pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Wiq mam marzenia, które pewnie zmienią się w przeciągu tych 3 lat parenaście razy :evil_lol: Na początek niebo, które wygląda mniej więcej tak samo już od tygodnia A tu dowód na to, że Gizmo w przeciągu zaledwie 10min potrafi spać w przeróżnych pozach... Quote
Dobcia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ja wiedziałam, że będę zdawać biologię jeszcze w podstawówce, reszta była dla mnie czarną magią;) Ooo, to miałaś ciekawy dzień;) Ale się Gizmunio wykłada:evil_lol::loveu: Quote
wiq Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 hmm.. a ja nadal nie mam sprecyzowanych studiów:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 c.d. I trochę żebracza Jadziu, nie ma to jak plany na przyszłość... :cool3: Quote
wiq Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 za takie oczy dostałby od mojego ojca cały obiad:evil_lol: zawsze słyszę: 'weź je, one tak na mnie patrząąąą":evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Wiq, chyba czas najwyższy o studiach myśleć - nie uważasz? :razz: Oj my to do tych ślepiów przyzwyczajeni jesteśmy, ale jak tak goście przyjdą... to się zastanawiają, czy ja psa głodzę, czy co...:p Quote
Dobcia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Plany to podstawa, czasem gorzej z ich realizacją;) Gizmuś umie zadbać o swój brzuszek, żeby zawsze był pełny:evil_lol: Quote
wiq Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 jedne mam złożone, resztę pozałatwiam w poniedziałek.. fujjjjj..:placz: Quote
puchu Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 I bardzo dobry profil wybrałaś :) A wosem się nie martw. Samodzielnie będziesz w stanie się przygotować :) Ja miała tylko 2 godziny w trzeciej klasie z wychowawcą (czyli części nie był) zdałam rozszerzenia na 72% :) Śledź na bierząco co się dzieje, już teraz kup repetutorium i miłej nauki życze :) Dzisiaj musiała załatwić całą rekrutacje. W sumie na pewno chciała składac tylko na kulturoznawstwo Quote
Bonsai Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Justuś, WOS jest prościutki. Wejdź na stronę CKE, arkusze egzaminacyjne - podstawowy zupełnie bez przygotowania napisałabym na 80% . :) Najważniejsza jest historia. I do niej się przykładaj. Od września oczywiście, teraz zmieńmy temat, hmmm? CZEMU NIE ODBIERASZ TELEFONÓW ŚWINTUCHU?! Po co ja brałam darmowe godziny do Ciebie... :shake: Marnują się tylko. :diabloti: Wielkie P.S. Ooo! Gizmo nie śpi w kolczatce. :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Hejka pytalas sie co pozniej chce robi, pedagogika specjalna, socjologia albo psychologia:roll: :roll: http://images28.fotosik.pl/13/232d63226b511747.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Cześć dziewczęta! :loveu: [quote name='Dobcia']Plany to podstawa, czasem gorzej z ich realizacją;) Gizmuś umie zadbać o swój brzuszek, żeby zawsze był pełny:evil_lol: Dlatego wprost uwielbia jeździć w gości, bo jak tak ktoś mu raz ulegnie to potem nie ma zmiłuj się - i mi psa dokarmiają :mad: [quote name='wiq']jedne mam złożone, resztę pozałatwiam w poniedziałek.. fujjjjj..:placz: E tam fuj - pozałatwiasz i potem masz kupę czasu, żeby się nie martwić, tylko cieszyć się wakacjami! :) [quote name='puchu']I bardzo dobry profil wybrałaś :) A wosem się nie martw. Samodzielnie będziesz w stanie się przygotować :) Ja miała tylko 2 godziny w trzeciej klasie z wychowawcą (czyli części nie był) zdałam rozszerzenia na 72% Śledź na bierząco co się dzieje, już teraz kup repetutorium i miłej nauki życze :) Dzisiaj musiała załatwić całą rekrutacje. W sumie na pewno chciała składac tylko na kulturoznawstwo Tak też mi facet mówił - że matura z WOSu nie jest trudna, trzeba być tylko na bieżąco w sprawach kraju ;) I jak, załatwiłaś wszystko? :) [quote name='Bonsai']Justuś, WOS jest prościutki. Wejdź na stronę CKE, arkusze egzaminacyjne - podstawowy zupełnie bez przygotowania napisałabym na 80% . :) Najważniejsza jest historia. I do niej się przykładaj. Od września oczywiście, teraz zmieńmy temat, hmmm? CZEMU NIE ODBIERASZ TELEFONÓW ŚWINTUCHU?! Po co ja brałam darmowe godziny do Ciebie... :shake: Marnują się tylko. :diabloti: Wielkie P.S. Ooo! Gizmo nie śpi w kolczatce. :evil_lol: Co do historii to masz rację, muszę przekonać się jeszcze do paru epok - bo jak na razie dobrze mi wchodzi do głowy tylko materiał od 1939r. wzwyż :oops: :siara: Bo Justynka ze sobą telefonu nie nosi, a że włóczy się po różnych miejscach to potem po nocy nie chciała Oleńce głowy truć... :siara: I wyobraź sobie, że Gizmo po domu chodzi bez obroży :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']Hejka pytalas sie co pozniej chce robi, pedagogika specjalna, socjologia albo psychologia:roll: :roll: http://images28.fotosik.pl/13/232d63226b511747.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Fajne kierunki, jak kiedyś wykorkuję psychicznie to przyjadę się do Ciebie leczyć :evil_lol: Dzisiaj nareszcie jakiś ładny dzień! :) Dowiedziałam się dziś, że w piątek wyjeżdżamy z TZ-em i moim bratem na weekend nad jeziorko (zlot starych VW) :roll: Zobaczymy jak to będzie. A jutro idę na Shreka :razz: :razz: :razz: Quote
Bonsai Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): 1. Co do historii to masz rację, muszę przekonać się jeszcze do paru epok - bo jak na razie dobrze mi wchodzi do głowy tylko materiał od 1939r. wzwyż :oops: 2. :siara: Bo Justynka ze sobą telefonu nie nosi, a że włóczy się po różnych miejscach to potem po nocy nie chciała Oleńce głowy truć... :siara: 3. I wyobraź sobie, że Gizmo po domu chodzi bez obroży :evil_lol: 4. Dowiedziałam się dziś, że w piątek wyjeżdżamy z TZ-em i moim bratem na weekend nad jeziorko (zlot starych VW) :roll: Zobaczymy jak to będzie. A jutro idę na Shreka :razz: :razz: :razz: ad.1 Ja lubie XIX wiek wzwyż - zaczynając od kongresu wiedeńskiego. ad.2 :mad: :mad: :mad: ad.3 Taki goły?? :oops: :oops: :oops: ad.4 W Garbach? :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Bonsai napisał(a): ad.3 Taki goły?? :oops: :oops: :oops: ad.4 W Garbach? :cool3: Goły, goły, taki zoofil ze mnie :razz: Nieee... Garby dopiero pod koniec sierpnia ;) Tym razem do Kryspinowa, pod Krk ;) Quote
Pianka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Miłego oglądania Shreka. Ja juz dawno mam ściągniętego, ale jeszcze nie widziałam:eviltong: Quote
Bonsai Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Kiedy ten zlot? Ja się wybieram do Krk. :eviltong: Quote
Dobcia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dlatego wprost uwielbia jeździć w gości, bo jak tak ktoś mu raz ulegnie to potem nie ma zmiłuj się - i mi psa dokarmiają :mad: Tak smutno patrzy... i biednie wygląda... jak tu nie ulec takim oczętom?:oops: W Kryspinowie jest ślicznie;) Znów zapowiada Ci się interesujący weekendzik:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Bonsai napisał(a):Kiedy ten zlot? Ja się wybieram do Krk. :eviltong: Przecież pisałam - w ten weekend :) KIEDY JEDZIESZ DO KRAKOWA? Nieodwołalnie muszę tam wtedy być! :razz: Dobcia napisał(a):Tak smutno patrzy... i biednie wygląda... jak tu nie ulec takim oczętom?:oops: W Kryspinowie jest ślicznie;) Znów zapowiada Ci się interesujący weekendzik:cool3: A Ty uległaś? :cool3: Byłaś w Kryspinowie? Ja jadę pierwszy raz, mam nadzieję, że sie spodoba ;) Dziewczyny dziękuję za zainteresowanie psiakami z Mazańcowic, a najbardziej Tobie Anetko, że zaproponowałaś tymczas! :* Quote
Dobcia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A Ty uległaś? :cool3: Byłaś w Kryspinowie? Ja jadę pierwszy raz, mam nadzieję, że sie spodoba ;) Dla Gizmunia wszystko:loveu: Kryspinów to jedna z zielonych ostoi poza Krk, byłam kilka razy;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 A co tu taka cisza? Zostawiliście nas :placz: Fotek nie mam, bo Gizmo dalej lata zakochany i na spacerach nie mamy co focić... Ale dzisiaj byłam na SHREKU III i powiem Wam tyle, że II część była o wiele fajniejsza :roll: I zaraz podlinkuję filmik, jak mi patyczak zasuwa po ręce :razz: Quote
Dobcia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Koniecznie daj link z patyczkami!:multi: Mnie się ShrekIII dopiero ściąga;) Quote
bonita Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A co tu taka cisza? Zostawiliście nas :placz: Fotek nie mam, bo Gizmo dalej lata zakochany i na spacerach nie mamy co focić... Ale dzisiaj byłam na SHREKU III i powiem Wam tyle, że II część była o wiele fajniejsza :roll: I zaraz podlinkuję filmik, jak mi patyczak zasuwa po ręce :razz: A ja idę w środę:multi: ( będziemy sobie potem opowiadać i wspominać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ) Witaj teraz u Ciebie:multi: Quote
Recommended Posts