kopciuszek Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Na moje konto wpłynęło 10 zł od Mikoady ;) Czyli do Grosi poleci 331 zł jutro z rana;) Quote
kopciuszek Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Bamboo podziękowania za nieocenioną pomoc :loveu: [SIZE=5]Cioteczki bardzo prosimy o przelewanie pieniążków na Grosie na konto Avili Quote
Bamboo ® Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 kopciuszek napisał(a):Bamboo podziękowania za nieocenioną pomoc :loveu: Eee, jaką tam pomoc, toż ja przez przypadek przyuważyłam chochlika, a zestawienie wpłat - akurat miałam parę minut wolnego;-) Ehh, wiecie co, ostatnio, od kiedy Grosi się tak pogorszyło, to jak tylko się pojawia na tym wątku jakiś nowy wpis, to aż się boję czytać, czy to aby nie jakieś niedobre wieści...:roll: Ale miejmy nadzieję, że w klinice dojdzie do siebie:roll: Quote
kopciuszek Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 meganka1 konto już wysłane ;) Bamboo Ty już taka skromna nie bądź ;) Quote
Avilia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Kopciuszku dziękuję,że czuwasz i posyłasz konto. Wszystkim Wam dziękuję za każdą pomoc.Póki co jeszcze czekam na telefon od dziewczyn. Quote
magenka1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Pieniądz wysłane oby dziewczynka malutka wyzdrowiała Quote
kopciuszek Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Avilia nie ma za co dziękować :oops: Zaraz zabieram się za bazarek dla Grosi ;) Cioteczko Avilia czy mogłabym Cię prosić o pomoc w wycenieniu rzeczy na bazarek ?? Bo ja poraz pierwszy taki robię :oops: Quote
Avilia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 kopciuszek napisał(a):Avilia nie ma za co dziękować :oops: Zaraz zabieram się za bazarek dla Grosi ;) Cioteczko Avilia czy mogłabym Cię prosić o pomoc w wycenieniu rzeczy na bazarek ?? Bo ja poraz pierwszy taki robię :oops: Jasne,podeślesz mi zdjęcia czy jak?Chętnie pomogę. Quote
kopciuszek Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Tzn. ja zaraz wystawię bazarek to link podeślę Ci cioteczko i tak w czasie robienia bazarku byśmy zrobiły burze mózgów ;) Quote
Javena Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Moje grosiczki wysłane. Moze jeszcze cos mi sie uda w tym tygodniu uzbierac. Oby tylko maleńka wyzdrowiała. Quote
Klaudus__ Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Coś niecoś już wiemy... Nie są to dobre wieści... Ale niech Budrysek napisze... Bo to Ona dogląda Grosieńkie w każdej wolnej chwili... Quote
gonia66 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Klaudus__ napisał(a):Coś niecoś już wiemy... Nie są to dobre wieści... Ale niech Budrysek napisze... Bo to Ona dogląda Grosieńkie w każdej wolnej chwili...:(((((((((((((((....no to nocka z głowy..??:(:( Quote
Javena Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 No,strach mnie ogarnał. Jestem jednak dobrej myśli. Quote
BUDRYSEK Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 przepraszam,ze tak pozno ale dopiero teraz wróciłam Grosia musi mieć jutro sterylkę ponieważ jest w ciąży! płody na usg nie ruszały się więc trzeba działać natychmiast dzisiaj była jeszcze nawadniana wyniki krwi ok miejmy nadzieję,ze ciąża i być może stan zapalny martwych płodów spowodował tak zły stan zdrowia cioteczki proszę o pomoc kasiory nie ma a ja sama nie jestem w stanie pokryć kosztów leczenia :( mam za dużo zwierzaków pod opieką kazda pomoc na wagę złota! Quote
kopciuszek Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ile wyniesie sterylka ?? Jestem w szoku poprostu :crazyeye: Quote
gonia66 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 BUDRYSEK napisał(a):przepraszam,ze tak pozno ale dopiero teraz wróciłam Grosia musi mieć jutro sterylkę ponieważ jest w ciąży! płody na usg nie ruszały się więc trzeba działać natychmiast dzisiaj była jeszcze nawadniana wyniki krwi ok miejmy nadzieję,ze ciąża i być może stan zapalny martwych płodów spowodował tak zły stan zdrowia cioteczki proszę o pomoc kasiory nie ma a ja sama nie jestem w stanie pokryć kosztów leczenia :( mam za dużo zwierzaków pod opieką kazda pomoc na wagę złota!O jesooooooooooooooo...nie wierze:o NO tylko tego brakowalo.... Chociaz i tak bałam sie gorszej wiadomosci..wiec jesli to bylaby przyczyna...to chyba najlepsze z najgorszego co mogloby sie suni zdarzyc, bo jest szansa na zdrowie....:(:(:( Quote
holly101 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Też tak myślę - ile sterylka i kiedy można by zrobić zabieg? Quote
holly101 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ok, nie doczytałam - zabieg jutro... Quote
BUDRYSEK Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 holly101 napisał(a):Też tak myślę - ile sterylka i kiedy można by zrobić zabieg? dostanę fakturę za cały pobyt w lecznicy po wyjściu Grosi jutro zapytam ile sama sterylka kosztuje? Quote
malawaszka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 o rany - trzymam :kciuki: żeby zabieg przebiegł bez powikłań! Maleńka wytrzymaj! Na RTG nie widać kręgosłupów płodów? :mdleje: Quote
Mysza2 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 O kurcze, to nie widzieli tego jak robili USG w Dąbrowie, bo chyba miała robione USG czy coś źle doczytałam? Mam nadzieję że nie jest za późno. Też boję się tu wchodzić :shake::shake: Quote
Recommended Posts