BUDRYSEK Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Caragh'][SIZE="1"]A dla mnie tak nie jest. Dla mnie to dojrzałość się liczy a nie jakaś tam cyferka. I tyle na ten temat. A żeby Wam ulżyło to napisze, ze w moim profilu taka informacja jest. Ciekawe co Wam to da :roll: Co do wizyty. Sytuacja dla mnie jasna. Żadne pseudo tylko normalni ludzie szukający członka rodziny. Liczą się ze szkodami, rożnymi problemami. Sterylizacja obligatoryjna, jak powiedziała, nie chce mieć młodych ani sznureczków psów za sobą ;) Codzienne spacerki w lesie, jaki maja za domem, gwarantowane. Dwójka dzieci, które najpierw dostana "listę zakazów i nakazów" co wolno a czego nie wolno robić psu. Ogólnie mam bardzo pozytywne wrażenie. dzieki za pomoc:) jutro jak dojedziemy do zlosnicy to jeszcze Ja"przetrzepiemy" ;) Quote
Andzike Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='BUDRYSEK']mam mega problem, nie wiem jak go rozgryzc, co robic?mam totalna zalamke :( ryczec sie chce :( wiecej napisze jak cos wymysle...beznadziejne to zycie :( Budrysku co się stalo ? Zadzwonić? [quote name='Caragh'][SIZE="1"]A dla mnie tak nie jest. Dla mnie to dojrzałość się liczy a nie jakaś tam cyferka. I tyle na ten temat. A żeby Wam ulżyło to napisze, ze w moim profilu taka informacja jest. Ciekawe co Wam to da :roll: Co do wizyty. Sytuacja dla mnie jasna. Żadne pseudo tylko normalni ludzie szukający członka rodziny. Liczą się ze szkodami, rożnymi problemami. Sterylizacja obligatoryjna, jak powiedziała, nie chce mieć młodych ani sznureczków psów za sobą ;) Codzienne spacerki w lesie, jaki maja za domem, gwarantowane. Dwójka dzieci, które najpierw dostana "listę zakazów i nakazów" co wolno a czego nie wolno robić psu. Ogólnie mam bardzo pozytywne wrażenie. A wiesz, że jednak taka informacja sporo daje... Jeśli to faktycznie taki super dom to bardzo się cieszę. Suczyna od razu trafi do swojego człowieka:) Quote
BUDRYSEK Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Andzike']Budrysku co się stalo ? Zadzwonić?[/QUOTE] nie, dziekuje....bedziecie mi potrzebni/e pozniej jak juz bede miala jakis plan dzialania, moze cos doradzicie, podpowiecie, na razie kopci mi sie z czaszki ale musze cos wymyslic Quote
Caragh Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='BUDRYSEK']mam mega problem, nie wiem jak go rozgryzc, co robic?mam totalna zalamke :( ryczec sie chce :( wiecej napisze jak cos wymysle...beznadziejne to zycie :([/QUOTE] Budrysku... Co sie dzieje? [quote name='BUDRYSEK']dzieki za pomoc:) jutro jak dojedziemy do zlosnicy to jeszcze Ja"przetrzepiemy" ;)[/QUOTE] "Trzepać" jak najbardziej, nigdy za mało ;) Trzymam kciuki za psiunie :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Andzike Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Jasna cholera:crazyeye: Zadzwoniła do mnie koleżanka, do której wszystkie suczyny jadą teraz na DT na dzialkę. Jej sąsiadka obejrzała zdjęcia i ... oczywiście zakochala się w Białej. Dom w pełni odpowiedzialny, pies byłby pod kontrolą (psiarze codziennie spotykają się na wspólny wieczorny spacer), sterylizacja będzie oczywiście dopilnowana. I co teraz ? :mdleje: Quote
NikaEla Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Andzike']Jasna cholera:crazyeye: Zadzwoniła do mnie koleżanka, do której wszystkie suczyny jadą teraz na DT na dzialkę. Jej sąsiadka obejrzała zdjęcia i ... oczywiście zakochala się w Białej. Dom w pełni odpowiedzialny, pies byłby pod kontrolą (psiarze codziennie spotykają się na wspólny wieczorny spacer), sterylizacja będzie oczywiście dopilnowana. I co teraz ? :mdleje:[/QUOTE] jak taka zakochana, to może i inną sunie pokocha Quote
Rewelacja Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Caragh'][SIZE="1"]A dla mnie tak nie jest. Dla mnie to dojrzałość się liczy a nie jakaś tam cyferka. I tyle na ten temat. A żeby Wam ulżyło to napisze, ze w moim profilu taka informacja jest. Ciekawe co Wam to da :roll: Dla mnie to bardzo wazna informacja. 14 czy 20 latka nie ma jeszcze doświadczenia życiowego jedyne fju bździu w głowie (wiem wiem, żadna się do tego nie przyzna, ale jak dorosnie to sama zobaczy jaka roznica jest pomiedzy 40 a 14 latka). Dziekujemy za wizyte. W jakim wieku sa dzieciaki? Czy mieli juz zwierzeta? Czy ksiazeczki zdrowia poprzednich zwierzakow byly dobrze prowadzone? Pokazywali zdjecia? opowiadali historie? Quote
Isiak Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Nikaragua']jak taka zakochana, to może i inną sunie pokocha[/QUOTE] Może beżową? Ona taka słodka pluszowa :) Quote
Andzike Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Czy biała jedzie ostatecznie do tego domu w Mysłowicach, pomimo skąpej relacji z wizyty z ktorej nie za wiele wynika? Quote
BUDRYSEK Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Andzike']Czy biała jedzie ostatecznie do tego domu w Mysłowicach, pomimo skąpej relacji z wizyty z ktorej nie za wiele wynika?[/QUOTE] wiecej info przekazane bylo telefonicznie, bede tam jeszcze dzisiaj jak cos wyda mi sie nie tak to mala tam nie zostanie szkoda ze wczesniej nie dalyscie znac z tym domkiem Quote
Andzike Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='BUDRYSEK']wiecej info przekazane bylo telefonicznie, bede tam jeszcze dzisiaj jak cos wyda mi sie nie tak to mala tam nie zostanie szkoda ze wczesniej nie dalyscie znac z tym domkiem[/QUOTE] Gdyby domek pojawil się na horyzoncie wcześniej na pewno byśmy o nim powiadomiły. Quote
hebanowa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 A co z Lucasem?Jak on w stosunku do innych psów się zachowuje? Quote
Andzike Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Iljova']I jak Biała sunia ???[/QUOTE] Została w Mysłowicach. Wieści nt szorstkowłosej i beżowej - w moim podpisie :) Quote
BUDRYSEK Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='hebanowa']A co z Lucasem?Jak on w stosunku do innych psów się zachowuje? ja nie mialam okazji sprawdzic, ale agresorem nie jest :) po spacerze nie chce wracac do boksu :( *** nowy psiak...nic wiecej nie wiem Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Iljova Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Jeden psiak idzie do domku, a tu już od razu następne się pojawiają. :-( Cieszę się że Biała ma domek Quote
Avilia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Wątek kociaków: http://www.dogomania.pl/threads/210428-Dwa-malutkie-wystraszone-kociaki.-Zerknij-do-rodze%C5%84stwa... Quote
Avilia Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Klaudus__'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]Chcielibyśmy z całego serca PODZIĘKOWAĆ wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób pomagają Naszym psiakom ! Przystani Ocalenie - za ciągłe i nieustanne wsparcie - nie tylko w formie jedzenia i wielu innych aspektach... (Dziękuję dziękuję dziękuję :loveu:) Pani Janinie z Piekar Śl. :loveu: która cały czas pamięta o naszych podopiecznych i co jakiś czas dostarcza jedzonko i kocyki - DZIĘKUJEMY! :modla: Joasi (od Portoska) która również wspiera Pszczyniaki :) Joasiu Kochana - dziękuję,że o Nich pamiętasz :loveu: Bubu - za karmę i miski - oraz ogólne wsparcie i otoczenie opieką wielu naszych psiaków - Bubu - dziękuję :modla: A także wszystkim Cioteczkom, które tu zaglądają, wspierają, dorzucają grosik, OGŁASZAJĄ i nie rzucają kłód pod stopy :modla::modla: Wasze wsparcie , ogłaszanie i podnoszenie wątków jest nieocenioną pomocą dla zwierzaków!! [/FONT][/FONT] Dołączam się do podziękowań!:) Quote
BUDRYSEK Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 a ja bardzo dziękuję naszym Księgowym , wiem ile macie z tym pracy, doceniam to bardzo...bez Was byloby ciężko :) :loveu: Buka a juz Zuzia w ds :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Sabcia z mega guzem nie ma ani zlotowki w srode operacja, prosze o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/2099...sens-dalej-zyc Quote
hebanowa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Jaka piękna ta biała malutka...a kto weźmie Lucasa? Quote
BUDRYSEK Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='hebanowa']Jaka piękna ta biała malutka...a kto weźmie Lucasa?[/QUOTE] jak na razie to tylko Tobie sie podoba ;) Quote
BUDRYSEK Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='hebanowa']U mnie jest juz Maniek na tymczasie....[/QUOTE] super :lol: beda fotki ? ;) Quote
Recommended Posts