Gosiara Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Jest jakaś lecznica w Pszczynie co jest otwarta w niedzielę? Być może trafi do Was?zdjęcie w moim banerku... "Znalazłem potrąconego psa na ulicy Wodzisławskiej - ok. 1km od skrzyżowania z ul. Żorską 7 października 2010, ok. godziny 4:00. Pieska przekazałem Straży Miejskiej w Pszczynie ok. 7:30, o 8 miał trafić do lecznicy w Pszczynie. Średniej wielkości, czarna sierść, ma na sobie złotą/brązową obrożę. Leżał przy krawędzi jezdni, ew. mógł mieć zranioną/złamaną tylną łapę, nie mógł chodzić o własnych siłach, ale po godzinie zdarzało się mu się podnosić i stawać na 4 łapach. Mam nadzieję, że znajdzie się właściciel." Quote
Klaudus__ Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 W czwartek żaden pies potrącony nie trafił do nas... W Pszczynie nie ma lecznic, które bezdomne psy leczą... Zawsze takie psy są wiezione do Punktu - a jak pisałam,żadnego takiego nie było w czwartek. Quote
Gosiara Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Dziękuję...Już mi pan odpisał że to był inny piesek...Jego meil w moim wątku,nie będę tutaj zaśmiecała... Quote
Klaudus__ Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Ale mimo to ciekawe co się z psiakiem stało. Quote
Gosiara Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ja kamień w wodę:(Nikt go nigdzie nie widział;/Dziwna sprawa...Możliwe żeby wracała w swoje strony?to 80km... Quote
Gosiara Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Błagam czy ktoś by mi nie pomógł złapać psiny?Nadziejka biega koło bloków w Czechowicach dziedzicach od Ul.Sobieskiegio aż po klinikę vet...)...Nie chce podjeść do ludzi,najgożej jak ktoś chce Ją złapać biegnie za mała a ta ucieka:( Quote
mikoada Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Gosiara']Błagam czy ktoś by mi nie pomógł złapać psiny?Nadziejka biega koło bloków w Czechowicach dziedzicach od Ul.Sobieskiegio aż po klinikę vet...)...Nie chce podjeść do ludzi,najgożej jak ktoś chce Ją złapać biegnie za mała a ta ucieka:([/QUOTE] Podnoszę prośbę, cioteczki z okolic pomóżcie proszę...tak właściwie to zastanawiam się czy jest tu ktoś z Czechowic??? Quote
Gosiara Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Błagam Was o pomoc w spokojnym łapaniu suni,Ona nie jest dzika tylko bardzo wystraszona:(Ludzie biegają za Nią a ona jeszcze bardziej ucieka i się denerwuje...Może ktoś jest z Pszczyny to nie daleko...To jest na początku Czechowic-Dz.Mała przesiaduje pod sklepami pewnie jest strasznie głodna:( Nie pamiętam ile razy już byłam pociągiem w tym mieście,muszę dojechać tam z Zabrza...Ale jak trzeba to trzeba... Quote
beataczl Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Gosiara']Błagam Was o pomoc w spokojnym łapaniu suni,Ona nie jest dzika tylko bardzo wystraszona:(Ludzie biegają za Nią a ona jeszcze bardziej ucieka i się denerwuje...Może ktoś jest z Pszczyny to nie daleko...To jest na początku Czechowic-Dz.Mała przesiaduje pod sklepami pewnie jest strasznie głodna:( Nie pamiętam ile razy już byłam pociągiem w tym mieście,muszę dojechać tam z Zabrza...Ale jak trzeba to trzeba...[/QUOTE] najlepiej poprosic Panie ze sklepu, zeby ja sciagnely na jedzonko i zamkne ly gdzies, zostawcie tel. zeby zadzwonily do Was jak ja zamkna, bo inaczej bedzie ciezko... Quote
Gosiara Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Na sklepach są też ogłoszenia z numerami telefonu,dziękuje za wszelkie rady!Problem się rozwiąże jak mnie zobaczy....:) Quote
Klaudus__ Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Ja mogę pojechać,ale musiałby ktoś jechać ze mną, bo aktualnie nie dysponuję samochodem. Quote
Klaudus__ Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Sama wiem jak trudno złapać psa,tórego nie da się złapać... Od czerwca próbuję złapać zdziczałą sunię i niestety też nie ma mi kto pomóc... Quote
Gosiara Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ja nie dysponuję samochodem...;(Do Czechowic z Zabrza jezdzę pociągami:( Quote
mimiś Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 dziewczyny, podajcie proszę na pv jakieś konto które ja będe mogła podać klientowi bazarku[książka "świat kawy"]- zaraz koniec;) . Quote
mikoada Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Dostałam dzisiaj od Kopciuszka zdjęcia Esti i Emi z nowych domków :) Fajne panny prawda ;) Quote
Iljova Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ale super, fantastyczne psiaki mają fantastyczne zdjęcia. Świetne :-) Quote
Isiak Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Ja jestem z Pszczyny, ale niestety nie pomogę - jestem totalnie uwiązana pomiędzy domem (mama) a pracą, nawet do sklepu pędzę biegusiem. I samochodu nie mam. Może rzeczywiście na jedzonko mała dałaby się jakoś skusić na wejście do sklepu? Quote
kopciuszek Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Mikoada dzięki za wstawienie ;) Dziewczyny lepiej trafić nie mogły ;) A Esti ma teraz wspaniałe imię Megi ;) Quote
Klaudus__ Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='wilczek007']ile aktualnie potrzebujecie kasy? Bez zaglądania w rachunki - tyle co pamiętam: - Choco - 151 (to napewno tyle) - Bingo - coś ponad 500 - sekcja Bory coś około 300 - Blue coś około 250 - Grosia - coś około 600 To tylko tak - bo naprawdę nie chce mi się teraz szczegółowych kwot podawać - kwoty podane są zaniżone. Ale to nie wszystkie wydatki - tylko z jednej lecznicy Quote
mimiś Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='mimiś']dziewczyny, podajcie proszę na pv jakieś konto które ja będe mogła podać klientowi bazarku[książka "świat kawy"]- zaraz koniec;) . proszę ponownie o nr konta:lol: -podobno osoba która licytowała ma nr konta, więc już niepotrzeba Quote
Buster Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ja chciałam jedynie zameldować o wpływie 50 zł na rzecz pszczyńskich psiaczków od izabela1234. Bardzo dziękujemy! Quote
...robaczek Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 a czy 150 zł z robaczkowego bazarku dotarło? ;) Quote
Recommended Posts