Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lika1771 napisał(a):
I pewnie walka z nimi to walka z wiatrakami?Jest tam wolontariat?

Wydaje mi się, że nie ma, ale nie jestem pewna na 100%. Na dogo chyba też nikogo z Mysłowic nie ma...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
A jest szansa na zdjecia Grosi? Takie na trawie, by pokazać jej wielkosć? Ile ona waży?

Na drugiej stronie są takie zdjęcia może się przydadzą :)

Posted

Talia dziękujemy pięknie za pomoc :) a ja jeszcze raz przypomnę o możliwości dla Grosi i bardzo proszę o pomoc, mamy jakiś tydzień na uzbieranie deklaracji...

[quote name='mikoada']Grosia mogłaby pojechać do hoteliku kasiprzystał, jednak potrzebne są deklaracje stałe, koszt hoteliku wynosi 10-12 zł/dobę...

Posted

mikoada napisał(a):
Talia dziękujemy pięknie za pomoc :) a ja jeszcze raz przypomnę o możliwości dla Grosi i bardzo proszę o pomoc, mamy jakiś tydzień na uzbieranie deklaracji...

Ja na watku zbiorczym obiecałam 15 zł na dowolne potrzeby, tylko proszę o nr konta na PW

Posted

paulinken napisał(a):
Widziałam na tym wątku duże zainteresowanie suczkami... Może coś się znajdzie?
Ktoś zbiera na hotelik?

Jeżeli pytasz czy już zbieramy pieniążki na konto to nie, bo najpierw przydałoby się uzbierać deklaracje i bardzo bym prosiła o pomoc w tej kwestii, rozsyłanie wątku, podsumowania itd...

Posted

mikoada napisał(a):
Jeżeli pytasz czy już zbieramy pieniążki na konto to nie, bo najpierw przydałoby się uzbierać deklaracje i bardzo bym prosiła o pomoc w tej kwestii, rozsyłanie wątku, podsumowania itd...

Spróbuję trochę pożebrać po ciotkach...
Mnie możecie wpisać też na stałe... na razie 10 zł niestety...

Posted

[quote name='paulinken']Spróbuję trochę pożebrać po ciotkach...
Mnie możecie wpisać też na stałe... na razie 10 zł niestety...

Super dziękujemy za pomoc :)

Deklaracje stałe potrzeba 300

paulinken - 10 zł :)

Posted

Mysza2 napisał(a):
Jestem na zaproszenie Paulinken. Stałej naprawdę nie dam rady. Chyba że mi się coś zwolni:(

Dzięki, Mysza, że zajrzałaś! :) Prosimy chociaż o podnoszenie i reklamowanie wątku...

Posted

[quote name='paulinken']Dzięki, Mysza, że zajrzałaś! :) Prosimy chociaż o podnoszenie i reklamowanie wątku...[/QUOTE

Oj tak bardzo prosimy a wiem, że Mysza ma bardzo duże zdolności jeżeli chodzi o reklamowanie wątków ;)