pinczerka_i_Gizmo Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Co jest, że z ponad 5 tysięcy postów spadłam do tysiąca?!?! :crazyeye: Quote
Mi. Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 :crazyeye: czy to dla tego, ze admini kasuja tematy w ktorych czesto pisalas czy dogo tak wariuje?:-o tak w ogole to dziendoberek:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='*luthien*']:crazyeye: czy to dla tego, ze admini kasuja tematy w ktorych czesto pisalas czy dogo tak wariuje?:-o tak w ogole to dziendoberek:p Cześć :loveu: Dawno Cię tu nie było! :) Nie wiem czemu, ale trochę mnie dziwi, że wcięło mi aż 4 tysiące postów :crazyeye: Quote
Mi. Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć :loveu: Dawno Cię tu nie było! :) Nie wiem czemu, ale trochę mnie dziwi, że wcięło mi aż 4 tysiące postów :crazyeye: twojej galerii nie ucieli:cool3:... tak sobie pomyslalam co by bylo jak by admini wpadli na pomysl ucinania za dlugich galeri...:roll:Napisz na naszej nowej, swierzej, wspanialej, niezrownanej administracji zapytanie:evil_lol: Quote
Pianka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Justyna poprostu pisałaś pewnie duzo w tych tematach, które zostaly usunięte. A usunięte zostały fotoblogi usób które spamowały. Spokojnie dogo nie zginie, mozecie tu nadal siedziec. Zresztą poczytajcie sobie w administracji:eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='*luthien*']twojej galerii nie ucieli:cool3:... tak sobie pomyslalam co by bylo jak by admini wpadli na pomysl ucinania za dlugich galeri...:roll:Napisz na naszej nowej, swierzej, wspanialej, niezrownanej administracji zapytanie:evil_lol: No widzę ;) Off topic też raczej nie ruszony, więc sama nie wiem :niewiem: Ale ważne, że galerie całe :loveu: I ten temat mnie uspokoił: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72476 Mogę zacząć robić kolejne foty, bez obawy, że wszystko pójdzie na marne ;) Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć dziewuchy! :loveu: Dogomania jak widać ma się bardzo dobrze, u mnie burza za oknem, a tu wszystko pięknie chodzi - żadna psia kość :p Byłam dzisiaj u lekarza, dowiedziałam się, że na te stawy mam pić wcześniej przepisane leki (ANTHRYL bodajże, 80 zł za 40 okropnych w smaku saszetek do codziennego picia :shake: ), jak skończy mi się paczka, to kupować jakieś inne już bez recepty. Z rzepką nic mi robić nie będzie, jak mnie nie boli cały czas to nie będzie mnie niepotrzebnie ciąć, bo nie wiadomo czy pomoże :roll: Tak więc w zasadzie wróciłam do punktu wyjścia, kolano mam dalej oszczędzać i pić niedobre saszetki :roll: Fotek dalej nie mam - nie mam weny i okazji :cool3: i bardzo dobrze ze kolanka nie beda kroic:cool3: porozmawiaj z lekarzem o zastrzykach :roll: (strasznie drogie i bolesne) ale napewno bardziej skuteczne niz to swinstwo do picia:evil_lol: tez pijalam tego rodzaju saszetki i po kilkunastu niekiedy konczylam z glowa w kiblu :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Pianka napisał(a):Justyna poprostu pisałaś pewnie duzo w tych tematach, które zostaly usunięte. A usunięte zostały fotoblogi usób które spamowały. Spokojnie dogo nie zginie, mozecie tu nadal siedziec. Zresztą poczytajcie sobie w administracji:eviltong: Kurcze, nie wiedziałam, że aż tak się rozgadałam :oops: :evil_lol: evaxon napisał(a):i bardzo dobrze ze kolanka nie beda kroic:cool3: porozmawiaj z lekarzem o zastrzykach :roll: (strasznie drogie i bolesne) ale napewno bardziej skuteczne niz to swinstwo do picia:evil_lol: tez pijalam tego rodzaju saszetki i po kilkunastu niekiedy konczylam z glowa w kiblu :evil_lol: Oj nie ma mowy, mam wrodzoną igłofobię - nie przeżyłabym tego :roll: :cool3: Najwyżej zapoznam się bliżej z moją muszlą klozetową :razz: Swoją drogą już piłam te leki, ale przestałam, bo po zażyciu nie tknęłam żadnego jedzenia do wieczora :roll: Quote
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Oj nie ma mowy, mam wrodzoną igłofobię - nie przeżyłabym tego :roll: :cool3: Najwyżej zapoznam się bliżej z moją muszlą klozetową :razz: Swoją drogą już piłam te leki, ale przestałam, bo po zażyciu nie tknęłam żadnego jedzenia do wieczora :roll: :lol: fuj sa te leki i tyle:shake: Quote
Mi. Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 lol:roll: wlasnie napisalam posta na administracji i pojawila się na chwile jakas ikonka ktorej nie zdazylam doczytac (thank you posting itd) post sie niby zatwierdzil ale odeslano mnie do strony glownej administracji:eviltong:A posta nie ma:cool3:. Wy tez tak macie? moze te posty do admina lecąa po prostu sie nie pokazuja:roll: Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye:mi też zginęły posty i ogniki:diabloti:[/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='*luthien*']lol:roll: wlasnie napisalam posta na administracji i pojawila się na chwile jakas ikonka ktorej nie zdazylam doczytac (thank you posting itd) post sie niby zatwierdzil ale odeslano mnie do strony glownej administracji:eviltong:A posta nie ma:cool3:. Wy tez tak macie? moze te posty do admina lecąa po prostu sie nie pokazuja:roll: Czarna magia :diabloti: Nie wiem, ja nic nie pisałam. Rozlało się u nas na całego :shake: Burza się zaczęła godzinę temu i wciąż nabiera na sile, a leje taki strumień z nieba, że coraz bardziej cieszę się, że jestem w domku, całkiem sucha :p A tak moje Biedactwo ze strachu spędza każdą burzę: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:mi też zginęły posty i ogniki:diabloti:[/FONT] Ala! :multi: Cześć! :loveu: Widzisz, trzymałyśmy z tymi 'złymi', to nas pokarali :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 hahah:evil_lol:mi nic nie zniknelo:cool3: trzymajcie sie mnie:loveu: ja jestem dobra:loveu: :evil_lol: bidny Gizmo:placz: Do mnie tez teraz Erga przylazla i na kolana mi sie laduje Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='*luthien*']hahah:evil_lol:mi nic nie zniknelo:cool3: trzymajcie sie mnie:loveu: ja jestem dobra:loveu: :evil_lol: bidny Gizmo:placz: Do mnie tez teraz Erga przylazla i na kolana mi sie laduje Cicha woda brzegi rwie? :cool3: Ale już Ci też tak szybko nic nie przybędzie, bo wyłączyli nam Admini naliczanie postów w tym dziale - najpierw edit, potem czystka, teraz to... robi się coraz piękniej :loveu: Wygłaskaj tam tego swojego Ducha Srebrnego ode mnie ;) Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ala! :multi: Cześć! :loveu: Widzisz, trzymałyśmy z tymi 'złymi', to nas pokarali :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:ja tam z nikim nie trzymałam ...ale kij im w oko najważniejsze że mamy fotoblozki:p[/FONT] Quote
Mi. Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cicha woda brzegi rwie? :cool3: Ale już Ci też tak szybko nic nie przybędzie, bo wyłączyli nam Admini naliczanie postów w tym dziale - najpierw edit, potem czystka, teraz to... robi się coraz piękniej :loveu: Wygłaskaj tam tego swojego Ducha Srebrnego ode mnie ;) ooo zeczywiscie postow nie przybywa:-o wyglaskam:p Quote
BBeta Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 A czy to ważne ile kto ma postów ?? Ważne, że dogo dobrze działa. A burza powoli przechodzi ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:ja tam z nikim nie trzymałam ...ale kij im w oko najważniejsze że mamy fotoblozki:p[/FONT] Mamy fotoblożki i Ala zawitała w Gizmowej galerii :multi: :razz: [quote name='BBeta']A czy to ważne ile kto ma postów ?? Ważne, że dogo dobrze działa. A burza powoli przechodzi ;) Masz rację :) :) :) A burza już ucichła, tylko deszcz został :roll: Ale Gizmo dalej pod komputerem śpi ;) Quote
basia bonnie Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 U nas też burza była :shake: Ale już poszło do Was :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial]:diabloti:a u nas zanosiło się na burze i przeszła boczkiem:razz:[/FONT] Quote
goldenka245 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Hej Justynko!:loveu: Nie bolało:eviltong: Nawet nie wiedziałam kiedy mnie zakolczykowała:evil_lol: Co u Gizmusia?:cool3: Pomiziaj go ode mnie ;P Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 goldenka245 napisał(a):Hej Justynko!:loveu: Nie bolało:eviltong: Nawet nie wiedziałam kiedy mnie zakolczykowała:evil_lol: Co u Gizmusia?:cool3: Pomiziaj go ode mnie ;P Cześć :loveu: To dobrze, że nie bolało - mam nadzieję, że teraz szybko się zagoi! U Gizmusia w porządku, już dawno chrapie za ścianą :roll: Ja też zmykam do spania, właśnie skończyłam pracę na konkurs z historii... Dobranoc Wszystkim! :* Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Przyszły wyniki egzaminów: Humanistyczny - 46/50 pkt Mat-przyr. - 36/50 pkt Razem - 82/100 pkt Czyli nie jest źle, cieszę się :multi: Jak pogoda się nie zepsuje, to idziemy wieczorkiem na spacer z małym Szarikiem - fotki obiecuję ;) Quote
Recommended Posts