Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lika1771']Dzwoniłam do niej, wysłałam watek napewno sie odezwie i napisze co i jak i najwazniejsze czy Ja wezmie.Cioteczki poczekamy na Kasie to Ona musi podjac decyzje czy wezmie sunie[/QUOTE]

super wieści:lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w tym momencie Kasia 77 ma chyba szóstke bezpłatnych tymczasowiczów,wsio w podeszłym lub bardzo podeszłym wieku,schorowane,wymagajace częstych wizyt u weta,czy operacji (Pineska czy Zorka). Tylko tymczas płatny,niech ten kojec zarobi chociaż na część operacji Pineski.

Posted

[quote name='brazowa1']w tym momencie Kasia 77 ma chyba szóstke bezpłatnych tymczasowiczów,wsio w podeszłym lub bardzo podeszłym wieku,schorowane,wymagajace częstych wizyt u weta,czy operacji (Pineska czy Zorka). Tylko tymczas płatny,niech ten kojec zarobi chociaż na część operacji Pineski.[/QUOTE]

Pineska bardzo chora.:-(

Posted

[quote name='lika1771']Płatne, wiec nie wiem jak to bedzie...........[/QUOTE]

A ile mamy sciagnac miesiecznie z TZ? :evil_lol:

Edit: poprosilam Punk, zeby zostal z nami az do obcykania calej akcji. Przeslijcie mu babki moc calusow, nalezy sie :multi:

Punk, dasz sobie i Ani badz innej osobie towarzyszacej postawic obiad w czasie trasy? ;) Odezwij sie tutaj, czekamy :lol:

Posted

[SIZE=5][B][URL="http://www.facebook.com/?ref=logo#%21/album.php?aid=25555&id=100001648810632&fbid=134119593319667"]http://www.facebook.com/?ref=logo#!/album.php?aid=25555&id=100001648810632&fbid=134119593319667[/URL]

ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/B][/SIZE]

Posted

[quote name='lika1771']Kasia wejdzie to wszystko napisze[/QUOTE]

A ewentualnie przenocuje naszego kierowce w zamian za fajne foty Bony i wymizianie stada? :cool3:

Posted

[quote name='Paulina78']Proszę bardzo Ciotki :) i Babciu :) - jak obiecałam - ogłoszonko lata po FB ;)
Dane są mr.ska - jak było umówione :)[/QUOTE]

Piekne dzieki :multi:

Babki musimy pomyslec, jako ze mowa o trasie W-wa - Slupsk. Sunka musi dotrzec do stolicy. Jeszcze nie tak z gorki.

Posted

[quote name='dusje']A ewentualnie przenocuje naszego kierowce w zamian za fajne foty Bony i wymizianie stada? :cool3:[/QUOTE]
Już nie bierzcie kierowcy na noc :),bo się źle skończy, haha!!! Podoba się FB? Tekst chwyta, czy zmienić??? Jestem otwarta :)

Posted

[quote name='Paulina78']Już nie bierzcie kierowcy na noc :),bo się źle skończy, haha!!! Podoba się FB? Tekst chwyta, czy zmienić??? Jestem otwarta :)[/QUOTE]

A to widac, zes otwarta :cool3: Punk na szczescie ma w perspektywie ewentualny nocleg na Pomorzu :eviltong: O tempora o mores

Posted

[quote name='punk']Przestańcie ględzić :-)
Pomyślcie konstruktywnie...[/QUOTE]

Dokladnie. Mysle, ze potrzebujemy tu Mrs.ka. Bez niej nie zajedziemy daleko :lol:

Posted

[quote name='dusje']Dokladnie. Mysle, ze potrzebujemy tu Mrs.ka. Bez niej nie zajedziemy daleko :lol:[/QUOTE]
To już lekka przesada :), nie jesteśmy jakieś bezmyślne kaleki :)

Posted

[quote name='punk']Może megi1, by się zgodziła na przyjęcie psa na jedną noc, a ja bym go około 10 -11 odebrał...?[/QUOTE]
O co chodzi? Gdzie musi być ten transfer? W Wawie???

Posted

[quote name='punk']Może megi1, by się zgodziła na przyjęcie psa na jedną noc, a ja bym go około 10 -11 odebrał...?[/QUOTE]

Nie ma problemu:) Drogę znasz , zapraszam:)

Posted

Sluchajcie, dobrze ze mamy juz baze noclegowa dla Bony w W-wie. Musimy naprawde zaczekac na Mrs.ka i z nia ustalic nasze plany. Ona przeciez nie mieszka w stolicy i na razie nie wiemy, czy moglaby dowiezc sunie na jej pierwszy przystanek.