Klaudus__ Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [I]Niestety nadal cisza...[/I] Quote
mikoada Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Kurcze nie podoba mi się to...coś długo już ta kwarantanna trwa to będzie jakieś 3 tygodnie, hmmm...... Quote
Avilia Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Jeżeli do 10.09 nie dostaniemy jeszcze żadnych wieści to się tam przejadę,ot tak z ciekawości.Martwi mnie ta przedłużająca się kwarantanna.Coś jest nie tak. Quote
Avilia Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Dziewczyny jak będziecie w Punkcie zwróćcie uwagę czy nie ma tam tego psiaka: [url]http://www.gratka.pl/ogloszenie/2250327_zaginal_pies_tofik_nagroda.html[/url] Quote
mikoada Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Avilia']Dziewczyny jak będziecie w Punkcie zwróćcie uwagę czy nie ma tam tego psiaka: [url]http://www.gratka.pl/ogloszenie/2250327_zaginal_pies_tofik_nagroda.html[/url][/QUOTE] Widziałam już wcześniej to ogłoszenie...Byłyśmy tam przedwczoraj i na pewno go tam nie było :( ale będziemy miały oczy szeroko otwarte :) Quote
mikoada Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Dzisiaj Klaudus_ otrzymała telefon ze schronu, że kwarantanna dobiega końca i najwcześniej w środę można zabrać psiaki, niestety nie wszystkie mamy gdzie umieścić... Dowiedziała się również, że jeden pies odszedł za TM Quote
AgusiaP Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 A Grosię macie gdzie zabrac? Mam nadzieję, że tak....Tak sie o nią martwię... Quote
mikoada Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 AgusiaP napisał(a):A Grosię macie gdzie zabrac? Mam nadzieję, że tak....Tak sie o nią martwię... Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło i cioteczka Avilia zabierze Grosieńkę do siebie, ale z tego co pamiętam to Grosia może do niej jechać na tydzień max dwa...Niestety nie wszystkie psiaki mają tyle szczęścia co Grosia i Blue dla pozostałych nie mamy żadnych opcji pomocy a zostały już tylko dwa dni...zerknijcie proszę na wątek główny psów http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY! Quote
Avilia Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 U mnie nadal aktualne z tym,że tak jak pisała Mikoada max.2 tygodnie może u mnie zostać.Dłużej nie da rady.Muszą się uzbierać deklaracje na hotelik,bo ja jej nie mogę zabrać jeżeli deklaracji nie będzie.Nie chciała bym później zostać sama z psem,nie wiedząc co z nim zrobić.A zostać u mnie dłużej nie będzie mogła. Quote
malagos Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Dziewczyny, ile ona waży? Do mikrusów można ją zaliczyć? Quote
mikoada Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Hmm ciężko mi tak na 100% to określić, ale wydaje mi się, że ok. 10 kg może ważyć... Quote
AgusiaP Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 malagos napisał(a):Dziewczyny, ile ona waży? Do mikrusów można ją zaliczyć? Małgoś a czemu pytasz? :cool3::cool3::cool3: Quote
Klaudus__ Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Myślę,że mniej niż 10 kg będzie ważyć. Quote
malagos Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 AgusiaP napisał(a):Małgoś a czemu pytasz? :cool3::cool3::cool3: Pytam, czy dac ja na mikrusy w potrzebie, ale tam max 6 kg wagi. Agus, ja juz nie moge ogarnąc tych "małych suczek w potrzebie, czeka Zamośc, Mamunia ze Szczytna, co dziennie nowa ślicznotka.... A Wiga, to dopiero wyzwanie. Dzika totalnie suczka. Na razie nie ma postepów w oswajaniu. Quote
AgusiaP Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 malagos napisał(a):Pytam, czy dac ja na mikrusy w potrzebie, ale tam max 6 kg wagi. Agus, ja juz nie moge ogarnąc tych "małych suczek w potrzebie, czeka Zamośc, Mamunia ze Szczytna, co dziennie nowa ślicznotka.... A Wiga, to dopiero wyzwanie. Dzika totalnie suczka. Na razie nie ma postepów w oswajaniu. Małgoś będzie dobrze ;) Wiem, że z Wigusią dasz rade :cool3: Quote
Avilia Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Grosiu jak mam Cię zabrać ze schronu jak deklaracji brak...:( Quote
mikoada Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Avilia napisał(a):Grosiu jak mam Cię zabrać ze schronu jak deklaracji brak...:( Cioteczki czy to podsumowanie z pierwszej strony jest aktualne, nadal brakuje 265 zł ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jeśli tak to jest to bardzo duża kwota... Quote
lika1771 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 A gdzie Ona jedzie do hoteliku 300zł to duzo za mała sunie? Quote
malagos Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 mikoada napisał(a):Dzisiaj Klaudus_ otrzymała telefon ze schronu, że kwarantanna dobiega końca i najwcześniej w środę można zabrać psiaki, niestety nie wszystkie mamy gdzie umieścić... Dowiedziała się również, że jeden pies odszedł za TM to o dziś mowa? Ta sroda? Jak Grosia zachowuje sie do innych psów? suczek? Quote
Recommended Posts