę w profilu BB :razz:

Posted

Ja Czechowice oczywiście, ale nie każdy wie gdzie to jest ;) Na Beskidzkim grałam kiedyś w tenisa ;) Przeniosłam się tam z kortów na Partyzantów. Do szkoły też chodze w Bielsku

Posted

Jak pięknie Gizmo wygląda w szelkach - i nawet jakiś taki szczęśliwszy niż... :) (też Cię kocham Justynko :eviltong:) Tylko dlaczego w pewnym momencie mu je zdjęłaś? Poza tym.... owieczki! :loveu:
Ja też byłam dzisiaj z Pieguskiem na spacerku, tylko że w szybszym tempie, bo ja jechałam na rowerku , a on biegł z boku. Najgorsze, że teraz za każdym razem jak wyciągam rower z gospodarczego, to Piegowaty zaczyna wariować... Skacze, biegnie to do bramy, to do mnie, kręci piruety... ah muszę nagrać filmik. :)
Gorzej , gdy biorę rower , a Piegusa już nie (np. jadę do schroniska), wtedy oddalam się jaszybciej jak mogę, bo oczy Piega wyrażają tylko jedno: "jak możesz jechać beze mnie?!".

Posted

BBeta napisał(a):
Ja Czechowice oczywiście, ale nie każdy wie gdzie to jest ;) Na Beskidzkim grałam kiedyś w tenisa ;) Przeniosłam się tam z kortów na Partyzantów. Do szkoły też chodze w Bielsku

Chyba już się kiedyś kortami chwaliłaś :roll: A do jakiej szkoły, jeśli mogę zapytać?

Bonsai napisał(a):
Jak pięknie Gizmo wygląda w szelkach - i nawet jakiś taki szczęśliwszy niż... :) (też Cię kocham Justynko :eviltong:) Tylko dlaczego w pewnym momencie mu je zdjęłaś? Poza tym.... owieczki! :loveu:
Ja też byłam dzisiaj z Pieguskiem na spacerku, tylko że w szybszym tempie, bo ja jechałam na rowerku , a on biegł z boku. Najgorsze, że teraz za każdym razem jak wyciągam rower z gospodarczego, to Piegowaty zaczyna wariować... Skacze, biegnie to do bramy, to do mnie, kręci piruety... ah muszę nagrać filmik. :)
Gorzej , gdy biorę rower , a Piegusa już nie (np. jadę do schroniska), wtedy oddalam się jaszybciej jak mogę, bo oczy Piega wyrażają tylko jedno: "jak możesz jechać beze mnie?!".

Zdjęłam, bo Gizmo szelek nie cierpi :p Jak w nich jest to jakby się wstydził - ale jeden jest tego plus, boi się na nich mocniej pociągnąć więc grzecznie chodzi ;) Ale ubieram mu je rzadko, bo są za duże i ciągle jestem w trakcie proszenia mamy, aby spróbowała coś z nimi zrobić :roll:

My na rowerku jeździmy rzadko, ponieważ Gizmo nie umie biegać blisko przy rowerze, a ja zazwyczaj wybieram bardziej zaludnione i zmotoryzowane drogi... :roll: Ale za to coraz częściej biegamy :cool1:

A ten Piegus to chyba ma niezliczone pokłady energii w sobie ;)

Posted

BBeta napisał(a):
Do Kopernika, a Ty gdzie się wybierasz ??

Ooo... :) Ja tam złożyłam papiery, ale nie na pierwszym miejscu - zostaję w VI, u mnie na osiedlu :)

Do Kopernika wybiera się moja przyjaciółka i przyjaciel i parę osób z mojej byłej już klasy... Czy to prawda, że macie tam taki rygor?

Posted

A Piegus ma energii dużo za dużo. ;) Na rowerkach byłam z Anią, zrobiliśmy kilka kilometrów w dość szybkim tempie (jak jadę za wolno to Pieg się rozprasza). Wracamy do domu, odstawiamy rowery (pożyczyłam Ani rower brata), Piegowaty pije wodę, potem ja odprowadzam Anię do furtki, a ten wariuje i cieszy się, bo myśli, że idziemy na spacer. :lol:
Marzy mi się agility, bo Piegus ma dużo energii, jest szybki, zwinny i skoczny (wskakuje na taras...). Troszkę mu brak posłuszeństwa i cierpliwości, ale to ma chyba po mnie. ;) I pracujemy nad tym. Oboje. :lol: