MagdaNS Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Twój imiennik MUSI szybko znaleźć dobry domek, inaczej to nawet być nie może ;) Quote
Ra_dunia Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 a tak sobie offując zapraszam na poprawę humoru na dwa dziwne bazarki dla psa z olkuskiego "schroniska": http://www.dogomania.pl/threads/191532 http://www.dogomania.pl/threads/191626 ;) Quote
halcia Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Moze jutro....to ta druga mozliwa data.a jak nie to ciut potem domek,grunt,ze przed zimą. Quote
kaskadaffik Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ja tez liczę, że jutro :) Zapraszam na mielczaki :) http://www.dogomania.pl/threads/191547-Zabawki-ciuszki-psie-kocie-co-tu-nie-ma-!!na-Mielec-06.09-%2 Quote
Ulka18 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Super allegro :klacz: Radunia, rób dzisiaj ile tylko mozesz, jest 50% znizki (nie dotyczy wyroznien). Ja juz machnelam ze 20 aukcji i lece teraz do 3 Muszkietorow. Quote
Onaa Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Czy Raduś jest małym pieskiem ? Ile może ważyć ? Quote
agusiazet Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Jest mały, myślę, że w okolicach 10 kilo! Quote
Onaa Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Bo w Przygarnę psa domek szuka małego spokojnego pieska, ale teraz patrzę a Raduś jest za młody :(. Quote
Ra_dunia Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 za młody? no proszę :) a to niespodzianka ;) zazwyczaj psiaki są za stare... A Raduś znowu ma obserwatora na allegro... Quote
Nutusia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ra_dunia napisał(a):za młody? no proszę :) a to niespodzianka ;) zazwyczaj psiaki są za stare... A Raduś znowu ma obserwatora na allegro... Też się zdziwiłam, że za młody... Ale znakiem tego jakiś starszy pan ma w tym przypadku szansę na domek i niech mu się trafi jak najlepszy! A Radosław obserwatora z pewnością przyszpili swymi cud urody oczętami :) Quote
Onaa Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 To znaczy domek szuka pieska w wieku od 4 do 8 lat, spokojnego, małego, przylepka. To dla jakiejś starszej pani, do domu z ogródkiem. A Raduś to młody psiak jest :). Quote
halcia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 To i tak dobrze,ze ludzie juz mysla.Jak starsza Pani,to i starszy piesek,bo duzo bezmyślnych bierze szczeniaczka....A Pani widze nie dojechała na drugi termin....:shake: Quote
Nutusia Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 halcia napisał(a):To i tak dobrze,ze ludzie juz mysla.Jak starsza Pani,to i starszy piesek,bo duzo bezmyślnych bierze szczeniaczka....A Pani widze nie dojechała na drugi termin....:shake: Dlaczego tak jest, że po dwóch latach obecności na dogo mój wrodzony optymizm i wiara w ludzi nieco przygasły?... :( Quote
Ra_dunia Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 A ja wierzę :) nadal :) Ostatnie dwie akcje mnie przekonały, że nie ma się co poddawać. Zebranie kasy na Harryego z Olkusza i teraz zbiórka na corgopodobną Babcię :) Quote
Ra_dunia Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Na allegro ma 2 obserwatorów! Któryś by się mógł zdecydować... Albo lepiej niech obaj się zdecydują ;) drugiemu wepchniemy Ptysia :D Quote
bila1 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 co słychać u Radusia? czy jego wyjazd do Niemiec nadal aktualny? (chyba się nie pomyliłam?) Quote
Ulka18 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Tak ci ludzie pisza, niby pytaja o psa, a potem jak im odpisze, to cisza, juz nie sa zainteresowani. Pani miala niby Radusia przyjechac obejrzec i nic z tego. Tak czy tak, Radus ma pewne miejsce wyjazdowe do Niemiec. ''Maik wird Anfang Oktober in Overath auf einer Pflegestelle sein.'' Radus kilka dni temu zostal wykastrowany. Quote
Onaa Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 A czy to jakaś sprawdzona adopcja ? Już były jakieś hece z psiakami wyadoptowanymi gdziś do jakieś zagranicznej fundacji, a potem nie wiadomo było co z nimi. Ja to bardzo ostrożnie podchodzę do takich rzeczy. A Raduś taki fajny psiak, młody, niewielki, napewno by znalazł domek w Polsce z ogłoszeń, tylko trzeba troszkę czasu. Quote
Ra_dunia Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Dogo - akurat te adopcje są pewne :) mamy zdjęcia i informacje z domków :) są relacje z wizyt poadopcyjnych. Więcej wiadomości niż z domków polskich (choć zauważyłam pozytywny trend ;) ). Raduś miał cały czas obserwatorów na allegro. Jakoś nikt po niego do schroniska nie przyjechał, nikt nie napisał ani nie zadzwonił w sprawie adopcji... Quote
Onaa Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 To dobrze Ra_dunia, wolałam się tylko upewnić, że przyszłość Radusia będzie dobra. Quote
Nutusia Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Przyszłość jawi się najwyraźniej w jasnych barwach. Tylko co będzie z imieniem? Czy Radosław się w Niemczech przyjmie? :) Quote
Ra_dunia Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Moi niemieccy znajomi nie mają problemu z imieniem Radka, to i z Radkiem nie powinni mieć ;) Quote
Recommended Posts