Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Beatko, Eriu, Luthien - dziękuję :)

Pancia straszna :diabloti: no to teraz juz rozumiem... :D:D:D

Posted

Witaj Pinczerko :D Ciekawe zdjęcia, a ta mała futrzana kula, to chyba mi się tu gdzies pod nogami wala :) Ja to wogóle bezimienna jestem widzę, jakaś sucha właścicielka :P A to obobrzone drzewko, to też chyba gdzieś widziałam :) Pozdro!

Posted

Witam :D
Gratulacje :D test Ci super poszedł :) Naprawde jestem z Ciebie dumna :):)
Ja juz sie ciesze wakacjami i niechce myslec o nauce;]

Gizmo się poważnie tak boi burzy?? hie hie :D:D

PS. czytałam ten watek admina, nie wiedziałam ze sie tak porobiło na DGM, a to ze nie naliczają postów na FB i Offie to świetny pomysł. ja o tym mowiłam juz dawno dawno :)

Posted

Szarik napisał(a):
Witaj Pinczerko :D Ciekawe zdjęcia, a ta mała futrzana kula, to chyba mi się tu gdzies pod nogami wala :) Ja to wogóle bezimienna jestem widzę, jakaś sucha właścicielka :P A to obobrzone drzewko, to też chyba gdzieś widziałam :) Pozdro!

AAA!!!! :multi: :multi: :multi:
Szarikowa do nas zawitała! :loveu: Witaj witaj Moniczko - jak nas znalazłaś? :) :) :) Zakładaj galerię dla swojego puchatego nicponia, a ja będę nam psy fotografować ;)

Grzeczny czterołapny?

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Witam :D
Gratulacje :D test Ci super poszedł :) Naprawde jestem z Ciebie dumna :):)
Ja juz sie ciesze wakacjami i niechce myslec o nauce;]

Gizmo się poważnie tak boi burzy?? hie hie :D:D

PS. czytałam ten watek admina, nie wiedziałam ze sie tak porobiło na DGM, a to ze nie naliczają postów na FB i Offie to świetny pomysł. ja o tym mowiłam juz dawno dawno :)

Cześć Edytko :loveu:
Też jestem z siebie dumna ;)

Co do wyłączenia licznika to też jestem za, tylko dziwne, że na Offie posty i tak nadal się wliczają :roll: I, że pokasowali tyle postów. Ale i tak kocham to forum :loveu:

Dzisiaj odwiedziłam mojego TZ i oglądaliśmy 'Egzorcyzmy Emilly Rose'. Nigdy więcej, to było straszne :shake:

Posted

[quote name='evaxon']
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oo jak wygodnie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

I ten kabelek na mordce... :razz: :diabloti:

[quote name='Anecioreczek']Gratulacje Kochana! wspaniałe wyniki!:multi:

Dziękuję :oops: :oops: :oops:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Cześć Edytko :loveu:
Też jestem z siebie dumna ;)

Co do wyłączenia licznika to też jestem za, tylko dziwne, że na Offie posty i tak nadal się wliczają :roll: I, że pokasowali tyle postów. Ale i tak kocham to forum :loveu:

Dzisiaj odwiedziłam mojego TZ i oglądaliśmy 'Egzorcyzmy Emilly Rose'. Nigdy więcej, to było straszne :shake:

No tak pomimo wad jest wspaniałe :loveu:
"Egzorcyzmy Emilly Rose" noo to musiał być świetny film do oglądania we dwoje:D pamietam ja oglądałam "Egzorcustę" albo" Wzgórza mają oczy" bleee... tez masakra

Posted

AAA!!!! :multi: :multi: :multi:
Szarikowa do nas zawitała! :loveu: Witaj witaj Moniczko - jak nas znalazłaś? :) :) :) Zakładaj galerię dla swojego puchatego nicponia, a ja będę nam psy fotografować ;)

Grzeczny czterołapny?

Jak na szczeniaka, to nawet, nawet... Chociaż czasem to coś bierze... :mad: Szkoda, że dziś spacer nie wypali. Gdyby wypalił, miałabym zdjęcia buraka i bym wreszcie fotoblogasa załozła :multi: :Dog_run:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
No tak pomimo wad jest wspaniałe :loveu:
"Egzorcyzmy Emilly Rose" noo to musiał być świetny film do oglądania we dwoje:D pamietam ja oglądałam "Egzorcustę" albo" Wzgórza mają oczy" bleee... tez masakra

Przynajmniej można się pobać we dwoje :roll:

Pianka napisał(a):
Gratulacje wspaniałych wyników:multi:

Dobcia napisał(a):
Justynko gratuluje!:multi:
A pewno że tam Gizmuni najwygodniej, w końcu na panci kapciach najlepiej:cool3:

Dzięki dziewczyny :oops: :oops: :oops: Łącznie z punktami przyznawanymi za przedmioty wyjdzie ok. 132 pkt :)

Szarik napisał(a):
Jak na szczeniaka, to nawet, nawet... Chociaż czasem to coś bierze... :mad: Szkoda, że dziś spacer nie wypali. Gdyby wypalił, miałabym zdjęcia buraka i bym wreszcie fotoblogasa załozła :multi: :Dog_run:

Nie wypali dzisiaj, to wypali innym razem - Szarik od obiektywu mojego aparatu nie ucieknie ;) (a Gizmo przed Szarikiem :evil_lol: )

Rybka_39 napisał(a):
Śliczny pinczerek..ma boskie nietypowe umaszczenie:loveu:

Witaj Rybko w nasze galerii! :multi:
Ta nietypowość dodaje mu uroku :razz:

Dziękujemy za odwiedzinki, już pędzę do Waszej galerii :)

Jak dobrze, że wrócił EDIT ;) Dzisiaj wyczytałam w ADMINISTRACJI, że powodem zniknięcia tak wielkiej ilości postów jest wyłączenie naliczana w FB i OFFIE, ale liczniki zmniejszyły się tylko niektórym użytkownikom z niewiadomych powodów ^^

Kurcze, nie chciałby mi ktoś z Was pożyczyć 10 tys.złotych? Za rok w Sydney jest Światowy Dzień Młodzieży, ksiądz z mojej szkoły jedzie, tylko te koszty... a tak chciałabym jechać :loveu:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzisiejsze zdjęcia - skromnie, ale są ;)

Ale słodziak :loveu: Lubie go. No wiesz, działasz na swoją niekorzyść z tymi pnktami :evil_lol:

A tak właściwie, to dlaczego nie możesz dziś wyjść? :razz:

Posted

Szarik napisał(a):
Ale słodziak :loveu: Lubie go. No wiesz, działasz na swoją niekorzyść z tymi pnktami :evil_lol:

A tak właściwie, to dlaczego nie możesz dziś wyjść? :razz:

Z wzajemnością go lubisz :loveu:

Właśnie jestem w trakcie poprawiania pracy na konkr.historyczny :roll: A muszę to skończyć do godziny 17:00.

Posted

Z wzajemnością go lubisz :loveu:

Właśnie jestem w trakcie poprawiania pracy na konkr.historyczny :roll: A muszę to skończyć do godziny 17:00.

A jesli skończysz, to pod wieczór wyskoczysz? Bo my tak własnie będziemy iść. Bo moja mama jeszcze gdzieś musi jechać. Chyba, że masz inne plany. :cool1: