Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Avilia']Z tego co wiem to numeru konta jeszcze nie rozsyłamy,czekamy na komplet stałych deklaracji.Jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić.

Nie nie mylisz się :) Będziemy zbierać pieniążki dopiero jak uzbieramy komplet deklaracji...Czy ktoś zechciałby zająć się zbiórką i zostać księgową Grosi?? ;)

Deklaracja stałe potrzeba 300 zł

paulinken - 10 zł
Havanka - 10 zł przez 4 miesiące
magenka - 5 zł
sylwija - 10 zł przez 6 miesięcy
mikoada - 10 zł
Avilia - 20 zł
toyota - 10 zł do końca roku
AnkaRa - 30 zł

Razem 105 zł - brakuje 195 zł

Deklaracje jednorazowe

Bamboo ® - 15 zł
Lu_Gosiak - 10 zł
Maevel - 30 zł
mala_czarna - coś
nat.witk - coś
sundayrose - coś
leonarda - 25 zł
shani - 30 zł

Razem - 110 zł + coś

Inne formy oferowanej pomocy

Mysza2 - jak coś się zwolni
idusiek - bazarek
Havanka - 1/3 ewentualnego dochodu z bazarku http://www.dogomania.pl/threads/191144-*-srebra-i-nie-tylko*-dla-trzech-su%C5%84-do-25.08

Posted

karolciasz28 napisał(a):
O bo cioteczka tak jeszcze na wakacjach to może robić, później idzie do gimnazjum i czasu będzie trochę mniej ;-)

Szkoda, że wakacje się już kończą :( Do gimnazjum uczyć się czy innych?? ;)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Się ;-) i już nie mogę się doczekać. ;-)

Oj to zazdraszczam ;) też bym chciała znowu się uczyć...Szkoda tylko, że psiaki już nie będą miały tak dużo ogłoszeń, ale jakoś damy radę ;)

Posted

mikoada napisał(a):
Oj to zazdraszczam ;) też bym chciała znowu się uczyć...Szkoda tylko, że psiaki już nie będą miały tak dużo ogłoszeń, ale jakoś damy radę ;)

Serio zazdrościsz??:-o :razz::razz::cool1: Będą miały dużo ogłoszeń ;-) ja już mam sposób, w tamtym roku szkolnym robiłam też tyle i miałam pasek na świadectwie:eviltong:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Serio zazdrościsz??:-o :razz::razz::cool1: Będą miały dużo ogłoszeń ;-) ja już mam sposób, w tamtym roku szkolnym robiłam też tyle i miałam pasek na świadectwie:eviltong:

Serio serio :) Super, że masz sposób uwielbiam zorganizowane osoby, ale to chyba dlatego, że sama taka nie jestem ;)

Posted

mikoada napisał(a):
Serio serio :) Super, że masz sposób uwielbiam zorganizowane osoby, ale to chyba dlatego, że sama taka nie jestem ;)

O ja jestem bardzo zorganizowana. Polubiłybyśmy się mówię Ci :) Tylko odległość...;);)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
O ja jestem bardzo zorganizowana. Polubiłybyśmy się mówię Ci :) Tylko odległość...;);)

Pewnie tak :)
Grosiu pokazuj się cioteczkom, już niewiele czasu zostało...

Posted

Niestety ostatni bardzo kiepsko :( Jestem pewna, że gdyby udało się Grosię stamtąd zabrać poznać trochę lepiej jej charakter, zrobić dobre zdjęcia i jeszcze poogłaszać sunia szybciutko by znalazła domek...

Posted

Qrcze, dalej nie mam czasu przeczytać wątku.
Ada, do kogo mam wysłać pieniądze dla Grosi? Wiesz, te z bazarku Finki. I może ty mi nie wysyłaj tamtej kasy, tylko od razu też na Grosię, a ja z tego co dziewczyny wpłaciły odejmę 5zł za Twoją wysyłkę i już. Bo tak to będziemy w kółko sobie nawzajem wysyłać :evil_lol:

Posted

Ha Erica ja wczoraj już wysłałam kasiurkę :) kompletnie nie pomyślałam o tym...co do pieniążków to jak na razie ich nie zbieramy bo po pierwsze nie wiemy czy uda się Grosię wyciągnąć ze schronu a po drugie nie mamy dla Grosi księgowej :) czy jest może ktoś chętny i doświadczony w tym temacie??? Erico a ile tych pieniążków dokładnie jest?? Uzupełniłabym zestawienie żebyśmy wiedzieli na czym stoimy ;)