Avilia Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 W górę Grosiu...Musimy Ci pomóc! Prosimy nawet o najmniejsze deklaracje!Liczy się nawet 5 zł!Cioteczki rozsyłajcie,reklamujcie wątek! Poza tym chyba mam dobrą wiadomość... Quote
mikoada Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Avilia napisał(a):W górę Grosiu...Musimy Ci pomóc! Prosimy nawet o najmniejsze deklaracje!Liczy się nawet 5 zł!Cioteczki rozsyłajcie,reklamujcie wątek! Poza tym chyba mam dobrą wiadomość... Co to za wiadomość, nie trzymaj nas w napięciu please.... Quote
malagos Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 mikoada napisał(a):Co to za wiadomość, nie trzymaj nas w napięciu please.... no własnie, bo ta Grosia i mnie spać nie daje............ Quote
Avilia Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Kochane,mam zgodę TZ-a na to aby zabrać Grosię do nas do czasu uzbierania deklaracji na hotelik.Ale to może być tylko max.2-3 tygodnie.Niestety dłużej nie da rady. Wiem,że to nie jest jakaś super extra wiadomość,ale zawsze to więcej czasu na zebranie pieniążków. Quote
__Lara Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Avilia napisał(a):Kochane,mam zgodę TZ-a na to aby zabrać Grosię do nas do czasu uzbierania deklaracji na hotelik.Ale to może być tylko max.2-3 tygodnie.Niestety dłużej nie da rady. Wiem,że to nie jest jakaś super extra wiadomość,ale zawsze to więcej czasu na zebranie pieniążków. No to super! :D Quote
Talia Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Moim zdaniem to rewelacyjna wiadomość :) To kupa czasu na szukanie deklaracji. Quote
malagos Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ..........albo znalezienie domu stałego! Jak ją będziesz miała u siebie, poznasz charakter, zachowanie i zaraz dajcie ogłoszenia! Quote
mikoada Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Avilia napisał(a):Kochane,mam zgodę TZ-a na to aby zabrać Grosię do nas do czasu uzbierania deklaracji na hotelik.Ale to może być tylko max.2-3 tygodnie.Niestety dłużej nie da rady. Wiem,że to nie jest jakaś super extra wiadomość,ale zawsze to więcej czasu na zebranie pieniążków. Jejku nie wierzę własnym oczom :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ten Twój TZ to naprawdę super człowiek jest :) Cioteczki nie zapomnijmy jednak, że to tylko i aż 2-3 tygodnie, musimy mocno się postarać żeby uzbierać potrzebne deklaracje i mam nadzieję, że miejsce u kasiprzystał jeszcze będzie :) Quote
Avilia Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Jeżeli zdążę podjadę jeszcze dzisiaj do Mysłowic zobaczyć co u Grosi.Planuję ją zabrać w przyszłym tygodniu.Tylko cioteczki,tak jak napisała Mikoada to max 2-3 tygodnie.Do tego czasu muszą się uzbierać deklaracje na hotelik.Proszę rozsyłajcie wątek.Nie chciałabym żeby było tak,że ja wezmę sunię,a deklaracji nie będzie;/ Zwiększam swoja stałą deklarację do 20zł miesięcznie.Proszę zanotować. Quote
mikoada Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Bardzo dziękujemy cioteczko Avilia :) Mam nadzieję, że bez problemu wydadzą Ci Grosię, jestem bardzo ciekawa czy w ogóle wpuszczą Cię do psów... Deklaracja stałe potrzeba 300 zł paulinken - 10 zł Havanka - 10 zł przez 4 miesiące magenka - 5 zł sylwija - 10 zł przez 6 miesięcy mikoada - 10 zł Avilia - 20 zł toyota - 10 zł do końca roku Razem 75 zł - brakuje 225 zł Deklaracje jednorazowe Bamboo ® - 15 zł Lu_Gosiak - 10 zł Maevel - 30 zł mala_czarna - coś nat.witk - coś sundayrose - coś leonarda - 25 zł shani - 30 zł Razem - 110 zł + coś Inne formy oferowanej pomocy Mysza2 - jak coś się zwolni idusiek - bazarek Havanka - 1/3 ewentualnego dochodu z bazarku http://www.dogomania.pl/threads/191144-*-srebra-i-nie-tylko*-dla-trzech-su%C5%84-do-25.08 Quote
mikoada Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Zrobiłam psiakom zbiorcze allegro http://allegro.pl/item1198383463_psy_pilnie_szukaja_domow_pies_suka_psy.html , dajcie znać czy coś zmienić :) Quote
Avilia Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Byłam dzisiaj w Mysłowicach.Niestety przed bramą "przywitała" mnie kartka: Schronisko w dn.21-22.08 jest zamknięte. Wkurzyłam się niemiłosiernie... Quote
mikoada Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Avilia napisał(a):Byłam dzisiaj w Mysłowicach.Niestety przed bramą "przywitała" mnie kartka: Schronisko w dn.21-22.08 jest zamknięte. Wkurzyłam się niemiłosiernie... No to nieźle...a tak przynajmniej wiedziałybyśmy co słychać u Grosi :shake: to sobie zrobiłaś niepotrzebną wycieczkę też bym się wkurzyła... Quote
malagos Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 A to dlaczego, co, przyjecie towaru? :angryy: :shake: Sobota, niedziela, zawsze wtedy największy jest ruch, ludzie maja czas wybrać sie do schroniska. Quote
mikoada Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 No to właśnie widać jakie jest podejście tego schroniska, szkoda gadać :( Grosiu a u Ciebie ciągle pustki i bardzo mało deklaracji bez nich nie damy rady Ci pomóc... Quote
toyota Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Dorzucę dla suni 10 zł / msc do końca roku. Podeślę Ci Avilia zdjecia fantów na bazarek w najbliższych dniach. Jak coś wpadnie do skarbonki to zadecydujesz czy przeznaczyć to na Finkę czy na Grosię. Quote
mikoada Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 toyota napisał(a):Dorzucę dla suni 10 zł / msc do końca roku. Pięknie dziękujemy cioteczce toyota :) a pozostałe cioteczki i wujaszków prosimy o wsparcie Grosi... Quote
Avilia Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Toyotko bardzo Ci dziękuję.Bardzo nam pomagasz. W górę Grosiu!Jak mam Cię wyciągnąć jak deklaracji brak? Quote
polubek Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 grosiu odwiedzam cię ale pustki w kieszeniach Quote
mikoada Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Niestety jak u większości dogomaniaków :( ale mam nadzieję, że uda nam się pomóc Grosi... Quote
Recommended Posts