Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wiq']ooo.. 'słońce'.. jak mam faze to sobie to zapętlam i leci cały dzień:evil_lol:
na koncert jadę:multi: chyba, że po wynikach matury mi nie wydadzą biletu starzy:evil_lol:
PP to ja wszystko lubię;)
"piekarnik" mi zagraj:eviltong:

Ja ogółem nałogowy fan Happysad jestem :loveu: Do 'Piekarnika' by się gitara elektryczna przydała :razz: '...rozwaliło mi piekarnik, rozwaliło...' :p Ja z Akuratów najbardziej 'Pa,pa, pa...' lubię :)

JEDZIESZ NA KONCERT? AAA:mdleje:Przemyć mnie ze sobą! :razz: Ja chciałam też na Pearl Jam pojechać, ale również się nie udało :shake:

[quote name='Alicjarydzewska']:pwpadłam z miłym dzieńdoberkiem

Cześć miła Alu! :) :loveu:

[quote name='"maziak"']dzieńdoberek:smile:... jak tam Gizmuś?

Maziak, witamy w naszej galerii :loveu:
Gizmo... hm... pomyślmy... śpi jak zawsze o tej porze ;] a zaraz idziemy na spacerek ;)

Pogoda dzisiaj nie do odgadnięcia, zimno, słońce, chmury, wiatr, ciepło... Nie wiadomo jak się ubrać :shake: Ale idę na żywioł i jedziemy z moim samcem człowieczym na działkę na maliny :loveu:

I proszę Was jeśli znajdziecie chwilkę czasu, zajrzyjcie na ten link - może ktoś będzie w stanie pomóc? :-(

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6240145#post6240145

Posted

HS też gitne koncerty dają:loveu: Nie załują;)

ani PJ, ani LP nie lubię, więc nie cierpiałam, ale RHCP to MUS maxmalny:evil_lol::evil_lol:

maliny, TZ.. kurde, ''w malinowym chruśniaku'' mi się przypomnialo:evil_lol:

Posted

Chętnie bym się przyłączyła do rozmowy, ale nie mam pojęcia o czym mówicie:evil_lol:
Hapysad kojarzy mi się tylko z plakatami w Krk na każdym przystanku:roll:
Moja miłość do muzyki kończy się na IRZE:loveu:

Posted

na koncercie Iry też kiedyś bylam -wesolo, deszcz, blotko:evil_lol:
sluchalam ich jakis czas, ale milosc umarla smiercia naturalna;)

Posted

Cześć koncertowe dziewczyny! :multi:

Ira też fajny zespół, grali w zeszłe wakacje w BB :loveu: Ale niestety nie zrobili na mnie takiego wrażenia jak podczas słuchania ich kawałków na kompie - może dlatego, że grali na drugi dzień po Dodzie :evil_lol:

Dzień dzisiaj był okrutny, ta pogoda! :shake: A teraz za oknem 9 stopni :placz: Gdzie to ciepełko? Kiedy wreszcie będzie można wystawić się do słońca? Choć za 2 tygodnie jadę do Włoch na 10 dni, to i tak mi wszystko jedno :evil_lol:

Na malinach było super, przywlekłam do domu 3l świeżutkich, czerwoniutkich owocków :loveu: Były też czereśnie, porzeczki, trochę borówek...Potem grill :cool3: Ogólnie poza zimnem dzień można zaliczyć do udanych :)

Posted

noo.. dzień do pozazdroszczenia;)
odnośnie Iry mam dokładnie odwrotne wrażenie - płyty tak średnio, a na koncercie czad :D

ja się cieszę, że jest zimno, bo psy mają w końcu porządnego kopa:eviltong:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cześć koncertowe dziewczyny! :multi:

Ira też fajny zespół, grali w zeszłe wakacje w BB :loveu: Ale niestety nie zrobili na mnie takiego wrażenia jak podczas słuchania ich kawałków na kompie - może dlatego, że grali na drugi dzień po Dodzie :evil_lol:

Dzień dzisiaj był okrutny, ta pogoda! :shake: A teraz za oknem 9 stopni :placz: Gdzie to ciepełko? Kiedy wreszcie będzie można wystawić się do słońca? Choć za 2 tygodnie jadę do Włoch na 10 dni, to i tak mi wszystko jedno :evil_lol:

Na malinach było super, przywlekłam do domu 3l świeżutkich, czerwoniutkich owocków :loveu: Były też czereśnie, porzeczki, trochę borówek...Potem grill :cool3: Ogólnie poza zimnem dzień można zaliczyć do udanych :)

mniam czereśnie:cool3:

Posted

A tu jeszcze temaciki zespołów:cool3:
Znając życie w tym roku nic w Żywcu nie będzie i zostanie tylko TKB, czyli zespoły regionalne... z całego świata;)

Fajny dzień miałaś, mniam malinki:loveu: pewno u mnie też już są:loveu:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Jak temat jest o muzyce to ponad tydzień temu byłam na Akuratach i Happysad:cool3:się wyszalało:evil_lol:

Zamilcz!!!
Ale Ci zazdroszczę... Akuraci byli w BB na początku czerwca, ale brali za bilety 22 zł, wiec zrezygnowałam :angryy: A Happysad to ostatnio w lutym jakoś... Żadnego ich koncertu w pobliżu mnie nie przegapię w każdym razie! :razz:

wiq napisał(a):
witam śpiewająco!;)

Witam mojego odpowiednika muzycznego :loveu:

Dobcia napisał(a):
A tu jeszcze temaciki zespołów:cool3:
Znając życie w tym roku nic w Żywcu nie będzie i zostanie tylko TKB, czyli zespoły regionalne... z całego świata;)

Fajny dzień miałaś, mniam malinki:loveu: pewno u mnie też już są:loveu:

Góralska muzyka najlepsza ;)

Ja dopiero teraz dopchałam sie na DGM, bo brat wrócił z podróży i okupuje całymi dniami komputer :cool3: Gizmo lata zakochany, znów zrobił sobie głodówkę i ciągle łazi i popiskuje :shake: Mam trochę domowych fotek, ale dzisiaj nie chce mi się już wstaiwać... ;) Dzisiaj zapoznawałam się też z patyczakami - mam nagrany filmik jak mi jeden zasuwa po ręce :p

Mam też dobrą wiadomość - dostałam sie do szkoły pierwszego wyboru, zaniosłam dzisiaj resztę papierów i zostałam licealistką :loveu: W klasie humanistyczno-artystycznej od września będę mieć 21 dziewczyn i 10 chłopaków :roll:

A jutro znów mnie nie ma cały dzień, bo rano koleżanka wyciąga mnie na warsztaty teatralne, a potem o 15:00 na pizze ze znajomymi (aż mi ślinka cieknie :eviltong: ). W sobotę za to jest w Bielsku jakaś wielka całodniowa impreza reagge, afrykańscy bębniarze... też nie będzie można przegapić ;)

Jutro postaram się zdjęcia jakieś wrzucić na Dogo, żebyście marudzić nie musiały zbytnio... ;)

Posted

Nie przejmuj się. Też miałam mało chłopaków w liceum :). Gratuluję dostania się. Swoją drogą bardzo ciekawy profil. Jakie przedmioty masz tu rozszerzone?

Posted

Hey Justynko!:multi:
Gratuleje, licealistko;) Naprawde nie masz co narzekać na chłopaków... ja w liceum miałam... jednego:evil_lol: i to dopiero w IV klasie:evil_lol:

Posted

Eriu napisał(a):
Nie przejmuj się. Też miałam mało chłopaków w liceum :). Gratuluję dostania się. Swoją drogą bardzo ciekawy profil. Jakie przedmioty masz tu rozszerzone?

Dziękuję ;) Rozszerzone przedmioty do polski, historia i wiedza o kulturze(phi :eviltong:). Żałuję tylko, że nie mam w tej klasie WOSu, który chcę zdawać na maturze jako rozszerzony, ale nauczyciel z historii powiedział, że załatwi mi jakieś dodatkowe korki ;)

Bonsai napisał(a):
Justa.. U mnie jest 5 chłopaków i 24 dziewczyny, więc nie marudź, dobra? :cool3:

Dobra :eviltong:

Marta_Ares napisał(a):
Hej gratuluje dostania sie do liceum i na wybrany profil, ja jestem na humanistyczny, ale teraz do 3 klasy...:shake: :shake:

Dziękuję :) Na pewno dasz radę! A co potem chcesz robić?

Dobcia napisał(a):
Hey Justynko!:multi:
Gratuleje, licealistko;) Naprawde nie masz co narzekać na chłopaków... ja w liceum miałam... jednego:evil_lol: i to dopiero w IV klasie:evil_lol:

Cześć Jadziu! :loveu:
To pewnie chłopak miał wzięcie... nie ma co :evil_lol:

haska_12 napisał(a):
A ja się witam :) Nie w temacie jestem :D

Cześć! Dawno Cię u nas nie było!

Ja godzinkę temu wróciłam z imprezy 'Kultura rytmów. Poczuj moc bębnów', która odbywała się na bielskiej Starówce. Było super, dużo murzynów, wczułam się w jamajskie rytmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

W piątek za to byliśmy ze znajomymi z byłej już klasy na pizzy, też było wesoło :cool3: Mam też za sobą interwencje w Mazańcowicach i poranny pobyt w schronisku tak, że padam z nóg... Zaraz wstawię fotki i idę się walnąć do łóżka :razz: