pinczerka_i_Gizmo Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='wiq']ooo.. 'słońce'.. jak mam faze to sobie to zapętlam i leci cały dzień:evil_lol: na koncert jadę:multi: chyba, że po wynikach matury mi nie wydadzą biletu starzy:evil_lol: PP to ja wszystko lubię;) "piekarnik" mi zagraj:eviltong: Ja ogółem nałogowy fan Happysad jestem :loveu: Do 'Piekarnika' by się gitara elektryczna przydała :razz: '...rozwaliło mi piekarnik, rozwaliło...' :p Ja z Akuratów najbardziej 'Pa,pa, pa...' lubię :) JEDZIESZ NA KONCERT? AAA:mdleje:Przemyć mnie ze sobą! :razz: Ja chciałam też na Pearl Jam pojechać, ale również się nie udało :shake: [quote name='Alicjarydzewska']:pwpadłam z miłym dzieńdoberkiem Cześć miła Alu! :) :loveu: [quote name='"maziak"']dzieńdoberek:smile:... jak tam Gizmuś? Maziak, witamy w naszej galerii :loveu: Gizmo... hm... pomyślmy... śpi jak zawsze o tej porze ;] a zaraz idziemy na spacerek ;) Pogoda dzisiaj nie do odgadnięcia, zimno, słońce, chmury, wiatr, ciepło... Nie wiadomo jak się ubrać :shake: Ale idę na żywioł i jedziemy z moim samcem człowieczym na działkę na maliny :loveu: I proszę Was jeśli znajdziecie chwilkę czasu, zajrzyjcie na ten link - może ktoś będzie w stanie pomóc? :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6240145#post6240145 Quote
wiq Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 HS też gitne koncerty dają:loveu: Nie załują;) ani PJ, ani LP nie lubię, więc nie cierpiałam, ale RHCP to MUS maxmalny:evil_lol::evil_lol: maliny, TZ.. kurde, ''w malinowym chruśniaku'' mi się przypomnialo:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Chętnie bym się przyłączyła do rozmowy, ale nie mam pojęcia o czym mówicie:evil_lol: Hapysad kojarzy mi się tylko z plakatami w Krk na każdym przystanku:roll: Moja miłość do muzyki kończy się na IRZE:loveu: Quote
wiq Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 na koncercie Iry też kiedyś bylam -wesolo, deszcz, blotko:evil_lol: sluchalam ich jakis czas, ale milosc umarla smiercia naturalna;) Quote
Dobcia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Byłam w zeszłe wakacje:loveu: Najlepszy koncert z okazji 250-lecia browaru:loveu: Co wzmocniło moją miłość... może będą i w tym roku?:p Quote
basia bonnie Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ale tu koncertowo się zrobiło :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Cześć koncertowe dziewczyny! :multi: Ira też fajny zespół, grali w zeszłe wakacje w BB :loveu: Ale niestety nie zrobili na mnie takiego wrażenia jak podczas słuchania ich kawałków na kompie - może dlatego, że grali na drugi dzień po Dodzie :evil_lol: Dzień dzisiaj był okrutny, ta pogoda! :shake: A teraz za oknem 9 stopni :placz: Gdzie to ciepełko? Kiedy wreszcie będzie można wystawić się do słońca? Choć za 2 tygodnie jadę do Włoch na 10 dni, to i tak mi wszystko jedno :evil_lol: Na malinach było super, przywlekłam do domu 3l świeżutkich, czerwoniutkich owocków :loveu: Były też czereśnie, porzeczki, trochę borówek...Potem grill :cool3: Ogólnie poza zimnem dzień można zaliczyć do udanych :) Quote
wiq Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 noo.. dzień do pozazdroszczenia;) odnośnie Iry mam dokładnie odwrotne wrażenie - płyty tak średnio, a na koncercie czad :D ja się cieszę, że jest zimno, bo psy mają w końcu porządnego kopa:eviltong: Quote
KaRa_ Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jak temat jest o muzyce to ponad tydzień temu byłam na Akuratach i Happysad:cool3:się wyszalało:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć koncertowe dziewczyny! :multi: Ira też fajny zespół, grali w zeszłe wakacje w BB :loveu: Ale niestety nie zrobili na mnie takiego wrażenia jak podczas słuchania ich kawałków na kompie - może dlatego, że grali na drugi dzień po Dodzie :evil_lol: Dzień dzisiaj był okrutny, ta pogoda! :shake: A teraz za oknem 9 stopni :placz: Gdzie to ciepełko? Kiedy wreszcie będzie można wystawić się do słońca? Choć za 2 tygodnie jadę do Włoch na 10 dni, to i tak mi wszystko jedno :evil_lol: Na malinach było super, przywlekłam do domu 3l świeżutkich, czerwoniutkich owocków :loveu: Były też czereśnie, porzeczki, trochę borówek...Potem grill :cool3: Ogólnie poza zimnem dzień można zaliczyć do udanych :) mniam czereśnie:cool3: Quote
Dobcia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 A tu jeszcze temaciki zespołów:cool3: Znając życie w tym roku nic w Żywcu nie będzie i zostanie tylko TKB, czyli zespoły regionalne... z całego świata;) Fajny dzień miałaś, mniam malinki:loveu: pewno u mnie też już są:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 KaRa_TC napisał(a):Jak temat jest o muzyce to ponad tydzień temu byłam na Akuratach i Happysad:cool3:się wyszalało:evil_lol: Zamilcz!!! Ale Ci zazdroszczę... Akuraci byli w BB na początku czerwca, ale brali za bilety 22 zł, wiec zrezygnowałam :angryy: A Happysad to ostatnio w lutym jakoś... Żadnego ich koncertu w pobliżu mnie nie przegapię w każdym razie! :razz: wiq napisał(a):witam śpiewająco!;) Witam mojego odpowiednika muzycznego :loveu: Dobcia napisał(a):A tu jeszcze temaciki zespołów:cool3: Znając życie w tym roku nic w Żywcu nie będzie i zostanie tylko TKB, czyli zespoły regionalne... z całego świata;) Fajny dzień miałaś, mniam malinki:loveu: pewno u mnie też już są:loveu: Góralska muzyka najlepsza ;) Ja dopiero teraz dopchałam sie na DGM, bo brat wrócił z podróży i okupuje całymi dniami komputer :cool3: Gizmo lata zakochany, znów zrobił sobie głodówkę i ciągle łazi i popiskuje :shake: Mam trochę domowych fotek, ale dzisiaj nie chce mi się już wstaiwać... ;) Dzisiaj zapoznawałam się też z patyczakami - mam nagrany filmik jak mi jeden zasuwa po ręce :p Mam też dobrą wiadomość - dostałam sie do szkoły pierwszego wyboru, zaniosłam dzisiaj resztę papierów i zostałam licealistką :loveu: W klasie humanistyczno-artystycznej od września będę mieć 21 dziewczyn i 10 chłopaków :roll: A jutro znów mnie nie ma cały dzień, bo rano koleżanka wyciąga mnie na warsztaty teatralne, a potem o 15:00 na pizze ze znajomymi (aż mi ślinka cieknie :eviltong: ). W sobotę za to jest w Bielsku jakaś wielka całodniowa impreza reagge, afrykańscy bębniarze... też nie będzie można przegapić ;) Jutro postaram się zdjęcia jakieś wrzucić na Dogo, żebyście marudzić nie musiały zbytnio... ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 bonita napisał(a):O jakaś impreza będzie :D Witanko Pinczerko! Właśnie Cię poinformowałam w zafaflunionej galerii :cool3: Witaj Bonitko! :loveu: Quote
wiq Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 gratuluje! fajne plany, moje zależą od jutrzejszych wyników.. :scared: Quote
Eriu Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Nie przejmuj się. Też miałam mało chłopaków w liceum :). Gratuluję dostania się. Swoją drogą bardzo ciekawy profil. Jakie przedmioty masz tu rozszerzone? Quote
Bonsai Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Justa.. U mnie jest 5 chłopaków i 24 dziewczyny, więc nie marudź, dobra? :cool3: Quote
Marta_Ares Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Hej gratuluje dostania sie do liceum i na wybrany profil, ja jestem na humanistyczny, ale teraz do 3 klasy...:shake: :shake: Quote
Dobcia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Hey Justynko!:multi: Gratuleje, licealistko;) Naprawde nie masz co narzekać na chłopaków... ja w liceum miałam... jednego:evil_lol: i to dopiero w IV klasie:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Bonsai napisał(a):Justa.. U mnie jest 5 chłopaków i 24 dziewczyny, więc nie marudź, dobra? :cool3: u mnie było 19 chłopaków i 11 dziewczyn a na początku technikum było nawet 22 chłopaków i 9 dziewczyn:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Eriu napisał(a):Nie przejmuj się. Też miałam mało chłopaków w liceum :). Gratuluję dostania się. Swoją drogą bardzo ciekawy profil. Jakie przedmioty masz tu rozszerzone? Dziękuję ;) Rozszerzone przedmioty do polski, historia i wiedza o kulturze(phi :eviltong:). Żałuję tylko, że nie mam w tej klasie WOSu, który chcę zdawać na maturze jako rozszerzony, ale nauczyciel z historii powiedział, że załatwi mi jakieś dodatkowe korki ;) Bonsai napisał(a):Justa.. U mnie jest 5 chłopaków i 24 dziewczyny, więc nie marudź, dobra? :cool3: Dobra :eviltong: Marta_Ares napisał(a):Hej gratuluje dostania sie do liceum i na wybrany profil, ja jestem na humanistyczny, ale teraz do 3 klasy...:shake: :shake: Dziękuję :) Na pewno dasz radę! A co potem chcesz robić? Dobcia napisał(a):Hey Justynko!:multi: Gratuleje, licealistko;) Naprawde nie masz co narzekać na chłopaków... ja w liceum miałam... jednego:evil_lol: i to dopiero w IV klasie:evil_lol: Cześć Jadziu! :loveu: To pewnie chłopak miał wzięcie... nie ma co :evil_lol: haska_12 napisał(a):A ja się witam :) Nie w temacie jestem :D Cześć! Dawno Cię u nas nie było! Ja godzinkę temu wróciłam z imprezy 'Kultura rytmów. Poczuj moc bębnów', która odbywała się na bielskiej Starówce. Było super, dużo murzynów, wczułam się w jamajskie rytmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W piątek za to byliśmy ze znajomymi z byłej już klasy na pizzy, też było wesoło :cool3: Mam też za sobą interwencje w Mazańcowicach i poranny pobyt w schronisku tak, że padam z nóg... Zaraz wstawię fotki i idę się walnąć do łóżka :razz: Quote
Recommended Posts