Anecioreczek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 rozwiązanie mieszka w Bytomiu :lol: życie:lol: Teraz nikt mi nie powie ze zeszłam na psy:lol: Tylko że schodze na ... koty :lol: ale bede miała sajgon w domu..ehh:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Anecioreczek']rozwiązanie mieszka w Bytomiu :lol: życie:lol: Teraz nikt mi nie powie ze zeszłam na psy:lol: Tylko że schodze na ... koty :lol: ale bede miała sajgon w domu..ehh:shake:[/quote] ANETKO NAPRAWDĘ??!! AAAA super! :multi::multi::multi: Też takie maleństwo? Już wrzucam fotki na serwer :) Quote
Anecioreczek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Kto gdzie gada? Nierozumiem:shake: ps.Justyś to to to ma 2 miesiące jest o 2 tygodnie starsze od Vitani:cool3: Zobaczymy czy to dojdzie do skutgku,bo jeszcze Wandul mi nic nie napisała:roll: ale to jest Moje marzenie Kociaka czyli czarna Panterkaa:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Na początek moja największa obsesja - kaktus. To jedyne rośliny, które żyją w moim pokoju i mają się dobrze :evil_lol: Śpiący i nie świadomy co go czeka Gizmulec Tym 'czymś' była niespodziewana kąpiel i jakże 'uwielbiana' przez mojego pieska :loveu: A po wyjściu zaczęło się... wycieranko! Gdy już wyschliśmy czas było wyruszać na spacer... I piękna stójeczka niczym pies myśliwski :loveu: I patyczki moje wielgachne(mają już ponad 7cm) na koniec - z Antosią na czele :p To czarne w tle to gówienka. To na tyle - cieszcie się przez te dwa dni i pilnujcie żeby galeria się mułem nie zarosła ^^ A ja wyruszam na podbój Worcławia ;) DOBRANOC! Quote
Eriu Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Oj widać, że Gizmuś kocha kąpiele:loveu: Też mam kaktusiki w domu, dziś je na balkon wyniosłam. Takie patyczaki to absorbujące są? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='*luthien*']jezu jakie gaduly:crazyeye: Kto? Gdzie? Jak? :siara: [quote name='Anecioreczek'] ps.Justyś to to to ma 2 miesiące jest o 2 tygodnie starsze od Vitani:cool3: Zobaczymy czy to dojdzie do skutgku,bo jeszcze Wandul mi nic nie napisała:roll: ale to jest Moje marzenie Kociaka czyli czarna Panterkaa:loveu: Oj to pewnie cód, miód i orzeszki :loveu: A kiedy by się pojawił u Ciebie? [quote name='Anecioreczek']Takie małe a Tyle sra:crazyeye: Albo pani nie chce się regularnie sprzątać... :evil_lol: Ale nie no, srają gdzie popadnie - zastanawiam się jak ja w przyszłości rozróżnię jajka(też ciemnego koloru) od tej sterty kupek :roll: Eriu, są bardzo łatwe w hodowli - trochę zieleninki i parę kropelek wody... Tylko rozmnaża się to podobno niebywale... Moje na razie liczebności nie zmieniły ;] Quote
Eriu Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Bo one czekają na dłuższą chwilę prywatności. A nie tu zdjęcia im robisz i nie mają jak się sobą zająć ;). Co Ty myślisz, to poważny związek jest. (zakończył swój wywód ekspert od patyczaków). No, idę, bo mi coś odwala ;). pozdrawiam :) Quote
Dobcia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] :cool3:Jadziaaaa!!! :multi: Co to było z tą pielgrzymką? Bo chyba nie w temacie jestem :roll: [/quote] Lepiej nie będę Cię straszyć....;) Gizmunio przed kąpielą taki fajny, po wywijany:loveu: pies=guma:loveu: O! I mamusie patyczki już takie duże, już się ustawiam w kolejce po brzdące, czy jak im tam... larwy:loveu: W zamian oferuje całą gamę kaktusów, do wyboru, do koloru;) Baw się dobrze! Wrocław to piękne miasto;) Quote
Anecioreczek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Justyś-przy dobrych układach w środe:razz: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Arial]:multi:witaj ...prawie krajanko;)[/FONT] Quote
:: FiGa :: Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Chłopak sie chwali pisankami po prostu :evil_lol: Quote
Guffi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Masz patyczaki:crazyeye:? Ale się Gizmol fajnie wygina:p Bry;) Quote
BBeta Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Dobry wieczór ;) Ja też się do Wrocławia wybieram :cool3: Tyle, że dopiero w poniedziałek ;) Quote
wiq Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 jaka faza po kapieli:evil_lol::evil_lol: moje dostaja zawsze glupawki i zaczynaja zasuwac po mieszkaniu:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 wow:crazyeye: patyczaczki:loveu: ja też mam chyba z 5 bo reszte wydałam... jeden ma prawie 20 cm...:cool3: ale Twoje to chyba jakiś inny gatunek Quote
Bonsai Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 kolczatka... :( kolcami do szyi... zaciskowa... Quote
Paulina_mickey Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Bonsai napisał(a):kolczatka... :( kolcami do szyi... zaciskowa... mój pies tez ma kolczatke... Quote
Bonsai Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 A ja nie piszę tego do Was. :p Tylko do Justy, a jako, że jest moją siostrą, to sobie mogę pozwolić. :evil_lol: Proszę się tu w rodzinne porachunki nie mieszać. :mad: Paulina_mickey, nie ma się czym chwalić raczej... :p Quote
Recommended Posts