Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super allegro :klacz:

Radunia, rób dzisiaj ile tylko mozesz, jest 50% znizki (nie dotyczy wyroznien). Ja juz machnelam ze 20 aukcji i lece teraz do 3 Muszkietorow.

Posted

Ra_dunia napisał(a):
za młody? no proszę :) a to niespodzianka ;) zazwyczaj psiaki są za stare...

A Raduś znowu ma obserwatora na allegro...

Też się zdziwiłam, że za młody... Ale znakiem tego jakiś starszy pan ma w tym przypadku szansę na domek i niech mu się trafi jak najlepszy! A Radosław obserwatora z pewnością przyszpili swymi cud urody oczętami :)

Posted

To znaczy domek szuka pieska w wieku od 4 do 8 lat, spokojnego, małego, przylepka. To dla jakiejś starszej pani, do domu z ogródkiem. A Raduś to młody psiak jest :).

Posted

To i tak dobrze,ze ludzie juz mysla.Jak starsza Pani,to i starszy piesek,bo duzo bezmyślnych bierze szczeniaczka....A Pani widze nie dojechała na drugi termin....:shake:

Posted

halcia napisał(a):
To i tak dobrze,ze ludzie juz mysla.Jak starsza Pani,to i starszy piesek,bo duzo bezmyślnych bierze szczeniaczka....A Pani widze nie dojechała na drugi termin....:shake:

Dlaczego tak jest, że po dwóch latach obecności na dogo mój wrodzony optymizm i wiara w ludzi nieco przygasły?... :(

Posted

A ja wierzę :) nadal :) Ostatnie dwie akcje mnie przekonały, że nie ma się co poddawać. Zebranie kasy na Harryego z Olkusza i teraz zbiórka na corgopodobną Babcię :)

• 2 weeks later...
Posted

Tak ci ludzie pisza, niby pytaja o psa, a potem jak im odpisze, to cisza, juz nie sa zainteresowani. Pani miala niby Radusia przyjechac obejrzec i nic z tego. Tak czy tak, Radus ma pewne miejsce wyjazdowe do Niemiec. ''Maik wird Anfang Oktober in Overath auf einer Pflegestelle sein.''

Radus kilka dni temu zostal wykastrowany.

Posted

A czy to jakaś sprawdzona adopcja ? Już były jakieś hece z psiakami wyadoptowanymi gdziś do jakieś zagranicznej fundacji, a potem nie wiadomo było co z nimi. Ja to bardzo ostrożnie podchodzę do takich rzeczy.
A Raduś taki fajny psiak, młody, niewielki, napewno by znalazł domek w Polsce z ogłoszeń, tylko trzeba troszkę czasu.

Posted

Dogo - akurat te adopcje są pewne :) mamy zdjęcia i informacje z domków :) są relacje z wizyt poadopcyjnych. Więcej wiadomości niż z domków polskich (choć zauważyłam pozytywny trend ;) ).
Raduś miał cały czas obserwatorów na allegro. Jakoś nikt po niego do schroniska nie przyjechał, nikt nie napisał ani nie zadzwonił w sprawie adopcji...