Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przed chwilą trafiłem na wątek i trochę brak mi słów.

[quote name='nemesea']Trzeba było psiaka od razu zabrać, a nie zostawiać go na pastwę większych psów. Ja w ubiegłe wakacje spotkałam dwa razy psy bezdomne w lesie, i obydwa zabrałam ze sobą. Nigdy bym ich tam nie zostawiła. Najważniejsze, aby pies był bezpieczny, tj. za ogrodzeniem, potem można pomyśleć co z nim dalej. A tak to on może być teraz wszędzie, pogryziony lub zagryziony. Szkoda.
Po co ogłoszenie, skoro psa nawet nie ma?

nemesea
wyraziła swoje zdanie i tylko tyle. Też uważam, że zakładanie wątków psów na ulicy czy w lesie to często loteria.

[quote name='Anja2201']P_o pierwsze to mam u siebie w tej chwili 7 psów w tym szczeniaka i staruszkę schorowaną , nie mogłam ryzykować ich zdrowia i życia , widzisz gdzieś miejsce dla jeszcze jednego ? Po drugie nie mieszkam sama i nie tylko ode mnie zależy decyzja o tym . Jeśli chciałaś mi dokopać to gartuluję udało Ci się . Już i tak nie mogłam spać całą noc i nie umiem sobie darować ,że go tam zostawiłam . Bardzo Ci dziękuję za pomoc !!!!

Myślę Anja, że nemesea nie miała takiego zamiaru. Jak napisałem wyżej wyraziła swoje zdanie.

[quote name='_Goldenek2']Kiepsko rozpoczynasz swą karierę na dogo :angryy::angryy::angryy:. Dopiero cztery posty i czysty jad... Porzednie trzy też w takim stylu??????:mad:
My tu nie jesteśmy od osądzania i krytykowania. My mamy udzielać psiakom pomocy. Taka jest misja tego forum. Jak pomyliłaś fora to żegnamy bez żalu:shake:

A to już trochę przegięcie z całym szacunkiem dla Ciebie Goldenek. Każdy jakoś zaczynał. Ja zacząłem podobnie. Jednego jednak nie robię. Nie patrzę na ilość postów. To wyznacznik bez znaczenia.

Jeśli chodzi o udzielanie pomocy suni:

Rozmawiałem przed chwilą z Temidą. Anja odezwij się di Niej. Jeśli sunia jest nieduża, a na taką wygląda jest duża szansa na hotelik. I jak wypali to nie ma co roztrząsać kto co zrobił, a czego nie. Sunię trzeba odłowić. Zbierać deklaracje i ogłaszać. To Jej jedyna szansa.

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goldenek-bardzo ci wspolczuje

basia-moj maz powiedzial tez dosyc ,ale na moje szczescie moj maz jest zakochany w kotach ,to ja zapowiedzialam ja zajmuje sie psiakami ,a Ty swoimi kochanymi kotami .od tego czasu nie mam problemu,nawet ma swoich ulubiencow w 2 psiakach i chodzi 3x dziennie na spacer.

Posted

[quote name='Temida']Aniu ja Ci mogę polecić w Radomsku, 15 zł. doba, ale opieka samego weta. Teraz duże oblężenie, ale jak coś to załatwię przecież.
Moja Lonia tam jest, zresztą był cały tłum :) Ja jeżdżę tam parę razy w tygodniu.

http://www.dogomania.pl/threads/186740-Lonia-cierpia%C5%82a-na-wysypsku-teraz-czeka-na-DOM-ma-ma%C5%82o-czasu-Radomsko

Dzięki , ale narazie mamy 40 zł stałych deklaracji tylko :( Ja nadal liczę na cud i jakiś bezpłatny DT , a jak nie to może u Owieczki , tam był nasz Portos i byłyśmy bardzo zadowolone a koszt to 300 zł / miesiąc .

Posted

1000days napisał(a):
Anja2201, wiesz może ile toto mniej więcej ma?

Toto chyba mlode, ja stawiam na roczek i 5 kilo skorki i kosteczek.

Posted

Maluszek , teraz Figa jest w DT u mojej rodziny , udało mi się ich cudem namówić . Figa na początku była mocno przestraszona , ale jak zobaczyła , że ikt jej krzywdy nie zrobi to zaczęła wesoło koło nas biegać ,świetna sunia :)