mikoada Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 lika1771 napisał(a):A gdzie Ona jedzie do hoteliku 300zł to duzo za mała sunie? Ma szansę jechać do hoteliku u kasiprzystał- uważacie, że 10 zł/dobę to dużo??? Avilia mogłaby Grosię przetrzymać do momentu uzbierania kompletu deklaracji ale to max. 2 tygodnie... malagos napisał(a):to o dziś mowa? Ta sroda? Jak Grosia zachowuje sie do innych psów? suczek? Środa jest jutro :) Grosia w Punkcie siedziała w jednym kojcu z innymi suczkami, jest bardzo przyjazną sunieczką... Quote
Avilia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Z tego co mi wiadomo Grosia akceptuje inne psiaki.Przed wywozem do Mysłowic była w jednym boksie z moją obecną tymczasowiczką Finką.Tuliły się do siebie i wspierały nawzajem. Jej przyjaciółka Finka grzeje doopeczkę u mnie na kanapie,je jak księżna,pieszczot i miłości ma w brud.Dlatego też serce mi się kraje,że Grosia nadal tkwi w schroniskowym boksie.Tak jak pisałam wcześniej mam możliwość jej wyciągnięcia i przetrzymania u siebie max 2 tygodnie.Ale do tego czasu muszą uzbierać się deklaracje na hotelik lub musi znaleźć się jakiś inny DT,który Grosię ode mnie zabierze! Quote
malagos Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 No tak jutro środa, nie dziś.... :oops: Grosia jest wysterylizowana? Quote
Avilia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Jeżeli w Mysłowicach jej nie wysterylizowali to nie jest. Quote
mikoada Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Z tego co mi wiadomo to jeszcze jej nie sterylizowali i wydaje mi się, że chyba lepiej...bo mogłoby być różnie... Quote
mikoada Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Grosiu i co z tobą czy będziemy mogły cię stamtąd zabrać :( Quote
Havanka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Wiem jak bardzo potrzeba kasy na "już",ale wciąż czekam jeszcze na wplatę od jednej cioteczki i z bazarku wplynie na konto Grosi 1/3 część dochodu, tj ok 120 zł. Grosiu, tak bardzo chciałabym, byś była już bezpieczna..... Quote
Avilia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Grosiu! Chciałabym w niedzielę Cię z tej mordowni zabrać!Proszę ciotki o pomoc FINANSOWĄ na hotelik Grosi!Nie zostawiajcie Grosi na pastwę losu!Jestem zdecydowana ją zabrać na te 2 tygodnie,ale później musi zmienić jechać do hoteliku lub innego DT!Proszę...pomóżcie! Quote
mala_czarna Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Dajcie konto na PW. Malutko przeleję, ale nie mogę więcej. Pójdę z torbami :-( Quote
mikoada Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Grosieńko jak tu u ciebie pusto :( jak mamy ci pomóc... Quote
Havanka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Cioteczki, chcę zasilić skarbonkę Grosi, a nie mam konta do wplat. Deklarowałam po 10 zł przez 4 m-ce. Teraz mam "wolne" 40 zł, ktore wplacilam na Maxa. Niestety nie skorzystał z tych pieniędzy, bo uciekł z hoteliku i do dziś nie odnalazł sie. Tak więc te pieniążki chcę wpłacić na Hotelik dla Grosi. Proszę mnie uwzględnić w pierwszym poście i podrzucić na pw nr konta. Quote
Jo37 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Moja mama wpłaci Grosi 50zł jednorazowo. Quote
Avilia Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ado-czy mogłabyś podsumować wszystkie deklaracje?I może trzeba zacząć już wysyłać numer konta... Quote
mikoada Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Avilia napisał(a):Ado-czy mogłabyś podsumować wszystkie deklaracje?I może trzeba zacząć już wysyłać numer konta... Właśnie chciałam jeżeli jest to możliwe prosić kogoś o pomoc w tej kwestii. Zajmuje się finansami na wątku Rudego, Tośków i jeszcze na wątku Bruna z Boguszyc. Czy byłaby chętna osoba, która by się zajęła finansami Grosi??? Quote
mikoada Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Jak widać nie ma nikogo chętnego...więc podsumowałam deklaracje i zrobiłam takie zestawienie Deklaracje stałe potrzeba 300 zł Paulinken - 10 zł Havanka - 10 zł (przez 4 miesiące) magenka1 - 5 zł mikoada - 10 zł Avilia - 20 zł shani - 10 zł (przez 3 miesiące) toyota - 10 zł (do końca roku) AnkaRa - 30 zł Razem 105 zł brakuje 195 zł Deklaracje jednorazowe Bamboo - 15 zł Lu_Gosiak - 10 zł Maevel - 30 zł sylwija - 60 zł mala_czarna - coś nat.witk - coś sundayrose - coś leonarda - 25 zł IVV - coś Erica z bazarku - 70 zł Havanka z bazarku - ok.120 zł Mama Jo37 - 50 zł Razem 380 zł + coś Inne formy oferowanej pomocy Mysza2 - jak coś się zwolni idusiek - bazarek Jeżeli coś pomieszałam to bardzo przepraszam i proszę o informacje...Czy znajdzie się osoba chętna, która będzie zbierała pieniążki na hotelik dla Grosi??? Quote
mikoada Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Bardzo dziękujemy cioteczce Kopciuszek, która zgodziła się zająć finansami Grosieńki :) Quote
magenka1 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wróciłam dopiero dzisiaj z konferencji jutro wpłacę pieniądze Quote
kopciuszek Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 mikoada nie ma za co dziękować :oops:I tak konto mam cały czas puste to się nie pomiesza nic :evil_lol: Quote
mikoada Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 kopciuszek napisał(a):mikoada nie ma za co dziękować :oops:I tak konto mam cały czas puste to się nie pomiesza nic :evil_lol: Jest jest za co dziękować :) Mi się już miesza, więc wolałam nie ryzykować. Teraz niech się Tobie pomiesza...a może jeszcze zajęłabyś się Tośkowymi finansami??? :) Quote
Bamboo ® Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dostałam nr konta, wpłaciłam 15 zł z dopiskiem "Pszczyńskie psiaki", także rozdysponujcie tą kwotą wedle potrzeb-na Grosię lub inne (obiecałam chyba na ogólnym pszczyńskim wątku wpłatę 15 zł, ale dostałam konto konkretnie na Grosię, więc może być na nią ;) ) Quote
Maevel Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ja również dostałam nr konta i przelałam już obiecane 30 dyszki dla Grosi :) Quote
sundayrose Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ja się też dorzucę - mały grosik na Grosię :) , ale po 10-tym, bo jestem na debecie strasznym juz :( Dostałam konto na pw. Quote
Recommended Posts