Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest jakaś lecznica w Pszczynie co jest otwarta w niedzielę?
Być może trafi do Was?zdjęcie w moim banerku...
"Znalazłem potrąconego psa na ulicy Wodzisławskiej - ok. 1km od skrzyżowania z ul. Żorską 7 października 2010, ok. godziny 4:00. Pieska przekazałem Straży Miejskiej w Pszczynie ok. 7:30, o 8 miał trafić do lecznicy w Pszczynie. Średniej wielkości, czarna sierść, ma na sobie złotą/brązową obrożę.
Leżał przy krawędzi jezdni, ew. mógł mieć zranioną/złamaną tylną łapę, nie mógł chodzić o własnych siłach,
ale po godzinie zdarzało się mu się podnosić i stawać na 4 łapach. Mam nadzieję, że znajdzie się właściciel."

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W czwartek żaden pies potrącony nie trafił do nas...
W Pszczynie nie ma lecznic, które bezdomne psy leczą...
Zawsze takie psy są wiezione do Punktu - a jak pisałam,żadnego takiego nie było w czwartek.

Posted

Błagam czy ktoś by mi nie pomógł złapać psiny?Nadziejka biega koło bloków w Czechowicach dziedzicach od Ul.Sobieskiegio aż po klinikę vet...)...Nie chce podjeść do ludzi,najgożej jak ktoś chce Ją złapać biegnie za mała a ta ucieka:(

Posted

[quote name='Gosiara']Błagam czy ktoś by mi nie pomógł złapać psiny?Nadziejka biega koło bloków w Czechowicach dziedzicach od Ul.Sobieskiegio aż po klinikę vet...)...Nie chce podjeść do ludzi,najgożej jak ktoś chce Ją złapać biegnie za mała a ta ucieka:([/QUOTE]

Podnoszę prośbę, cioteczki z okolic pomóżcie proszę...tak właściwie to zastanawiam się czy jest tu ktoś z Czechowic???

Posted

Błagam Was o pomoc w spokojnym łapaniu suni,Ona nie jest dzika tylko bardzo wystraszona:(Ludzie biegają za Nią a ona jeszcze bardziej ucieka i się denerwuje...Może ktoś jest z Pszczyny to nie daleko...To jest na początku Czechowic-Dz.Mała przesiaduje pod sklepami pewnie jest strasznie głodna:( Nie pamiętam ile razy już byłam pociągiem w tym mieście,muszę dojechać tam z Zabrza...Ale jak trzeba to trzeba...

Posted

[quote name='Gosiara']Błagam Was o pomoc w spokojnym łapaniu suni,Ona nie jest dzika tylko bardzo wystraszona:(Ludzie biegają za Nią a ona jeszcze bardziej ucieka i się denerwuje...Może ktoś jest z Pszczyny to nie daleko...To jest na początku Czechowic-Dz.Mała przesiaduje pod sklepami pewnie jest strasznie głodna:( Nie pamiętam ile razy już byłam pociągiem w tym mieście,muszę dojechać tam z Zabrza...Ale jak trzeba to trzeba...[/QUOTE]

najlepiej poprosic Panie ze sklepu, zeby ja sciagnely na jedzonko i zamkne
ly gdzies, zostawcie tel. zeby zadzwonily do Was jak ja zamkna, bo inaczej bedzie ciezko...

Posted

Ja jestem z Pszczyny, ale niestety nie pomogę - jestem totalnie uwiązana pomiędzy domem (mama) a pracą, nawet do sklepu pędzę biegusiem. I samochodu nie mam. Może rzeczywiście na jedzonko mała dałaby się jakoś skusić na wejście do sklepu?

Posted

[quote name='wilczek007']ile aktualnie potrzebujecie kasy?
Bez zaglądania w rachunki - tyle co pamiętam:
- Choco - 151 (to napewno tyle)
- Bingo - coś ponad 500
- sekcja Bory coś około 300
- Blue coś około 250
- Grosia - coś około 600

To tylko tak - bo naprawdę nie chce mi się teraz szczegółowych kwot podawać - kwoty podane są zaniżone.
Ale to nie wszystkie wydatki - tylko z jednej lecznicy

Posted

[quote name='mimiś']dziewczyny, podajcie proszę na pv jakieś konto które ja będe mogła podać klientowi bazarku[książka "świat kawy"]- zaraz koniec;) .
proszę ponownie o nr konta:lol: -podobno osoba która licytowała ma nr konta, więc już niepotrzeba