wilczek007 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 weszłam przypadkiem na wątek, Boze jak można z hotelików zrobic mordownie!!! Ja bym wolała pod czołgiem zginąc :(:( Quote
Shania Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Tragedia:-( Pseudo miłośnicy zakichani:mad::mad::mad: Quote
paros Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Taki wątek jest bardzo potrzebny, aby więcej zwierzaków nie spotkał taki los...:-( Quote
Cleo2008 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 moje slonko wlasnie sobie pochrapuje kolo mnie, a mi sie serce kraje gdy czytam o tych setkach czy tysiacach biednych psow Quote
maja602 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Nikt tu nic nie wpisuje tzn. że nie jest źle. Quote
Asencja Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Działa,działa!!!!Ona teraz zabrała się za koty.Przedwczoraj oferowała pobyt dla dwóch bezdomniaków w cenie 10zł. za dzień bez wyżywienia.Była jak zwykle bardzo czarująca i kompetentna.Ogłasz się na allegro pod różnymi adresami tzn. podaje inne miasto umiejscowienia hoteliku dopiero jak zadzwonisz to mówi -Jaktorów.Ma też rózne nr tel. kom. Quote
_Goldenek2 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Baba sumienia nie ma :(. Bezczelny typ :angryy::angryy::angryy: Quote
Asencja Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Na miau została sprawa zgłoszona do adminów.Zrobią temat ostrzegawczy.Teraz jest dużo potzrebujących kotów to wyczuła okazję,s...... jedna! Quote
wilczek007 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 to juz nie mogło babsko zbierac wywalonych rzeczy i na allegro sprzedawac? albo sama siebie:angryy: ,chyba lepiej płatne. Quote
esperanza Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 AlinaS ogłasza się na stronie petsitter.pl oferując profesjonalną opiekę w swoim "hotelu" Saba. Napiszę do administratora w sprawie usunięcia tego ogłoszenia. Quote
maja602 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 [quote name='esperanza']AlinaS ogłasza się na stronie petsitter.pl oferując profesjonalną opiekę w swoim "hotelu" Saba. Napiszę do administratora w sprawie usunięcia tego ogłoszenia.[/QUOTE] Popieram. Ta cała historia z Aldo i innymi psami miała dla AlinyS łagodne skutki. Powinna się cieszyć, że nikt nie złożył doniesienia do Prokuratora i nie musiała zająć się inną działalnością. Quote
zerduszko Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='maja602']Popieram. Ta cała historia z Aldo i innymi psami miała dla AlinyS łagodne skutki. Powinna się cieszyć, że nikt nie złożył doniesienia do Prokuratora i zająć się inną działalnością.[/QUOTE] Właśnie dlatego, ze nikt nie złożył doniesienia, nie poniosła żadnych konsekwencji, to nie zajęła się inna działalnością. Quote
malagos Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Przypominam wątek........ A wet-siostra, trafiła dawno na Czarne Kwiatki, teraz znów oferuje dt dla psa?....... Quote
Guest malva Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='malagos']Przypominam wątek........ A wet-siostra, trafiła dawno na Czarne Kwiatki, teraz znów oferuje dt dla psa?.......[/QUOTE] a mam prośbę ,podaj link do tego wątku gdzie wet siostra oferuje dt Quote
malagos Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [B][SIZE=3][COLOR=red]Nie ma watku, miała taki napis w sygnaturze!![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=red]Teraz, gdy stała sie tragedia, mogę tylko powiedziec:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]A NIE MÓWIŁAM??????[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
maja602 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='malagos'][B][SIZE=3][COLOR=red]Nie ma watku, miała taki napis w sygnaturze!![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=red]Teraz, gdy stała sie tragedia, mogę tylko powiedziec:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]A NIE MÓWIŁAM??????[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE] A co się stało? Napisz parę słów na ten temat. Na tym wątku właśnie takie sprawy trzeba opisać, ku przestrodze innych. Quote
nika28 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='maja602']A co się stało? Napisz parę słów na ten temat. Na tym wątku włąsnie takie sprawy trzeba opisać, ku przestrodze innych.[/QUOTE] Kolejne 2 psy za TM, otrute :( : [url]http://www.dogomania.pl/threads/189485-Psie-piek%C5%82o-na-Martenowskiej-w-STARACHOWICACH.-Jest-nas-10.POM%C3%93%C5%BB!/page32[/url] Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 To jednak istnieje taki watek! Rowniez jestem ZA tym by wet-siostre na czarnej liscie DT umiescic. Ta kobieta nie powinna miec ZADNYCH zwierzat pod opieka. A na dniach dorzuce swoje 3gr ;) Quote
truskawa144 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='maja602']Napiszcie krótko co się stało.[/QUOTE] Już 5 psów się u niej otruło śmiertelnie (nie wiem ile nieśmiertelnie bo nie znam wszystkich wątków ale tylko z ostatniej sytuacji dwa). Podobno ktoś trutkę rozsypał czy też podłożył w kiełbasie na jej posesji (już po raz kolejny) aczkolwiek głównym "podejrzanym" o otrucie jest jej Tż a nawet i ona sama. Wątek jest faktycznie bardzo długi, przytaczam tylko to co sama przeczytałam. Quote
maja602 Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Czy chcecie , żeby wet-siostrę umieścić na pierwszej stronie? Szczerze powiem, że nie czytałam całego wątku na jej temat. Uważam, że pięć śmiertelnych przypadków, to zbyt dużo, aby jej dom mógł być uważany za dobry i bezpieczny. Proszę o Waszą opinię a przede wszystkim niech się wypowiedzą osoby, które znają sprawę. Ja jestem za . Quote
:: FiGa :: Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Wet-siostra jak najbardziej zasluguje na pierwsza strone. [B]Tlustymi[/B], [B][COLOR="#ff0000"]czerwonymi[/COLOR][/B] literami. Quote
Recommended Posts