Erica Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Liczę "na głos", proszę mi wybaczyć ;) Andegawenka wpłaciła 50zł - wysyłka, zostaje 45zł. ania_to_ja wpłaciła 15zł, czyli zostaje 10zł. Razem to 55zł; no i to co ty wpłaciłaś ( nie pamiętam w tej chwili ile). Quote
mikoada Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ja wpłaciłam 20 zł w tym 5 zł koszt przesyłki. W sumie wygląda na to, że z bazarku udało się zebrać 70 zł :) Finanse Grosi wyglądają więc następująco: Deklaracja stałe potrzeba 300 zł paulinken - 10 zł Havanka - 10 zł przez 4 miesiące magenka - 5 zł sylwija - 10 zł przez 6 miesięcy mikoada - 10 zł Avilia - 20 zł toyota - 10 zł do końca roku AnkaRa - 30 zł Razem 105 zł - brakuje 195 zł Deklaracje jednorazowe Bamboo ® - 15 zł Lu_Gosiak - 10 zł Maevel - 30 zł mala_czarna - coś nat.witk - coś sundayrose - coś leonarda - 25 zł shani - 30 zł z bazarku Erici - 70 zł Razem - 180 zł + coś Inne formy oferowanej pomocy Mysza2 - jak coś się zwolni idusiek - bazarek Havanka - 1/3 ewentualnego dochodu z bazarku http://www.dogomania.pl/threads/191144-*-srebra-i-nie-tylko*-dla-trzech-su%C5%84-do-25.08 Quote
Avilia Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Mikoado a Ty nie chciałabyś zostać księgową Grosi? Prosimy o deklaracje! Quote
mikoada Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Avilia napisał(a):Mikoado a Ty nie chciałabyś zostać księgową Grosi? Prosimy o deklaracje! Powiem szczerze, że nie za bardzo mam doświadczenie w zbieraniu pieniążków i liczyłam na to, że jakaś bardziej doświadczona cioteczka nam pomoże ;) ale jeżeli nie będzie nikogo chętnego oczywiście się tym zajmę :) Quote
sylwin7 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Aż się serce kraje patrząc na tą bezbronną psinkę. :-( Quote
Avilia Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Kochani,mam dla Was propozycję: Pomóżcie mi ogłaszać Finkę (także z Pszczyny,obecnie u mnie na DT),jest już w pełni adopcyjnym psem.Jeżeli udałoby mi się wyadoptować Finkę to bez oporów będę mogła zabrać Grosię do siebie na tymczas!W kupie siła!Proszę pomóżcie! Tu wątek Finki: http://www.dogomania.pl/threads/186781-Fineczka-bez-uszka-ma-DT.Szuka-DS!Prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82oszeniach!/page34 Quote
toyota Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 [quote name='Avilia']Kochani,mam dla Was propozycję: Pomóżcie mi ogłaszać Finkę (także z Pszczyny,obecnie u mnie na DT),jest już w pełni adopcyjnym psem.Jeżeli udałoby mi się wyadoptować Finkę to bez oporów będę mogła zabrać Grosię do siebie na tymczas!W kupie siła!Proszę pomóżcie! Tu wątek Finki: http://www.dogomania.pl/threads/186781-Fineczka-bez-uszka-ma-DT.Szuka-DS!Prosimy-o-pomoc-w-og%C5%82oszeniach!/page34 Tak sobie marzyłam o tym , że może jakby się udało wyadoptować Finkę to Grosia mogłaby zająć jej miejsce. :loveu: Grosia ma sporo zadeklarowanej kasy także z opłaceniem sterylki nie byłoby problemu. Bardzo prosimy zatem o ogłoszenia dla Finki , która jest już gotowa do adopcji i zajmuje DT. Quote
Buster Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Grosiu smutnooka psinko uciekaj na pierwszą szukać domku! Quote
Buster Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Kto da smutnej Grosi domek? Śliczna Grosia chce pokochać! Quote
Buster Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Grosiu uciekaj na pierwszą - szukaj domku! Quote
shani Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Grosiu jak Ty się trzymasz w tych Mysłowicach. Musimy szybko zebrać pożądaną kwotę i umieścić Cię w hoteliku Quote
Avilia Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 shani napisał(a):Grosiu jak Ty się trzymasz w tych Mysłowicach. Musimy szybko zebrać pożądaną kwotę i umieścić Cię w hoteliku Jeżeli jeszcze w ogóle tam jest...:( We wtorek tam jadę zobaczyć.Jak mnie wpuszczą... Quote
malagos Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Avilia napisał(a):Jeżeli jeszcze w ogóle tam jest...:( We wtorek tam jadę zobaczyć.Jak mnie wpuszczą... To doprawdy byłaby ironia losu, zeby jej tam nie było, skoro mażna ją wyciagnąc na te przynajmniej 2 tyg. A dlaczego mają nie wpuscic? Avilia, a moze nie ma na co czekac, tylko zacząc działac? Quote
Buster Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Witam w zimny sierpniowy dzień. Grosiu gdzie jest domek dla ciebie?? Quote
Klaudus__ Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Avili nie wpuszczą ani dziś,ani jutro. Jeszcze nie dostałam telefonu,że kwarantanna jest zakończona. Żaden pies, z tych które tam trafiły wydany nie zostanie. Quote
lika1771 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='Klaudus__']Avili nie wpuszczą ani dziś,ani jutro. Jeszcze nie dostałam telefonu,że kwarantanna jest zakończona. Żaden pies, z tych które tam trafiły wydany nie zostanie. Zaden? jak to nawet do adopcji? chyba nie rozumiem Quote
Klaudus__ Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 lika1771 napisał(a):Zaden? jak to nawet do adopcji? chyba nie rozumiem Naturalnie - żaden. Jak pies jest na kwarantannie to przecież nie można Go wydać. Nawet jak do Punktu psy przyjeżdżają to muszę czekać 2 tygodnie... Quote
Recommended Posts