zuzlikowa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Jeśli dziewczyny pojechały...to nie będzie ich trochę... Co to się wyprawia?:shake: Quote
wilczek007 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 podajcie jakis nr konta na pw, bo chciałam przelac wam pare groszy wiem że potrzebujecie... Quote
Klaudus__ Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Cioteczki pilnie potrzebuje pomocy Cioteczkek z okolicy Częstochowy!! Jak macie komu podesłać to proszę rozsyłajcie!! W miejscowości Kamienica koło Poczesnej uciekł psiak, który jechał na DT do Torunia, tu jego wątek http://www.dogomania.pl/threads/1924...GAM-ZERKNIJCIE!!!. BARDZO PROSIMY O POMOC!!! Quote
wilczek007 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 coo?????on uciekł???Nie no...szok nad szokami...co teraz?:(:(:( rozesle komu moge... Quote
Isiak Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Przed chwilą widziałam cudnego psa, do kolana, soczyście rudy z białą gwiazdką na karku, duże stojące uszy, wysokonożny, długa smukła szyja, taki trochę w typie psa faraona, miał czarną parcianą obrożę. Biegł od strony nowego kościoła przez osiedle koło Bajadery, przystawał, zastanawiał się, w którą stronę iść dalej, był zdezorientowany i przestraszony. Byłam z moją suką na dworze, chciałam go jakoś przywołać, ale jak tylko zobaczył, że się na niego patrzę, to podkulił ogon i przyspieszył, a jak nas mijał to szczeknął ostrzegawczo, ale tak ze strachu. Na skrzyżowaniu chodników przystanął, znów chwilkę się zastanowił i pognał w stronę rynku. Nie wiem, czy też wywalony z samochodu przez jakiegoś sk......na, czy się komuś zgubił. Nigdy wcześniej takiego cuda w okolicy nie widziałam. Quote
Klaudus__ Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Wczoraj niestety nie udało nam się psiaka uratować. To był piękny kaukaz - ze złamanym kręgosłupem... Zrobiłyśmy zdjęcia rtg,ale szans nie było... Tylko dług nam podskoczył... ... Quote
Klaudus__ Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Kochani, a może zerkniecie i do Bilona... To mój psiak, wracający z adopcji... Potrzebne deklaracje,badź podnoszenie wątku... http://www.dogomania.pl/threads/173563-Bilon-ponownie-szuka-domu...Pilnie-potrzebny-dt-ds.Zbieramy-na-HOTEL!POMOCY!/page87 Quote
BUDRYSEK Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='Klaudus__']Cioteczki pilnie potrzebuje pomocy Cioteczkek z okolicy Częstochowy!! Jak macie komu podesłać to proszę rozsyłajcie!! W miejscowości Kamienica koło Poczesnej uciekł psiak, który jechał na DT do Torunia, tu jego wątek http://www.dogomania.pl/threads/1924...GAM-ZERKNIJCIE!!!. BARDZO PROSIMY O POMOC!!! nie mam pytań do soby która przewoziła psiaka jak można byc tak nieodpowiedzialnym zeby przewozić zwierzaka bez zapięcia?! tym bradziej obcego psa? brak słow...bedzie miała go na sumieniu...niestety Quote
BUDRYSEK Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Angel :( (*)(*)(*) Uploaded with ImageShack.us niestey pozostał dług za rtg i wizytę 170 zł :) kompresyjne złamanie kręgosłupa :( Wiktor Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 zapomniałam wczoraj napisać,że trzeba szybko cos znalezc Wiktorowi ponieważ płacze :( a na górze mieszkają ludzie :( *** psiaki z punktu cd Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Uploaded with ImageShack.us pirania :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us labuś Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Iljova Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Jakie one wszystkie są kochane, takie słodziutkie mordki mają, a przy tym takie są smutne :-( :-( :-( żeby udało się jak najszybciej znaleźć im domki. To moje wielkie pragnienie, i chcę żeby się spełniło. Quote
Aga-ta Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Budrysek, masz moze wiecej zdjec Pirani, ona mi kogos przypomina... Quote
BUDRYSEK Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Aga-ta']Budrysek, masz moze wiecej zdjec Pirani, ona mi kogos przypomina... tylko mam takie, pirania to facet nie wychodzi raczej z budy Uploaded with ImageShack.us pirania Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aga-ta Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 BUDRYSEK napisał(a):tylko mam takie, pirania to facet nie wychodzi raczej z budy dziekuje bardzo. Niestety to nie psiak, ktorego szukam Quote
BUDRYSEK Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 na konto lecznicy wpłynęło: Blue-265 zł Grosia-390zł Bora-120 zł pozostałe długi, niestety powiększają się :( Grosia-260,58 zł Bingo-586,58 zł Bora-233,00 + 70 zł HP Angel-171,22zł Wiktor-296,79 zł Szarik - 99,50 zł + 40 zł bad.krwi Quote
Iljova Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Jak tam psiaczki się mają? Oby już nic więcej złego się nie wydarzyło. Spijcie spokojnie psiaczki kochane. Quote
Buster Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 BUDRYSEK napisał(a):na konto lecznicy wpłynęło: Blue-265 zł Grosia-390zł Bora-120 zł pozostałe długi, niestety powiększają się :( Grosia-260,58 zł Bingo-586,58 zł Bora-233,00 + 70 zł HP Angel-171,22zł Wiktor-296,79 zł Szarik - 99,50 zł + 40 zł bad.krwi U mnie na koncie są następujące fundusze: Z mojego bazarku na Blue i Misia - 143 zł uczestnicy zgadzają się by przekazać całość na Blue - Misu jest na plusie a my nie znamy dnia i godziny gdy pomoc lecznicy będzie potrzebna Z bazarku zasponsorowanego przez Javenę na Grosię - 163 zł Dwie wpłaty - AniaB - 40 zł oraz izabela1234 - 50 zł - do dowolnego rozdysponowania na pszczyńkie psiaki. Co do dwóch pierwszych pozycji nie ma wątpliwości proszę o dyspozycję co do wpłaty (na którego z piesków) dokonać wpłaty od AniB oraz izabeli1234. Przelewy chciałabym zrobić jutro. Quote
BUDRYSEK Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Buster napisał(a):U mnie na koncie są następujące fundusze: Z mojego bazarku na Blue i Misia - 143 zł uczestnicy zgadzają się by przekazać całość na Blue - Misu jest na plusie a my nie znamy dnia i godziny gdy pomoc lecznicy będzie potrzebna Z bazarku zasponsorowanego przez Javenę na Grosię - 163 zł Dwie wpłaty - AniaB - 40 zł oraz izabela1234 - 50 zł - do dowolnego rozdysponowania na pszczyńkie psiaki. Co do dwóch pierwszych pozycji nie ma wątpliwości proszę o dyspozycję co do wpłaty (na którego z piesków) dokonać wpłaty od AniB oraz izabeli1234. Przelewy chciałabym zrobić jutro. spłaćmy może juz psiaki które odeszły : Bora i Angel (*) Quote
Isiak Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 agniech_a napisał(a):Proszę ponownie o pw z nr konta... Ja także czekam na potwierdzenie, czy wpłacać na to samo konto, co na surowicę. Quote
Recommended Posts