pinczerka_i_Gizmo Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='*luthien*']ulala, mi tam sie podoba:eviltong: Dziękuję :oops: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 wlasnie wpadlam pochwalic nowy baner:loveu: Quote
bonita Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Marta_Ares']wlasnie wpadlam pochwalic nowy baner:loveu: Mi też się podobuje banerek :loveu: I ten potfór na łóżku, który psa udaje też:evil_lol: Witajcie o poranku:multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Marta_Ares']wlasnie wpadlam pochwalic nowy baner:loveu: Dziękuję :loveu: [quote name='bonita']Mi też się podobuje banerek :loveu: I ten potfór na łóżku, który psa udaje też:evil_lol: Witajcie o poranku:multi: Cieszę się, że się podoba :oops: I proszę mi tu psa nie obrażać! :mad: :evil_lol: Witaj Kasiu ze swoją bokserkową gromadką! :loveu: Brzydka pogoda... :( Quote
bonita Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 No nie fajnie dziś jest, a mieliśmy jechać nad wodę:p Nie ma się co przejmować:shake: w tygodniu, jak nie będzie czasu, na pewno ślicznie będzie:loveu: :diabloti: Quote
Anecioreczek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dzieńdobry Gizmo! Dzieńdobry Justynko,z Pięknym Banerkiem!:razz: Quote
:: FiGa :: Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 http://images11.fotosik.pl/80/ffd79c9bac1f84cb.jpg :roflt: Gdzie wy mieszkacie że pogoda nieładna? U mnie słonecznie od samego rana jest... nenawidzę kiedy jest tak gorąco :mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 bonita napisał(a):No nie fajnie dziś jest, a mieliśmy jechać nad wodę:p Nie ma się co przejmować:shake: w tygodniu, jak nie będzie czasu, na pewno ślicznie będzie:loveu: :diabloti: No my też mieliśmy, na rowerkach na dodatek :roll: A w tygodniu jestem również za ładną pogodą, bo wyśmiewając się z wszystkich zajętych jadę sobie na 2 dni do Wrocławia :cool3: Anecioreczek napisał(a):Dzieńdobry Gizmo! Dzieńdobry Justynko,z Pięknym Banerkiem!:razz: :oops: :oops: :oops: Dzień dobry Anetko z rozrastającym się zwierzyńcem :loveu: ":: FiGa ::" napisał(a): Gdzie wy mieszkacie że pogoda nieładna? U mnie słonecznie od samego rana jest... nenawidzę kiedy jest tak gorąco :mad: Wszyscy się z nas śmieją :( :mad: No wyjątkowo nad Górnym Śląskiem, a przynajmniej nad Bielskiem od wczoraj krążą czarne chmury i wieje wiatr :shake: Quote
Anecioreczek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] :oops: :oops: :oops: Dzień dobry Anetko z rozrastającym się zwierzyńcem :loveu: :angryy:Jak ktoś z Moich znajomnych tak sie do mnie odzywa to przeważnie strzelam focha,no ale wybaczam:eviltong: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]:multi:witajcie..... u mnie też brzydko , nieśmiałe słonko za chmurkami , temp.ok 22 stopni ....TZ ma wolne ...więc taka pogoda być musi :diabloti:ale nic pojedziemy wybiegać Ozzulka na bezludzie;) alem się uśmiała z Gizmo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Anecioreczek']:angryy:Jak ktoś z Moich znajomnych tak sie do mnie odzywa to przeważnie strzelam focha,no ale wybaczam:eviltong: Ups... :oops: Zapamiętam na przyszłość :razz: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:witajcie..... u mnie też brzydko , nieśmiałe słonko za chmurkami , temp.ok 22 stopni ....TZ ma wolne ...więc taka pogoda być musi :diabloti:ale nic pojedziemy wybiegać Ozzulka na bezludzie;) alem się uśmiała z Gizmo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Przynajmniej pies skorzysta :cool3: Nie wyśmiewać się z Gizmulca! :mad: :diabloti: Dzisiaj dwie, już nie kompromitujące fotki ;) I jeszcze piękna róża chińska, która dzisiaj się rozwinęła na amen :loveu: Quote
Samturia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 róże chińskie są piękne, ale Gizmuś ładniejszy... pozdrawiam! :) Quote
Anecioreczek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Widzice jak sie przez Was Gizmuś wstydzi! Bo sie smialiście!:mad: źli ludzie! I wy kochacie Psy?:shake::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 http://images12.fotosik.pl/90/c97eb296a72a4e02.jpg Gizmuś powstydał i schował mordkę w kocyk, ot co :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Samturia napisał(a):róże chińskie są piękne, ale Gizmuś ładniejszy... pozdrawiam! :) O cześć :) Dawno Cię tu nie było ;) Dziękujemy! :) Anecioreczek napisał(a):Widzice jak sie przez Was Gizmuś wstydzi! Bo sie smialiście!:mad: źli ludzie! I wy kochacie Psy?:shake::evil_lol: Święte słowa! :diabloti: Pianka napisał(a):Piekny bannerek masz:loveu: Dziękuję za kolejne miłe słowa :oops: ;) evaxon napisał(a):hejka:multi: Cześć wariacie! :loveu: Jednak pojechaliśmy nad rzekę, dzisiaj wiał wiaterek więc było super - ćwiczę kondycję, ćwiczę :cool3: I muszę się pochwalić, że mamy za sobą gonitwę za ogromnym komarem: ja uciekałam, komar gonił mnie, a Gizmo komara :cool3: wylądował w paszczy mojego obrońcy :loveu: Quote
Marta_Ares Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 rowerkiem bylas?:razz: u nas wieczorem byla pogoda wrecz idealna na rower tez lekki wiaterek wial fajne powietrze. Ares dzisiaj zajaca pogonil z 15 minut go nie bylo:angryy::roll: :roll:. A mozemy liczyc na jakies zdjecia?? Quote
Dobcia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Cześć Justynko w potrzebie:cool3: Pożyczyła bym ci (na ładny procencik:evil_lol:) ale niestety nie mam:p Choć po tym ostatnim wypadku z pielgrzymką z Łodygowic, myślę, że nikt by mnie nie namówił na taką podróż...:roll: A Gizmunio mistrz min:loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Marta_Ares']rowerkiem bylas?:razz: u nas wieczorem byla pogoda wrecz idealna na rower tez lekki wiaterek wial fajne powietrze. Ares dzisiaj zajaca pogonil z 15 minut go nie bylo:angryy::roll: :roll:. A mozemy liczyc na jakies zdjecia?? Rowerkiem, ale niestety bez psa :( Zbyt długa trasa przebiegająca wzdłuż ruchliwej drogi. Tak więc zdjęć nie ma. A z tymi zającami, bażantami, czy sarnami zawsze największa zabawa :loveu: :cool3: [quote name='Dobcia']Cześć Justynko w potrzebie:cool3: Pożyczyła bym ci (na ładny procencik:evil_lol:) ale niestety nie mam:p Choć po tym ostatnim wypadku z pielgrzymką z Łodygowic, myślę, że nikt by mnie nie namówił na taką podróż...:roll: A Gizmunio mistrz min:loveu::loveu::loveu: Jadziaaaa!!! :multi: Co to było z tą pielgrzymką? Bo chyba nie w temacie jestem :roll: Jutro zostawiam Was na 2 dni, bo jadę do Wrocławia - tak więc postaram się nacykać dzisiaj na spacerze trochę zdjęć, żebyście się mogli zachwycać jak mnie nie będzie :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Jutro zostawiam Was na 2 dni, bo jadę do Wrocławia - tak więc postaram się nacykać dzisiaj na spacerze trochę zdjęć, żebyście się mogli zachwycać jak mnie nie będzie :diabloti:[/quote] to postaraj sie zeby bylo ich duzo :diabloti: Quote
Anecioreczek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 czeeeśććć u nas fotki (aż 4):evil_lol: i Problemos Mój:roll: Quote
Szarik Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Cześć Lachon, wy dziś też na spacerku? Ja wzięłam swojego zbója aż do kauflanda, jak czekałam na mamę pod wejściem, to przy drzwiach zasnął, i taka pani się pytała, czy coś mu nie jest, może chory :) A teraz śpinka pod stołem. Spakowana na jutro? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='evaxon']to postaraj sie zeby bylo ich duzo :diabloti:[/quote] Będzie ponad 20, tylko ciągle obrabiam ;) [quote name='Anecioreczek']czeeeśććć u nas fotki (aż 4):evil_lol: i Problemos Mój:roll:[/quote] Mam nadzieję, że znajdziesz szybko jakieś rozwiązanie :) [quote name='Szarik']Cześć Lachon, wy dziś też na spacerku? Ja wzięłam swojego zbója aż do kauflanda, jak czekałam na mamę pod wejściem, to przy drzwiach zasnął, i taka pani się pytała, czy coś mu nie jest, może chory :) A teraz śpinka pod stołem. Spakowana na jutro?[/quote] My na spacerku zazwyczaj codziennie :evil_lol: Gizmo jeszcze nie nauczył się załatwiać do kolezetu :roll: Biedactwo moje :loveu: Ja pamiętam jak Gizmo był w wieku Szarika to go wyciągnęłam na lotnisko i potem musiałam nieść spowrotem bo taki zmęczony był :loveu: Spakowana, spakowana :) Tylko wizja wstawania o 5:40 mi się nie widzi :shake: Zaraz będą fotki :p Nie tylko Gizmowe :p Quote
Recommended Posts