Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli do 10.09 nie dostaniemy jeszcze żadnych wieści to się tam przejadę,ot tak z ciekawości.Martwi mnie ta przedłużająca się kwarantanna.Coś jest nie tak.

Posted

[quote name='Avilia']Dziewczyny jak będziecie w Punkcie zwróćcie uwagę czy nie ma tam tego psiaka: [url]http://www.gratka.pl/ogloszenie/2250327_zaginal_pies_tofik_nagroda.html[/url][/QUOTE]

Widziałam już wcześniej to ogłoszenie...Byłyśmy tam przedwczoraj i na pewno go tam nie było :( ale będziemy miały oczy szeroko otwarte :)

Posted

Dzisiaj Klaudus_ otrzymała telefon ze schronu, że kwarantanna dobiega końca i najwcześniej w środę można zabrać psiaki, niestety nie wszystkie mamy gdzie umieścić... Dowiedziała się również, że jeden pies odszedł za TM

• Posted

AgusiaP napisał(a):
    A Grosię macie gdzie zabrac? Mam nadzieję, że tak....Tak sie o nią martwię...

Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło i cioteczka Avilia zabierze Grosieńkę do siebie, ale z tego co pamiętam to Grosia może do niej jechać na tydzień max dwa...Niestety nie wszystkie psiaki mają tyle szczęścia co Grosia i Blue dla pozostałych nie mamy żadnych opcji pomocy a zostały już tylko dwa dni...zerknijcie proszę na wątek główny psów http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY!

Posted

U mnie nadal aktualne z tym,że tak jak pisała Mikoada max.2 tygodnie może u mnie zostać.Dłużej nie da rady.Muszą się uzbierać deklaracje na hotelik,bo ja jej nie mogę zabrać jeżeli deklaracji nie będzie.Nie chciała bym później zostać sama z psem,nie wiedząc co z nim zrobić.A zostać u mnie dłużej nie będzie mogła.

Posted

AgusiaP napisał(a):
    Małgoś a czemu pytasz? :cool3::cool3::cool3:

Pytam, czy dac ja na mikrusy w potrzebie, ale tam max 6 kg wagi.
    Agus, ja juz nie moge ogarnąc tych "małych suczek w potrzebie, czeka Zamośc, Mamunia ze Szczytna, co dziennie nowa ślicznotka.... A Wiga, to dopiero wyzwanie. Dzika totalnie suczka. Na razie nie ma postepów w oswajaniu.

Posted

malagos napisał(a):
    Pytam, czy dac ja na mikrusy w potrzebie, ale tam max 6 kg wagi.
    Agus, ja juz nie moge ogarnąc tych "małych suczek w potrzebie, czeka Zamośc, Mamunia ze Szczytna, co dziennie nowa ślicznotka.... A Wiga, to dopiero wyzwanie. Dzika totalnie suczka. Na razie nie ma postepów w oswajaniu.

Małgoś będzie dobrze ;) Wiem, że z Wigusią dasz rade :cool3:

Posted

Avilia napisał(a):
    Grosiu jak mam Cię zabrać ze schronu jak deklaracji brak...:(

Cioteczki czy to podsumowanie z pierwszej strony jest aktualne, nadal brakuje 265 zł ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jeśli tak to jest to bardzo duża kwota...

Posted

mikoada napisał(a):
    Dzisiaj Klaudus_ otrzymała telefon ze schronu, że kwarantanna dobiega końca i najwcześniej w środę można zabrać psiaki, niestety nie wszystkie mamy gdzie umieścić... Dowiedziała się również, że jeden pies odszedł za TM

• to o dziś mowa? Ta sroda?
    Jak Grosia zachowuje sie do innych psów? suczek?