Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye:

czy to dla tego, ze admini kasuja tematy w ktorych czesto pisalas czy dogo tak wariuje?:-o

tak w ogole to dziendoberek:p

Posted

[quote name='*luthien*']:crazyeye:

czy to dla tego, ze admini kasuja tematy w ktorych czesto pisalas czy dogo tak wariuje?:-o

tak w ogole to dziendoberek:p

Cześć :loveu: Dawno Cię tu nie było! :)

Nie wiem czemu, ale trochę mnie dziwi, że wcięło mi aż 4 tysiące postów :crazyeye:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć :loveu: Dawno Cię tu nie było! :)

Nie wiem czemu, ale trochę mnie dziwi, że wcięło mi aż 4 tysiące postów :crazyeye: twojej galerii nie ucieli:cool3:... tak sobie pomyslalam co by bylo jak by admini wpadli na pomysl ucinania za dlugich galeri...:roll:Napisz na naszej nowej, swierzej, wspanialej, niezrownanej administracji zapytanie:evil_lol:

Posted

Justyna poprostu pisałaś pewnie duzo w tych tematach, które zostaly usunięte. A usunięte zostały fotoblogi usób które spamowały. Spokojnie dogo nie zginie, mozecie tu nadal siedziec.
Zresztą poczytajcie sobie w administracji:eviltong:

Posted

[quote name='*luthien*']twojej galerii nie ucieli:cool3:... tak sobie pomyslalam co by bylo jak by admini wpadli na pomysl ucinania za dlugich galeri...:roll:Napisz na naszej nowej, swierzej, wspanialej, niezrownanej administracji zapytanie:evil_lol:

No widzę ;) Off topic też raczej nie ruszony, więc sama nie wiem :niewiem: Ale ważne, że galerie całe :loveu:

I ten temat mnie uspokoił:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72476

Mogę zacząć robić kolejne foty, bez obawy, że wszystko pójdzie na marne ;)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cześć dziewuchy! :loveu:

Dogomania jak widać ma się bardzo dobrze, u mnie burza za oknem, a tu wszystko pięknie chodzi - żadna psia kość :p

Byłam dzisiaj u lekarza, dowiedziałam się, że na te stawy mam pić wcześniej przepisane leki (ANTHRYL bodajże, 80 zł za 40 okropnych w smaku saszetek do codziennego picia :shake: ), jak skończy mi się paczka, to kupować jakieś inne już bez recepty. Z rzepką nic mi robić nie będzie, jak mnie nie boli cały czas to nie będzie mnie niepotrzebnie ciąć, bo nie wiadomo czy pomoże :roll:

Tak więc w zasadzie wróciłam do punktu wyjścia, kolano mam dalej oszczędzać i pić niedobre saszetki :roll:

Fotek dalej nie mam - nie mam weny i okazji :cool3:

i bardzo dobrze ze kolanka nie beda kroic:cool3:
porozmawiaj z lekarzem o zastrzykach :roll: (strasznie drogie i bolesne) ale napewno bardziej skuteczne niz to swinstwo do picia:evil_lol:
tez pijalam tego rodzaju saszetki i po kilkunastu niekiedy konczylam z glowa w kiblu :evil_lol:

Posted

Pianka napisał(a):
Justyna poprostu pisałaś pewnie duzo w tych tematach, które zostaly usunięte. A usunięte zostały fotoblogi usób które spamowały. Spokojnie dogo nie zginie, mozecie tu nadal siedziec.
Zresztą poczytajcie sobie w administracji:eviltong:

Kurcze, nie wiedziałam, że aż tak się rozgadałam :oops: :evil_lol:

evaxon napisał(a):
i bardzo dobrze ze kolanka nie beda kroic:cool3:
porozmawiaj z lekarzem o zastrzykach :roll: (strasznie drogie i bolesne) ale napewno bardziej skuteczne niz to swinstwo do picia:evil_lol:
tez pijalam tego rodzaju saszetki i po kilkunastu niekiedy konczylam z glowa w kiblu :evil_lol:

Oj nie ma mowy, mam wrodzoną igłofobię - nie przeżyłabym tego :roll: :cool3:

Najwyżej zapoznam się bliżej z moją muszlą klozetową :razz: Swoją drogą już piłam te leki, ale przestałam, bo po zażyciu nie tknęłam żadnego jedzenia do wieczora :roll:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Oj nie ma mowy, mam wrodzoną igłofobię - nie przeżyłabym tego :roll: :cool3:

Najwyżej zapoznam się bliżej z moją muszlą klozetową :razz: Swoją drogą już piłam te leki, ale przestałam, bo po zażyciu nie tknęłam żadnego jedzenia do wieczora :roll:

:lol:

fuj sa te leki i tyle:shake:

Posted

lol:roll: wlasnie napisalam posta na administracji i pojawila się na chwile jakas ikonka ktorej nie zdazylam doczytac (thank you posting itd) post sie niby zatwierdzil ale odeslano mnie do strony glownej administracji:eviltong:A posta nie ma:cool3:. Wy tez tak macie? moze te posty do admina lecąa po prostu sie nie pokazuja:roll:

Posted

[quote name='*luthien*']lol:roll: wlasnie napisalam posta na administracji i pojawila się na chwile jakas ikonka ktorej nie zdazylam doczytac (thank you posting itd) post sie niby zatwierdzil ale odeslano mnie do strony glownej administracji:eviltong:A posta nie ma:cool3:. Wy tez tak macie? moze te posty do admina lecąa po prostu sie nie pokazuja:roll:

Czarna magia :diabloti:
Nie wiem, ja nic nie pisałam.

Rozlało się u nas na całego :shake: Burza się zaczęła godzinę temu i wciąż nabiera na sile, a leje taki strumień z nieba, że coraz bardziej cieszę się, że jestem w domku, całkiem sucha :p

A tak moje Biedactwo ze strachu spędza każdą burzę:

Posted

hahah:evil_lol:mi nic nie zniknelo:cool3: trzymajcie sie mnie:loveu: ja jestem dobra:loveu: :evil_lol:

bidny Gizmo:placz: Do mnie tez teraz Erga przylazla i na kolana mi sie laduje

Posted

[quote name='*luthien*']hahah:evil_lol:mi nic nie zniknelo:cool3: trzymajcie sie mnie:loveu: ja jestem dobra:loveu: :evil_lol:

bidny Gizmo:placz: Do mnie tez teraz Erga przylazla i na kolana mi sie laduje

Cicha woda brzegi rwie? :cool3: Ale już Ci też tak szybko nic nie przybędzie, bo wyłączyli nam Admini naliczanie postów w tym dziale - najpierw edit, potem czystka, teraz to... robi się coraz piękniej :loveu:

Wygłaskaj tam tego swojego Ducha Srebrnego ode mnie ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ala! :multi: Cześć! :loveu:

Widzisz, trzymałyśmy z tymi 'złymi', to nas pokarali :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:ja tam z nikim nie trzymałam ...ale kij im w oko najważniejsze że mamy fotoblozki:p[/FONT]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cicha woda brzegi rwie? :cool3: Ale już Ci też tak szybko nic nie przybędzie, bo wyłączyli nam Admini naliczanie postów w tym dziale - najpierw edit, potem czystka, teraz to... robi się coraz piękniej :loveu:

Wygłaskaj tam tego swojego Ducha Srebrnego ode mnie ;)
ooo zeczywiscie postow nie przybywa:-o

wyglaskam:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:ja tam z nikim nie trzymałam ...ale kij im w oko najważniejsze że mamy fotoblozki:p[/FONT]

Mamy fotoblożki i Ala zawitała w Gizmowej galerii :multi: :razz:

[quote name='BBeta']A czy to ważne ile kto ma postów ?? Ważne, że dogo dobrze działa. A burza powoli przechodzi ;)

Masz rację :) :) :) A burza już ucichła, tylko deszcz został :roll: Ale Gizmo dalej pod komputerem śpi ;)

Posted

goldenka245 napisał(a):
Hej Justynko!:loveu:
Nie bolało:eviltong: Nawet nie wiedziałam kiedy mnie zakolczykowała:evil_lol:
Co u Gizmusia?:cool3: Pomiziaj go ode mnie ;P

Cześć :loveu:
To dobrze, że nie bolało - mam nadzieję, że teraz szybko się zagoi!

U Gizmusia w porządku, już dawno chrapie za ścianą :roll: Ja też zmykam do spania, właśnie skończyłam pracę na konkurs z historii...

Dobranoc Wszystkim! :*

Posted

Przyszły wyniki egzaminów:

Humanistyczny - 46/50 pkt
Mat-przyr. - 36/50 pkt
Razem - 82/100 pkt

Czyli nie jest źle, cieszę się :multi:

Jak pogoda się nie zepsuje, to idziemy wieczorkiem na spacer z małym Szarikiem - fotki obiecuję ;)