Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Małgorzatta']Nie wiem o co chodzi z tym mięsem armatnim. Czy Wy posługujecie się jakimś szyfrem?
A może to pracownik Punktu zawiadomił swoich zwierzchników? I nie ma tu żadnej afery?
Klaudus, a dlaczego wykasowałaś dziś część posta # 196 z dnia 18 września?
"Klaudus__ #196 18-09-2010 07:02
To prawda, Blue już za TM.
Miała zrobione wszystkie niezbędne badania,
miała też bardzo dobrą opiekę.
Jednak to była neurologiczna postać nosówki"?
Nie odpowiadaj... Miałaś przecież do tego prawo.

Małgorzatto... Nie jesteś osobą przed którą ja muszę się tłumaczyć...
Ale nie chciałabym,żebyś poczuła jakąkolwiek chorą satysfakcję ze swoich conajmniej "dziwnych" zachowań...
Przy takich osobach jak Ty, niestety nie można pisać wszystkiego.
Bo później są z tego tylko nieprzyjemności...
Za mało 'schroniskowego chleba zjadłaś' <to nie jest żaden szyfr> :)
Dlatego nie rozumiesz wielu rzeczy.
Ale ja nie jestem tu od tłumaczenia.
Mam nadzieję,że będę trafiała już tylko na 'przemyślane osoby <też nie jest to szyfrem>
A tak poza tym to przyszłaś na ten wątek zrobić zamieszanie?
Czy może chciałaś Go podnieść wyżej,żeby więcej psiaków zostało zauważonych?
Teraz to Ty nie musisz odpowiadać... :)
A tak poza tym to śledzisz moje posty?
Masz jakiś folder w którym je wszystkie gromadzisz??
To chyba trochę niezdrowa obsesja... ;)

Posted

[quote name='...robaczek']a ja właśnie molestowałam na PW BUDRYSKA o jakieś info:D jaka ulga, że wszystko jest dobrze, bo normalnie ostatnio siedziałam jak na szpilkach:0

Jutro zobaczymy czy coś się nie dzieje,ale żaden psiak nie wykazywał objawów chorobowych.
Wszystkie nas radośnie przywitały.
Mam teraz sporo na głowie, dlatego nie mam czasu tu cały czas siedzieć.
Dziękuję za troskę i zainteresowanie, te psiaki bardzo tego potrzebują.
Dzięki Wam mają szanse na inne życie...

Posted

[quote name='Klaudus__']Kochani, u psiaków wszystko dobrze.
Nie ma żadnych objawów chorobowych.
Może dzisiaj w nocy znajdę więcej czasu to założe wątki nowym lokatorom :)
Mam teraz trochę zamieszania - zapraszam więc tu - może ktoś jest w stanie jakoś pomóc?
http://www.dogomania.pl/threads/194271-Piękny-On-ek-siedzący-na-skrzyżowaniu-pilnie-potrzebuje-DT!-POMOCY.?p=15520109#post15520109

cudownie :) ale sie ciesze ze u psiaczkow wszystko ok :)

Posted

Dziękuję za odpowiedź i cieszę się że z psiakami wszystko dobrze. Klaudus nie przejmuj się tym co niektórzy piszą. Robisz kawał dobrej roboty i bardzo to doceniam. Te nowe psiaki są cudowne. Oby wszystkie znalazły swoje kochające domki.

Posted

Ja juz sie staje upierdliwa z tym pytaniem, wiem ;) ale strasznie mi zapadl w serducho, dlatego tak... wiec zapytam:
A jak Murzynek? Bo pisalyscie, ze jakis nieswoj byl... Czy u niego wszystko ok?

Posted

[quote name='Caragh']Ja juz sie staje upierdliwa z tym pytaniem, wiem ;) ale strasznie mi zapadl w serducho, dlatego tak... wiec zapytam:
A jak Murzynek? Bo pisalyscie, ze jakis nieswoj byl... Czy u niego wszystko ok?[/QUOTE]

Z tego co mi wiadomo wszystko jest ok :) w tym tygodniu w Punkcie były Klaudus_ i Budrysek i widziały psiaczki, gdyby coś było nie tak to pewnie by napisały...

Posted

[quote name='Isiak']Ojejku, jestem prawie pewna, że to ten psiak! Czy już ktoś się kontaktował z szukającymi?[/QUOTE]

Chyba nie ja dopiero przed chwilą znalazłam to ogłoszenie...

Posted

To nie On Ada, całkiem inny.
Caragh - Murzynek ogólnie strasznie boi się człowieka - najlepiej się czuje, jak jest niewidzialny.
Jak człowiek jest natarczywy i chce się głaskać to i udziabać potrafi.
Ale nie z takiego 'widzi mi się' tylko ze strachu.
Musiałby pójść na tymczas, gdzie zobaczył by,że człowiek fajny też potrafi być :)

Posted

Sądzę, że to ten psiak... oby to był on, i szczęśliwie wrócił do domu!
Dowiedziałam się, że jednej babce z Goczałkowic zaginął biały pudel miniatura z uciętym ogonem, 3 miesiące temu. Szukali go, w Punkcie też, ale do dziś nie znaleźli. To był psiak znajda, ale był u nich juz dość długo. Ktoś zostawił otwartą furtkę i poszedł... Zdarzało mu się już, ale zawsze wracał, a tym razem nie.

Posted

Chłopaczek ze zdjęcia napewno został wywalony.
Koczował na budowie,gdzie pracownicy Go dokarmiali.
Jest piękny! Naprawdę PIĘKNY ma różne odcienie czekolady na sobie.
A oczka ma mleczne :)

Posted

[quote name='mikoada']Dokładnie zadzwonię jutro i zapytam czy znalazł się ich psiaczek, to ogłoszenie jest z 28 września, wiec psinka mogła się już odnaleźć...[/QUOTE]

ale mimo wszystko może warto podesłać zdjęcia i powiadomić? też kiedyś znaleziony pies wyglądał nam zupełnie inaczej, wysyłałam właścicielowi różne psiaki, tego wysłałam tak przy okazji, a tu raptem telefon, że tak to ten ten!