Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mikoada napisał(a):
Niestety jak u większości dogomaniaków :( ale mam nadzieję, że uda nam się pomóc Grosi...

Musi się udać.
Najważniejsze to wyciągnąć ją z tego schronu.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a gdzie ten hotelik ma byc ? strasznie duzo brakuje ...
czemu w tytule jest podany tydzien czasu na wyciagniecie? przy tak duzym braku to chyba niewykonalne...ja ewentualnie moge podeslac cos tylko jednorazowo...ale sama mam duzo zobowiazan

Posted

Hotelik jest u kasiprzystał za Bielskiem. Grosia wraz z 9 innymi psiakami trafiła 1,5 tygodnia temu do schroniska "umieralni" w Mysłowicach, obecnie psy są na 2 tygodniowej kwarantannie, która jak się nie mylę kończy się w ten czwartek. Chcemy Grosię i inne psy jak najszybciej stamtąd zabrać ponieważ schron w którym jest nie cieszy się zbyt dobrą opinią i obawiamy się, że te psy mogą tam nie przeżyć...Dla Grosi jest jeszcze jakaś szansa, natomiast jeżeli chodzi o pozostałe psy niestety jest kiepsko, żadnych DT ani DS nie mamy...

Posted

Dzisiaj Grosi też nie zobaczę.Kwarantannę w Mysłowicach przedłużyli o tydzień (wiadomość od Klaudus).Może to i lepiej,może gorzej,sama nie wiem.
Deklaracji na hotelik bardzo potrzebujemy!
Gwoli wyjaśnienia,dla cioteczek,które jeszcze nie wiedzą-Po kwarantannie mam w planach zabrać Grosię do siebie na max.2-3 tygodnie,to daje nam więcej czasu na zebranie deklaracji na hotelik.Oczywiście nie chciałabym żeby stało się tak,że ja wezmę Grosię do siebie,a deklaracji nie będzie,bo wtedy nie miałabym co z nią zrobić.Niestety dłużej niż 3 tygodnie zostać u mnie nie może.
Bardzo prosimy nawet o najmniejsze wpłaty!

Posted

Zatem kolejny bazarek będziemy robić dla Grosi.

Myślę ,że jest szansa , że Grosia szybko znajdzie dom. Parę miesięcy temu wyadoptowałam podobną suczkę w 3 dni dzięki ogłoszeniom , które zrobił osoby z dogo. Naprawdę trafiła rewelacyjnie - cały czas mam kontakt z tym domem. Oby tylko Grosi się udało ...

Posted

[quote name='Avilia']Zapraszam na bazarek dla Grosi (podziękowania dla Toyotki za fanty:loveu: ) :
http://www.dogomania.pl/threads/191458-Plecaczkowy-bazarek-na-Grosi%C4%99.Do-05.09.br-godz.21-00.ZAPRASZAM!?p=15246186#post15246186

A ja zaproszę jeszcze na swój bazarek, z którego 1/3 część dochodu przeznaczona jest dla Grosi ! Bazarek potrwa do jutra do godz. 20 !!!!
Piękna, nowa biżuteria w bardzo przystępnej cenie !!!! Zapraszam !
http://www.dogomania.pl/threads/191144-*-srebra-i-nie-tylko*-dla-trzech-su%C5%84-do-25.08/page13

Posted

Gdybyscie robily jakas zbiorke to deklaruje stala wplate dla suni. Niestety nie stac mnie na wiecej ale choc 30 zl.... W razie rozpoczecia zbiorki prosze o sygnal i numer konta.