Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiq mam marzenia, które pewnie zmienią się w przeciągu tych 3 lat parenaście razy :evil_lol:

Na początek niebo, które wygląda mniej więcej tak samo już od tygodnia

A tu dowód na to, że Gizmo w przeciągu zaledwie 10min potrafi spać w przeróżnych pozach...

Posted

Ja wiedziałam, że będę zdawać biologię jeszcze w podstawówce, reszta była dla mnie czarną magią;)

Ooo, to miałaś ciekawy dzień;)

Ale się Gizmunio wykłada:evil_lol::loveu:

Posted

I bardzo dobry profil wybrałaś :) A wosem się nie martw. Samodzielnie będziesz w stanie się przygotować :) Ja miała tylko 2 godziny w trzeciej klasie z wychowawcą (czyli części nie był) zdałam rozszerzenia na 72% :) Śledź na bierząco co się dzieje, już teraz kup repetutorium i miłej nauki życze :)

Dzisiaj musiała załatwić całą rekrutacje. W sumie na pewno chciała składac tylko na kulturoznawstwo

Posted

Justuś, WOS jest prościutki. Wejdź na stronę CKE, arkusze egzaminacyjne - podstawowy zupełnie bez przygotowania napisałabym na 80% . :)
Najważniejsza jest historia. I do niej się przykładaj.

Od września oczywiście, teraz zmieńmy temat, hmmm?

CZEMU NIE ODBIERASZ TELEFONÓW ŚWINTUCHU?! Po co ja brałam darmowe godziny do Ciebie... :shake: Marnują się tylko. :diabloti:

Wielkie P.S. Ooo! Gizmo nie śpi w kolczatce. :evil_lol:

Posted

Cześć dziewczęta! :loveu:

[quote name='Dobcia']Plany to podstawa, czasem gorzej z ich realizacją;)

Gizmuś umie zadbać o swój brzuszek, żeby zawsze był pełny:evil_lol:

Dlatego wprost uwielbia jeździć w gości, bo jak tak ktoś mu raz ulegnie to potem nie ma zmiłuj się - i mi psa dokarmiają :mad:

[quote name='wiq']jedne mam złożone, resztę pozałatwiam w poniedziałek.. fujjjjj..:placz:

E tam fuj - pozałatwiasz i potem masz kupę czasu, żeby się nie martwić, tylko cieszyć się wakacjami! :)

[quote name='puchu']I bardzo dobry profil wybrałaś :) A wosem się nie martw. Samodzielnie będziesz w stanie się przygotować :) Ja miała tylko 2 godziny w trzeciej klasie z wychowawcą (czyli części nie był) zdałam rozszerzenia na 72% Śledź na bierząco co się dzieje, już teraz kup repetutorium i miłej nauki życze :)

Dzisiaj musiała załatwić całą rekrutacje. W sumie na pewno chciała składac tylko na kulturoznawstwo

Tak też mi facet mówił - że matura z WOSu nie jest trudna, trzeba być tylko na bieżąco w sprawach kraju ;)

I jak, załatwiłaś wszystko? :)

[quote name='Bonsai']Justuś, WOS jest prościutki. Wejdź na stronę CKE, arkusze egzaminacyjne - podstawowy zupełnie bez przygotowania napisałabym na 80% . :)
Najważniejsza jest historia. I do niej się przykładaj.

Od września oczywiście, teraz zmieńmy temat, hmmm?

CZEMU NIE ODBIERASZ TELEFONÓW ŚWINTUCHU?! Po co ja brałam darmowe godziny do Ciebie... :shake: Marnują się tylko. :diabloti:

Wielkie P.S. Ooo! Gizmo nie śpi w kolczatce. :evil_lol:

Co do historii to masz rację, muszę przekonać się jeszcze do paru epok - bo jak na razie dobrze mi wchodzi do głowy tylko materiał od 1939r. wzwyż :oops:

:siara: Bo Justynka ze sobą telefonu nie nosi, a że włóczy się po różnych miejscach to potem po nocy nie chciała Oleńce głowy truć... :siara:

I wyobraź sobie, że Gizmo po domu chodzi bez obroży :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']Hejka pytalas sie co pozniej chce robi, pedagogika specjalna, socjologia albo psychologia:roll: :roll:

http://images28.fotosik.pl/13/232d63226b511747.jpg
:loveu: :loveu: :loveu:

Fajne kierunki, jak kiedyś wykorkuję psychicznie to przyjadę się do Ciebie leczyć :evil_lol:

Dzisiaj nareszcie jakiś ładny dzień! :) Dowiedziałam się dziś, że w piątek wyjeżdżamy z TZ-em i moim bratem na weekend nad jeziorko (zlot starych VW) :roll: Zobaczymy jak to będzie. A jutro idę na Shreka :razz: :razz: :razz:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

1. Co do historii to masz rację, muszę przekonać się jeszcze do paru epok - bo jak na razie dobrze mi wchodzi do głowy tylko materiał od 1939r. wzwyż :oops:

2. :siara: Bo Justynka ze sobą telefonu nie nosi, a że włóczy się po różnych miejscach to potem po nocy nie chciała Oleńce głowy truć... :siara:

3. I wyobraź sobie, że Gizmo po domu chodzi bez obroży :evil_lol:

4. Dowiedziałam się dziś, że w piątek wyjeżdżamy z TZ-em i moim bratem na weekend nad jeziorko (zlot starych VW) :roll: Zobaczymy jak to będzie. A jutro idę na Shreka :razz: :razz: :razz:

ad.1 Ja lubie XIX wiek wzwyż - zaczynając od kongresu wiedeńskiego.

ad.2 :mad: :mad: :mad:

ad.3 Taki goły?? :oops: :oops: :oops:

ad.4 W Garbach? :cool3:

Posted

Dlatego wprost uwielbia jeździć w gości, bo jak tak ktoś mu raz ulegnie to potem nie ma zmiłuj się - i mi psa dokarmiają :mad:

Tak smutno patrzy... i biednie wygląda... jak tu nie ulec takim oczętom?:oops:

W Kryspinowie jest ślicznie;) Znów zapowiada Ci się interesujący weekendzik:cool3:

Posted

Bonsai napisał(a):
Kiedy ten zlot? Ja się wybieram do Krk. :eviltong:

Przecież pisałam - w ten weekend :)
KIEDY JEDZIESZ DO KRAKOWA? Nieodwołalnie muszę tam wtedy być! :razz:

Dobcia napisał(a):
Tak smutno patrzy... i biednie wygląda... jak tu nie ulec takim oczętom?:oops:

W Kryspinowie jest ślicznie;) Znów zapowiada Ci się interesujący weekendzik:cool3:

A Ty uległaś? :cool3:

Byłaś w Kryspinowie? Ja jadę pierwszy raz, mam nadzieję, że sie spodoba ;)

Dziewczyny dziękuję za zainteresowanie psiakami z Mazańcowic, a najbardziej Tobie Anetko, że zaproponowałaś tymczas! :*

Posted

A Ty uległaś? :cool3:

Byłaś w Kryspinowie? Ja jadę pierwszy raz, mam nadzieję, że sie spodoba ;)

Dla Gizmunia wszystko:loveu:

Kryspinów to jedna z zielonych ostoi poza Krk, byłam kilka razy;)

Posted

A co tu taka cisza? Zostawiliście nas :placz:

Fotek nie mam, bo Gizmo dalej lata zakochany i na spacerach nie mamy co focić... Ale dzisiaj byłam na SHREKU III i powiem Wam tyle, że II część była o wiele fajniejsza :roll:

I zaraz podlinkuję filmik, jak mi patyczak zasuwa po ręce :razz:

Posted

A co tu taka cisza? Zostawiliście nas :placz:

Fotek nie mam, bo Gizmo dalej lata zakochany i na spacerach nie mamy co focić... Ale dzisiaj byłam na SHREKU III i powiem Wam tyle, że II część była o wiele fajniejsza :roll:

I zaraz podlinkuję filmik, jak mi patyczak zasuwa po ręce :razz:

A ja idę w środę:multi: ( będziemy sobie potem opowiadać i wspominać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: )

Witaj teraz u Ciebie:multi: