Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W górę Grosiu...Musimy Ci pomóc!
Prosimy nawet o najmniejsze deklaracje!Liczy się nawet 5 zł!Cioteczki rozsyłajcie,reklamujcie wątek!
Poza tym chyba mam dobrą wiadomość...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avilia napisał(a):
W górę Grosiu...Musimy Ci pomóc!
Prosimy nawet o najmniejsze deklaracje!Liczy się nawet 5 zł!Cioteczki rozsyłajcie,reklamujcie wątek!
Poza tym chyba mam dobrą wiadomość...

Co to za wiadomość, nie trzymaj nas w napięciu please....

Posted

Kochane,mam zgodę TZ-a na to aby zabrać Grosię do nas do czasu uzbierania deklaracji na hotelik.Ale to może być tylko max.2-3 tygodnie.Niestety dłużej nie da rady.
Wiem,że to nie jest jakaś super extra wiadomość,ale zawsze to więcej czasu na zebranie pieniążków.

Posted

Avilia napisał(a):
Kochane,mam zgodę TZ-a na to aby zabrać Grosię do nas do czasu uzbierania deklaracji na hotelik.Ale to może być tylko max.2-3 tygodnie.Niestety dłużej nie da rady.
Wiem,że to nie jest jakaś super extra wiadomość,ale zawsze to więcej czasu na zebranie pieniążków.

No to super! :D

Posted

Avilia napisał(a):

Jejku nie wierzę własnym oczom :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ten Twój TZ to naprawdę super człowiek jest :) Cioteczki nie zapomnijmy jednak, że to tylko i aż 2-3 tygodnie, musimy mocno się postarać żeby uzbierać potrzebne deklaracje i mam nadzieję, że miejsce u kasiprzystał jeszcze będzie :)

Posted

Jeżeli zdążę podjadę jeszcze dzisiaj do Mysłowic zobaczyć co u Grosi.Planuję ją zabrać w przyszłym tygodniu.Tylko cioteczki,tak jak napisała Mikoada to max 2-3 tygodnie.Do tego czasu muszą się uzbierać deklaracje na hotelik.Proszę rozsyłajcie wątek.Nie chciałabym żeby było tak,że ja wezmę sunię,a deklaracji nie będzie;/
Zwiększam swoja stałą deklarację do 20zł miesięcznie.Proszę zanotować.

Posted

Bardzo dziękujemy cioteczko Avilia :) Mam nadzieję, że bez problemu wydadzą Ci Grosię, jestem bardzo ciekawa czy w ogóle wpuszczą Cię do psów...

Deklaracja stałe potrzeba 300 zł

paulinken - 10 zł
Havanka - 10 zł przez 4 miesiące
magenka - 5 zł
sylwija - 10 zł przez 6 miesięcy
mikoada - 10 zł
Avilia - 20 zł
toyota - 10 zł do końca roku

Razem 75 zł - brakuje 225 zł

Deklaracje jednorazowe

Bamboo ® - 15 zł
Lu_Gosiak - 10 zł
Maevel - 30 zł
mala_czarna - coś
nat.witk - coś
sundayrose - coś
leonarda - 25 zł
shani - 30 zł

Razem - 110 zł + coś

Inne formy oferowanej pomocy

Mysza2 - jak coś się zwolni
idusiek - bazarek
Havanka - 1/3 ewentualnego dochodu z bazarku http://www.dogomania.pl/threads/191144-*-srebra-i-nie-tylko*-dla-trzech-su%C5%84-do-25.08

Posted

Avilia napisał(a):
Byłam dzisiaj w Mysłowicach.Niestety przed bramą "przywitała" mnie kartka: Schronisko w dn.21-22.08 jest zamknięte.
Wkurzyłam się niemiłosiernie...

No to nieźle...a tak przynajmniej wiedziałybyśmy co słychać u Grosi :shake: to sobie zrobiłaś niepotrzebną wycieczkę też bym się wkurzyła...

Posted

A to dlaczego, co, przyjecie towaru? :angryy: :shake:
Sobota, niedziela, zawsze wtedy największy jest ruch, ludzie maja czas wybrać sie do schroniska.

Posted

No to właśnie widać jakie jest podejście tego schroniska, szkoda gadać :( Grosiu a u Ciebie ciągle pustki i bardzo mało deklaracji bez nich nie damy rady Ci pomóc...

Posted

Dorzucę dla suni 10 zł / msc do końca roku.

Podeślę Ci Avilia zdjecia fantów na bazarek w najbliższych dniach. Jak coś wpadnie do skarbonki to zadecydujesz czy przeznaczyć to na Finkę czy na Grosię.

Posted

toyota napisał(a):
Dorzucę dla suni 10 zł / msc do końca roku.

Pięknie dziękujemy cioteczce toyota :) a pozostałe cioteczki i wujaszków prosimy o wsparcie Grosi...