Guffi Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Przyszłam odwiedzić:multi: Myślałam, że może coś posprzątam, ale chyba gospodarz nam zostaje na stałe:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 http://images12.fotosik.pl/86/3d943a9713b30c90.jpg Taaaaa, skromnie :loveu: Chciałabys :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Guffi']Przyszłam odwiedzić:multi: Myślałam, że może coś posprzątam, ale chyba gospodarz nam zostaje na stałe:eviltong: ...i jeden dzień dłużej! :diabloti: [quote name=':: FiGa ::']http://images12.fotosik.pl/86/3d943a9713b30c90.jpg Taaaaa, skromnie :loveu: Chciałabys :loveu: :oops: :loveu: Jutro rano jak zwykle do schroniska, zapowiadają ponad 30stopniowe upały, przecież tam padnę :razz: A potem znów do Brennej się dałam wyciągnąć... a co tam, trzeba korzystać z ładnej pogody ;) Quote
basia bonnie Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 No to udanego wypoczynku ;) Była dziś u Was burza? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 ß@$!@ napisał(a):No to udanego wypoczynku ;) Była dziś u Was burza? Wypoczynku? Chyba zapierdzielania 50 km rowerkiem w upale :evil_lol: Grzmiało i straszyło trochę, ale przeszło boczkiem na szczęście ;) Czyżby Żywiec zaczął miotać pioruny w kierunku Porąbki, że u Was lało? :p Quote
basia bonnie Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Wypoczynku? Chyba zapierdzielania 50 km rowerkiem w upale :evil_lol: Grzmiało i straszyło trochę, ale przeszło boczkiem na szczęście ;) Czyżby Żywiec zaczął miotać pioruny w kierunku Porąbki, że u Was lało? :p Ha! Ale potem będziesz się opalać :cool3: Nie, do nas nie doszło, ale od strony Oświęcimia takie straszne pioruny idą, ze z goldenką uciekłyśmy ze spaceru :shake: Quote
Bonsai Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Justa! Ty masz mniej postów ode mnie! :eviltong: Wydało się kto tyle spamował... :mad: :evil_lol: Quote
Pianka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Bonsai napisał(a):Justa! Ty masz mniej postów ode mnie! :eviltong: Wydało się kto tyle spamował... :mad: :evil_lol: No a ja byłam grzeczna:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czołem spamerki:eviltong: u nas chmurki ...a pisałaś ze ma być ładnie:razz: [/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Bonsai']Justa! Ty masz mniej postów ode mnie! :eviltong: Wydało się kto tyle spamował... :mad: :evil_lol: :evilbat: [quote name='Anecioreczek']wszyscy spamowaliśmy:evil_lol: I nas pokarali :p Teraz wychodzi na to, że ten większa gaduła, kto ma mniej postów :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czołem spamerki:eviltong: u nas chmurki ...a pisałaś ze ma być ładnie:razz: [/FONT] Cześć postowiczko ;) U nas też chmurki i zimno :shake: A miał być upał... I nigdzie przez to nie pojechałam, tylko siedzę w domu :shake: [quote name='evaxon']doberek GizMOLE:multi: Cześć Robalu :loveu: Quote
goldenka245 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Cześć młodzi i starzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 goldenka245 napisał(a):Cześć młodzi i starzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Cześć :loveu: Kogo tu tak postarzasz, co? :mad: Quote
goldenka245 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć :loveu: Kogo tu tak postarzasz, co? :mad: Ciebie, moja kochana babciu:loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='goldenka245']Ciebie, moja kochana babciu:loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Policzę się z Tobą, jak tylko się zobaczymy... :mad: :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] a temu co??:diabloti: :evil_lol: potfor:diabloti: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Dzięki dziewczynki, że mój potworek Wam się podoba :loveu: :diabloti: [quote name='BBeta']A co mu się stało ?? :diabloti: :eviltong: No widzisz, co ja z tym psem robię :p Nie idźcie z nami na spacerek, bo to zaraźliwe :cool3: [quote name='Pianka'] Gremliny atakują:turn-l: Nie bez powodu ma na imię GIZMO :razz: [quote name='evaxon']a temu co??:diabloti: :evil_lol: potfor:diabloti: :evil_lol: Próbuje dorównać Tigrze :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='*luthien*']jaki boski bannerek! Kto go zrobil?:crazyeye: Boski? Właśnie mi się nie podoba bo dookoła mordy psu zostały czarne kropki... ale trzeba było w końcu wprowadzić jakieś zmiany... ;) Dzisiaj bawiłam z z PSem :cool3: Quote
Recommended Posts