Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nawet dobrze, ze nikogo juz tu nie ma :cool3: Nie dowiecie sie....:eviltong: Jesli jednak wejdziecie za chwile, dwie lub iles tam...........nie uwierzycie we wlasne i Bony szczescie :multi:

Lyknijcie wiec meliske albo koniaczek, usiadzcie wygodnie i posluchajcie :

Przed chwila otrzymalam PW od Punk..................mam dalej pisac? Eeee, zaczekam, czasu sporo..... a i wieczor taki nijaki.....

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dusje napisał(a):

Lyknijcie wiec meliske albo koniaczek, usiadzcie wygodnie i posluchajcie :

Przed chwila otrzymalam PW od Punk..................mam dalej pisac? Eeee, zaczekam, czasu sporo..... a i wieczor taki nijaki.....

ta to potrafi dozować emocje....:cool3:

Posted

No juz. Dziewczyny :multi: rewelacja :multi: Mysle, ze Punk nie pogniewa sie, jesli przekopiuje PW......mam sucho w gardle z wrazenia i powiem, ze jesli to szczera prawda, to jestem w szokuuuu

Co do transportu, to tak jak pisałem mógłbym od Warszawy do DT w Słupsku.
-Mogę jechać w weekend (najlepiej sobota) i chciałbym wiedzieć o terminie minimum 2 dni wcześniej.
-Potrzebna byłaby jeszcze jedna osoba do pilnowania psa. Możliwe, że bedzie mogła jechać moja Anka, ale to jest wieczny student wiec nie wiadomo.
-Za transport nie chcę żadnej zapłaty.

Iiiiiiiiii???????? No co Wy na to kochane babki?

Posted

lika1771 napisał(a):
Cioteczki super wiesci tylko finanse Kasie nie moze sobie pozwolic na darmowy tym.wiec jak bedzie finansowo?

No przeciez dla Bony oddamy ostania koszule TZ.Jego zaskorniaki odlozone na piwo i wszystko co tam ma jeszcze :eviltong:

Posted

A dziś ja miałam miły telefonik w sprawie mojej Liśki, której chamy wiejskie zabiły maleńkie 3 dniowe dzieci!!! Lisiątko wychodzi na prostą - dziś sterylka... Dobrze mieć miłe wieści na koniec dnia :)

Posted

brazowa1 napisał(a):
Tylko-sunia musi byc nieskacząca przez ogrodzenie,kojce nie mają siatki od góry.

A Kasia77 w ogóle wie?

Dzwoniłam do niej, wysłałam watek napewno sie odezwie i napisze co i jak i najwazniejsze czy Ja wezmie.Cioteczki poczekamy na Kasie to Ona musi podjac decyzje.

Posted

Paulina78 napisał(a):
Dzizassss, ja znowu pogubiona:) To Bona ma płatne czy bezpłatne DT u Kasi77, tak? a punk ją tam podwozi, tak?

Płatne, wiec nie wiem jak to bedzie...........

Posted

lika1771 napisał(a):
Dzwoniłam do niej, wysłałam watek napewno sie odezwie i napisze co i jak i najwazniejsze czy Ja wezmie.Cioteczki poczekamy na Kasie to Ona musi podjac decyzje czy wezmie sunie

super wieści:lol: