Klaudus__ Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 W Pszczynie z samochodu marki berlingo wywalono pobitego,chudego,przerażonego psa. Z Budryskiem biegałyśmy 2 godziny za Nim,ale jest tak wystraszony,że tragedia. Jutro jedziemy znowu Go gonić... Jak ktoś może pomóc... To będziemy wdzięczne. Same niewiele zdziałamy. Zostawiłyśmy Mu 3 puchy jedzenia i polar. Najgorsze,że jak widzi człowieka to wbiega na ruchliwą ulicę... Biedaczysko... Nie będę umiała spać przez Niego... Quote
Isiak Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ludzie to jednak gnoje :angryy: Wstyd mi, że jestem człowiekiem :shake: Tymczasem zapraszam na bazarek dla pszczyniaków: http://www.dogomania.pl/threads/194519-Haftowane-zakładki-na-pszczyńskie-długi-22.10.-godz.23.00?p=15541522#post15541522 Quote
Iljova Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 To jeszcze mało takiego to nawet nie można nazwać człowiekiem. Quote
BUDRYSEK Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='...robaczek']a czy 150 zł z robaczkowego bazarku dotarło? ;)[/QUOTE] dotarło, dotarło :loveu: Quote
...robaczek Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 co za ludzie, niech się w smole gotują na wieki, wrrrrr:evilgrin::evilgrin: Quote
agniech_a Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Silver, dla którego robiłam bazarek niestety za TM [*], ale zostały niewykorzystane pieniądze, które mogą chociaż trochę pomóc innym, podzieliłam po ok. 50 zł i choć tyle chciałabym wysłać, można prosić o nr konta? Quote
BUDRYSEK Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Wiktor po nocce ok :) zjadł wszystko, nic nie zniszczył :) trzeba działać z bazarkami bo dlugi narastają :( Quote
BUDRYSEK Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='agniech_a']Silver, dla którego robiłam bazarek niestety za TM , ale zostały niewykorzystane pieniądze, które mogą chociaż trochę pomóc innym, podzieliłam po ok. 50 zł i choć tyle chciałabym wysłać, można prosić o nr konta? wielkie dzięki :loveu: Silverku :( (*)(*)(*) Quote
Klaudus__ Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Wiktor to psiak,którego łapałyśmy dwa dni w Pszczynie. Wczoraj Go złapaliśmy, chociaż Jego stan nie jest pocieszający, to przynajmniej jest pod opieką specjalisty i jest bezpieczny. Został potrącony, ma coś z barkiem, wysoką temp. 41 stopni. Co jeszcze okaże się po badaniach, jest strasznie obolały. Wieziony do lecznicy samochodem zaglądał za siebie jakby świata miał już więcej nie zobaczyć... Dzisiaj jak dostanę zdjęcia to założę Mu wątek. Straszny biedaczek z Niego. Dziękuję wszystkim zaangażowanym za pomoc. Quote
mikoada Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Cieszę się, że Wiktor jest już bezpieczny. Myślałam, że wczorajsza akcja skończy się porażką, ale dzięki kilku osobom o dobrych sercach i po kilku godzinnych poszukiwaniach udało się :) Psiak był już tak zrezygnowany, że chyba było mu wszystko jedno co się z nim stanie :( Dobrze, że Wiktorowi dopisuje apetyt, jestem dobrej myśli :) Quote
Isiak Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Kolejny psiak uratowany... Dzięki Wam :calus: Quote
zuzlikowa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 BUDRYSEK napisał(a):Wiktor po nocce ok :) zjadł wszystko, nic nie zniszczył :) trzeba działać z bazarkami bo dlugi narastają :( ...ależ męskie imię i ...babskie nazwisko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekam na wątek i jeśli Wam czasu starczy...wrzućcie na moje pw...ale jeśli nie,to i tak go znajdę! Mocno trzymam za chłopaka...BARDZO MOCNO!!! ...i niecierpliwie czekam na informacje o nim. Quote
Javena Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Boziu,kolejny wywalony.no łzy cisną sie do oczu. Po nocach snia mi sie psy,(podobno płaczę przez sen) Dziś wiem ,ze snił mi sie Vanilek. Modliłam sie do św.Franciszka o pomoc. Trzymam kciuki za Wiktorka. Quote
Iljova Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Jak dobrze że udało Wam się go złapać i wziąść pod opiekę, dzięki Wam ma szanse żeby żyć i mieć przyszłość przed sobą. Spisałyście się SUPER! Quote
Klaudus__ Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='Iljova']Jak dobrze że udało Wam się go złapać i wziąść pod opiekę, dzięki Wam ma szanse żeby żyć i mieć przyszłość przed sobą. Spisałyście się SUPER! Tak,ale chłopaka czeka leczenie, a jeszcze poprzednie długi mamy nie spłacone. Ciężko będzie,ale przecież mamy Jego życie w naszych rękach... Quote
zuzlikowa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='Klaudus__']Tak,ale chłopaka czeka leczenie, a jeszcze poprzednie długi mamy nie spłacone. Ciężko będzie,ale przecież mamy Jego życie w naszych rękach... ...tak bardzo żałuję,że nie mogę pomóc finansowo...tak bardzo! JEŚLI MOŻECIE...POMÓŻCIE. Quote
Klaudus__ Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 No niestety, u mnie też finansowo to klapa. Poszukam czegoś na bazarek, może coś znajdę... Quote
Iljova Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ale teraz ma szansę na to żyć, a gdybyście go nie zabrał nie miał by wcale żadnych szans z tego co przeczytałam w takim stanie długo by nie wytrwał przy życiu, a Wy dałyście mu szansę i nadzieję. Quote
Klaudus__ Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Właśnie dostałam telefon,że w lesie niedaleko auto potrąciło psa. Zaraz tam jedziemy. Bo akurat Budrysek tu u mnie jest... Trzymajcie kciuki,żeby to nic groźnego nie było... Quote
agniech_a Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='BUDRYSEK']wielkie dzięki :loveu: Silverku :( (*)(*)(*) Nadal proszę o nr konta, żeby jak najszybciej wysłać pieniądze....;) Quote
Iljova Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Właśnie przeczytałam. Czy coś już wiadomo? Czekam na wiesci o tym potrąconym psiaku, czy wszystko ok? Quote
Avilia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Zapraszam na bazar z którego całkowity dochód zostanie przekazany na spłatę długów w lecznicy i na tabletki dla Homera! http://www.dogomania.pl/threads/194605-Ubraniowe-targowisko!Na-d%C5%82ugi-w-lecznicy-i-na-tabletki-dla-Homera!Do-22.10.10-g.22-00?p=15550929#post15550929 Quote
Isiak Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Czy pieniądze z bazarku mam przelać na to samo konto, co na surowicę? Quote
Recommended Posts