toyota Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Wszyscy chcą kasę już wpłacać i ruszyć na pomoc Grosi :mad: Quote
Havanka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 toyota napisał(a):Wszyscy chcą kasę już wpłacać i ruszyć na pomoc Grosi :mad: Oj tak, to czekanie jest najgorsze.... Quote
mikoada Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='Avilia']Z tego co wiem to numeru konta jeszcze nie rozsyłamy,czekamy na komplet stałych deklaracji.Jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić. Nie nie mylisz się :) Będziemy zbierać pieniążki dopiero jak uzbieramy komplet deklaracji...Czy ktoś zechciałby zająć się zbiórką i zostać księgową Grosi?? ;) Deklaracja stałe potrzeba 300 zł paulinken - 10 zł Havanka - 10 zł przez 4 miesiące magenka - 5 zł sylwija - 10 zł przez 6 miesięcy mikoada - 10 zł Avilia - 20 zł toyota - 10 zł do końca roku AnkaRa - 30 zł Razem 105 zł - brakuje 195 zł Deklaracje jednorazowe Bamboo ® - 15 zł Lu_Gosiak - 10 zł Maevel - 30 zł mala_czarna - coś nat.witk - coś sundayrose - coś leonarda - 25 zł shani - 30 zł Razem - 110 zł + coś Inne formy oferowanej pomocy Mysza2 - jak coś się zwolni idusiek - bazarek Havanka - 1/3 ewentualnego dochodu z bazarku http://www.dogomania.pl/threads/191144-*-srebra-i-nie-tylko*-dla-trzech-su%C5%84-do-25.08 Quote
karolciasz28 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ogłoszenia ;-) : cafeanimal, kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, morusek, gumtree, e-zwierzak, e-oferty, szerlok, ojej, psiamania, petsy, kokosy, top-ogłoszenia Quote
mikoada Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Bardzo dziękujemy za ogłoszenia bardzo pracowitej cioteczce ;) Quote
karolciasz28 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 mikoada napisał(a):Bardzo dziękujemy za ogłoszenia bardzo pracowitej cioteczce ;) O bo cioteczka tak jeszcze na wakacjach to może robić, później idzie do gimnazjum i czasu będzie trochę mniej ;-) Quote
mikoada Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 karolciasz28 napisał(a):O bo cioteczka tak jeszcze na wakacjach to może robić, później idzie do gimnazjum i czasu będzie trochę mniej ;-) Szkoda, że wakacje się już kończą :( Do gimnazjum uczyć się czy innych?? ;) Quote
karolciasz28 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 mikoada napisał(a):Szkoda, że wakacje się już kończą :( Do gimnazjum uczyć się czy innych?? ;) Się ;-) i już nie mogę się doczekać. ;-) Quote
mikoada Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 karolciasz28 napisał(a):Się ;-) i już nie mogę się doczekać. ;-) Oj to zazdraszczam ;) też bym chciała znowu się uczyć...Szkoda tylko, że psiaki już nie będą miały tak dużo ogłoszeń, ale jakoś damy radę ;) Quote
karolciasz28 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 mikoada napisał(a):Oj to zazdraszczam ;) też bym chciała znowu się uczyć...Szkoda tylko, że psiaki już nie będą miały tak dużo ogłoszeń, ale jakoś damy radę ;) Serio zazdrościsz??:-o :razz::razz::cool1: Będą miały dużo ogłoszeń ;-) ja już mam sposób, w tamtym roku szkolnym robiłam też tyle i miałam pasek na świadectwie:eviltong: Quote
mikoada Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 karolciasz28 napisał(a):Serio zazdrościsz??:-o :razz::razz::cool1: Będą miały dużo ogłoszeń ;-) ja już mam sposób, w tamtym roku szkolnym robiłam też tyle i miałam pasek na świadectwie:eviltong: Serio serio :) Super, że masz sposób uwielbiam zorganizowane osoby, ale to chyba dlatego, że sama taka nie jestem ;) Quote
karolciasz28 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 mikoada napisał(a):Serio serio :) Super, że masz sposób uwielbiam zorganizowane osoby, ale to chyba dlatego, że sama taka nie jestem ;) O ja jestem bardzo zorganizowana. Polubiłybyśmy się mówię Ci :) Tylko odległość...;);) Quote
mikoada Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 karolciasz28 napisał(a):O ja jestem bardzo zorganizowana. Polubiłybyśmy się mówię Ci :) Tylko odległość...;);) Pewnie tak :) Grosiu pokazuj się cioteczkom, już niewiele czasu zostało... Quote
AgusiaP Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Jestem i ja dziękuje za zaproszenie, ale jestem spłukana. Nie dam rady pomóc finansowo. I co z Tobą będzie maleńka...? Quote
mikoada Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Bardzo dziękuję za obecność na wątku Grosi, każda pomoc jest potrzebna, podnoszenie, rozsyłanie dosłownie wszystko :) Quote
Igiełka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Mikoada dzięki za zaproszenie Ja też niestety nie mogę pomóc finansowo. :roll: Quote
mikoada Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ciesze się, że jesteście i tak jak pisałam wcześniej nie tylko pomoc finansowa jest potrzebna ;) Quote
Igiełka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Jakie są plany odnośnie Grosi? ;) Biedna sunia. Quote
kopciuszek Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Zbieramy deklaracje na hotelowanie suni .... potem idzie ona na Awaryjny DT i juak będą wszystkie deklaracje to sunia idzie do hoteliku .... w międzyczasie szukamy młodej DS Quote
Igiełka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 To dobrze że Ją wyciągniecie- Trzymam kciuki za Grosieńkę. Quote
kopciuszek Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Aby ją wyciągnąć musimy mieć deklaracje na hotel :( A tego jak narazie jest najmniej :( Quote
toyota Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Kiepsko to wygląda na razie z tymi stałymi deklaracjami :-(. Quote
mikoada Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Niestety ostatni bardzo kiepsko :( Jestem pewna, że gdyby udało się Grosię stamtąd zabrać poznać trochę lepiej jej charakter, zrobić dobre zdjęcia i jeszcze poogłaszać sunia szybciutko by znalazła domek... Quote
Erica Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Qrcze, dalej nie mam czasu przeczytać wątku. Ada, do kogo mam wysłać pieniądze dla Grosi? Wiesz, te z bazarku Finki. I może ty mi nie wysyłaj tamtej kasy, tylko od razu też na Grosię, a ja z tego co dziewczyny wpłaciły odejmę 5zł za Twoją wysyłkę i już. Bo tak to będziemy w kółko sobie nawzajem wysyłać :evil_lol: Quote
mikoada Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ha Erica ja wczoraj już wysłałam kasiurkę :) kompletnie nie pomyślałam o tym...co do pieniążków to jak na razie ich nie zbieramy bo po pierwsze nie wiemy czy uda się Grosię wyciągnąć ze schronu a po drugie nie mamy dla Grosi księgowej :) czy jest może ktoś chętny i doświadczony w tym temacie??? Erico a ile tych pieniążków dokładnie jest?? Uzupełniłabym zestawienie żebyśmy wiedzieli na czym stoimy ;) Quote
Recommended Posts