kameralna Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 malawaszka napisał(a):tak - do Estery pojedzie sznupek mini jaki następny będzie w potrzebie A Toffik szuka dt w Łodzi? Macie już coś na oku? Quote
malawaszka Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 tak - jest, a co z tego wyniknie zobaczymy Quote
kameralna Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Mam nadzieję, że wyniknie coś dobrego. Szkoda, żeby Toffik siedział w boksie. Quote
malawaszka Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 ja też mam taką wielką nadzieję - on teraz nie siedzi w boksie, tylko przy budzie na łańcuchu - o tyle dobrze, że nie gryzą go inne psy, ale ... łańcuch to łańcuch :shake: Quote
kameralna Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 No właśnie, ten łańcuch :shake: Liczy się czas. Jeśli dom w Łodzi nie wypali, może warto skorzystać z wcześniejszej propozycji? Quote
jambi Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 o żesz... do tego juz doszło... minik na łańcuchu... no, ale zawsze to lepsze niż wspólna klatka z większymi, przy których może nie mieć szans... nic, trzymam kciuki za dt! Quote
minia7 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Tofik szaleje na wybiegu. Zaczepia inne psy do zabawy. To super sznupek :) W budzie czuje się dobrze, ma swój kącik, nikt go nie gryzie , nie zaczepia. Tylko łańcuch ogranicza...Dlatego jak tylko wpadnie na wybieg, to......normalnie wulkan energii :) Widać, ze bardzo lubi pracę z człowiekiem. Kontakt wzrokowy jest co 5 min, co dla mnie jest szokiem, bo moja sunia ma rok i kontaktu wzrokowego zero, chyba, że zobaczy kiełbaskę :) Quote
wanda szostek Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 minia7 napisał(a):Tofik szaleje na wybiegu. Zaczepia inne psy do zabawy. To super sznupek :) W budzie czuje się dobrze, ma swój kącik, nikt go nie gryzie , nie zaczepia. Tylko łańcuch ogranicza...Dlatego jak tylko wpadnie na wybieg, to......normalnie wulkan energii :) Widać, ze bardzo lubi pracę z człowiekiem. Kontakt wzrokowy jest co 5 min, co dla mnie jest szokiem, bo moja sunia ma rok i kontaktu wzrokowego zero, chyba, że zobaczy kiełbaskę :) Skąd ja to znam. A malucha pozdrawiam i super domu życzę. Będę śledziła jego losy i trzymała mocno kciuki za powodzenie. Quote
Reno2001 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Umówiona jestem na dziś po południu na zabranie psiaka do domu. Chciałam jechac z nim od razu za wieś, gdzie na sporym, grodzonym terenie mógłby zapoznac się z moimi sukami. Pogoda jednak taka, że motyw zapoznania raczej będzie odprawiony w mieszkaniu w Łodzi ;). Tofik, trzymaj się. Jeszcze kilka godzin. Quote
jambi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 zaraz... bo ja sie pogubiłam... Reno2001 czy Ty go bierzesz na tymczas czy na chwilę? Quote
Reno2001 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 TYMCZAS, TYMCZAS :) Mam ambitny plan wyadoptowania Tofika w dwa tygodnie ;) :diabloti::megagrin::fadein: Oczywiście Tofik ma u mnie miejsce, aż do momentu znalezienia nowego domu, czyli tremin bliżej nieokreslony. Quote
malawaszka Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Reno2001 napisał(a):TYMCZAS, TYMCZAS :) Mam ambitny plan wyadoptowania Tofika w dwa tygodnie ;) :diabloti::megagrin::fadein: Oczywiście Tofik ma u mnie miejsce, aż do momentu znalezienia nowego domu, czyli tremin bliżej nieokreslony. hihi zaciskam :kciuki: żeby się udało w te 2 tygodnie :) Quote
Onaa Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 A ja zapraszam do Majora z mojego podpisu, też taki troszkę sznupkowaty psiaczek, a samotnie tam u niego :roll:. Quote
jambi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Reno2001 napisał(a):TYMCZAS, TYMCZAS :) Mam ambitny plan wyadoptowania Tofika w dwa tygodnie ;) :diabloti::megagrin::fadein: aaa no to super! trzymam kciuki, żeby Ci się udało :) chociaż mam nadzieję, że nie dotrzymanie terminu jest najważniejsze ale znalezienie tego najdoskonalszego domu :) Quote
kameralna Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Reno2001 napisał(a):TYMCZAS, TYMCZAS :) Mam ambitny plan wyadoptowania Tofika w dwa tygodnie ;) :diabloti::megagrin::fadein: Oczywiście Tofik ma u mnie miejsce, aż do momentu znalezienia nowego domu, czyli tremin bliżej nieokreslony. To dobra wiadomość! Ale nie przesadzajcie drogie Cioteczki z poszukiwaniem tej "doskonałości" ;) Najlepszy dom wystarczy ;) Anovip1, dostałaś moją pw? Pytałam o ogłoszenia, w razie co zrobię ale daj znać. Quote
ciapuś Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Poznałam dzisiaj Toficzka i mogę potwierdzić że jest suuuuuuper.Nie mam pojęcia czemu ktoś go oddał.Psiak mimo pierwszego wrażenia jakie zrobił że jest "szaleńcem" w samochodzie bardzo spokojny u weta oaza spokoju.Tylko brać i kochać. Quote
malawaszka Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 a jakby ktoś chciał dla Toffika wykupić ogłoszonka na bazarku dla zwierzaków u missieek która ma pod opieką 30 kotów i ponad 20 psów to zapraszamy: http://www.dogomania.pl/threads/190083-Bazarek-Og%C5%82oszeniowy-tak-tanio-jeszcze-nie-by%C5%82o-%29-!-DO-31.08!-6-GRATIS!-%29 Quote
minia7 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 A jak Tofikuś u weta? Jak uszy? Dziękuję Wam dobre duszyczki za tymczasik dla Tofisia. Ta praca chyba nie dla mnie...Morze łez wylałam :-( ze szczęścia i że musiałam się z nim rozstać. Oby szybciutko znalazł kochający, wspaniały domek....Należy mu się, bo jest super psiakiem :loveu: Quote
Margi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Mam nadzieję,że Toffik szybciutko znajdzie domek. Na allegro ma 90 wyświetleń. Quote
Reno2001 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 minia, taka to wredna robota. Ja po wydaniu mojej poprzedniej tymczaski ryczałam 2 dni. Tofis u weta super. Oczywiście w uszach grzyb, więc dostaliśmy Oridermyl. Generalnie jednak psiak jest w świetnej kondycji. Byliśmy już na godzinnym spacerze na Lublinku, gdzie nastapiło zapoznanie moich suk z Tofikiem. Wszystko OK. Teraz Tofiś wybiegany (względnie, bo oczywiście cały czas na smyczy był), najedzony i wybawiony (cudnie bawił sie w domu supłem i gryzakiem) poszedł spac ;) Zdjęcia do ogłoszeń porobię chyba raczej po weekendzie. Chce przez dwa dni troszkę doprowadzic go do używalności-wykąpac, wyczesac itp. Muszę pamiętac jeszcze o odrobaczeniu, bo oczywiście o tym u weta zapomniałam. Domu oczywiście szukamy takiego super. Nie wydam psa dla idei wydania. Tyle dla uspokojenia ;) Quote
ciapuś Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 minia7 napisał(a):A jak Tofikuś u weta? Jak uszy? Dziękuję Wam dobre duszyczki za tymczasik dla Tofisia. Ta praca chyba nie dla mnie...Morze łez wylałam :-( ze szczęścia i że musiałam się z nim rozstać. Oby szybciutko znalazł kochający, wspaniały domek....Należy mu się, bo jest super psiakiem :loveu: Z uszami tak sobie ,ale dostał leki i będzie dobrze.Ogólny stan zdrowia (oczywiście pomijając pogryzienie) całkiem niezły Więcej na pewno napisze Reno PS O WIDZĘ ŻE PISAŁYŚMY RAZEM Z RENO :oops: Quote
malawaszka Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 o jak cudnie sobie odpoczywa :loveu: Quote
Recommended Posts