kopciuszek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 No poprostu DRAMAT co się dzzieje :( Quote
Caragh Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 A co z Murzynkiem?? Pisala ktoras z Was, ze inaczej niz zwykle sie zachowuje... :( Quote
beataczl Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 podeslijcie konto viola005 - na watku Misia deklaruje wplate na ampulke jak czuje sie braciszek Choco ?:-( i inne pieski... Quote
Klaudus__ Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Braciszek Choco nadal bez zmian w ciężkim stanie. Cały czas zbijają Mu temp. Murzynek faktycznie taki jakiś dziwny też. Trudno teraz oceniać, My już przewrażliwione jesteśmy i wyjątkowo czujnie wszystkie obserwujemy... Quote
Javena Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 beataczl napisał(a):podeslijcie konto viola005 - na watku Misia deklaruje wplate na ampulke jak czuje sie braciszek Choco ?:-( i inne pieski... Musimy czekac na dziewczyny. Widze ,ze już odpowiedz jest. konto wysłałam. Quote
wtatara Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/193676-torebki-na-pieski-z-Pszczyny-do-10-X-2010-do-godz.22?p=15460278#post15460278 oto bazarek dla piesków z Pszczyny Quote
mikoada Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Pięknie dziękujemy za torebkowy bazar :) Quote
Buster Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 a ja zapraszam na bazarek dla Grosieńki ;) dzięki hojności Javeny http://www.dogomania.pl/threads/193679-Nie-szukaj-tu-znajdziesz-!!!-na-leczenie-Grosi-do-10.10.2010.?p=15461050#post15461050 - bardzo dziękujemy!! Quote
mikoada Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Wpłynęło 50 zł od Marudy666, bardzo dziękujemy :) Quote
ANETTTA Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 a jak pozostale psiaki z punktu które tu nie aja watków ?? czy coś dowiezli jeszcze ??? Quote
...robaczek Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 a co tu taką totalna cisza i żadnych wieści??? :( Quote
...robaczek Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Dziewczyny od Pszczyniaków, dajcie znać czy tą część pieniążków, która wpłynęła z bazarków już przelać, czy czekać do końca bazarku i przelać całą kwotę?????. Na tą chwilę na koncie dla piesków uzbierało się 55 zł. Czekam na info Quote
Isiak Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 A ja jestem ciekawa, czy surowica już dotarła i kto ją w tym Punkcie psiakom poda? Czy pracownicy pozwolą na to? Trochę mnie to martwi, ale Klaudus z ekipą pewnie coś na to poradzą, doświadczone są dziewczyny :) Quote
Buster Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Isiak napisał(a):A ja jestem ciekawa, czy surowica już dotarła i kto ją w tym Punkcie psiakom poda? Czy pracownicy pozwolą na to? Trochę mnie to martwi, ale Klaudus z ekipą pewnie coś na to poradzą, doświadczone są dziewczyny :) A ja modlę się by było komu ją podać . . . Mam ochotę udusić osoby, które "w imię troski o psy" zafundowałym im najpewniej inny zastrzyk . . . Quote
...robaczek Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 No to ładnie, widzę, że to nigdy się nie zmieni. Donosiciele donosy to chyba mają we krwi, znam takie typy, niewiniątka, że niby chcą dobrze. Zapewne wzorce zaczerpnięte u źródeł. Ja jestem daleko, ale widać, że dziewczyny poświęcają całe Swoje życie i walczą o każde bijące serduszko, więc może by tak łaskawie nie rzucać im kłody pod nogi??!! . Ale cóż "mądralińskich" nigdy nie zabraknie. Ja mam tylko nadzieję, że jednak będzie dobrze. Quote
Javena Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ja także wierze ,że wszystko bedzie dobrze. Brak informacji świadczy o tym ,że dziewczyny działają. Quote
ANETTTA Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 kolejne :shake::shake: ofiary sunia szczeniak za TM Quote
zuzlikowa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Javena napisał(a):Ja także wierze ,że wszystko bedzie dobrze. Brak informacji świadczy o tym ,że dziewczyny działają. ...niestety nie tylko one...powiatowy inspektor weterynarii też jest już powiadomiony...pytanie teraz brzmi,czy ktokolwiek zostanie wpuszczony do punktu i czy psy tam jeszcze bedą...bo łudzić się nie mamy co,że zostaną leczone...cóż, TYLKO 13 PSÓW?...sposób jest bardzo prosty:-( Ja jestem przerażona. Quote
Buster Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 zuzlikowa napisał(a): Ja jestem przerażona. Nie tylko ty Roma . . . Nie tylko ty ;( a to wszystko "w dobrej wierze..." Quote
zuzlikowa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Buster napisał(a):A ja modlę się by było komu ją podać . . . Mam ochotę udusić osoby, które "w imię troski o psy" zafundowałym im najpewniej inny zastrzyk . . . Żal, że patrzy się na młody wiek Klaudus i Budrysek i własne wydumane "tak powinno być", a nie na doświadczenie tych dziewczyn,które od lat już w schronach siedzą i znają układy i układziki, i nauczyły się w nich lawirować dobro psiaków mając na uwadze...nie patrzy się na realia w takich miejscach,zapominając,że działania normalne w normalnych warunkach mogłyby dać pozytywne skutki...TU NIE MA NORMALNYCH WARUNKÓW I NORMALNYCH ZACHOWAŃ...TU JEST MATRIX i to nie przez ratujące psy spowodowany. Nie wiem jak Wy,ale ja nie znając realiów konkretnego schronu nie podjęłabym najmniejszego działania, bez konsultacji z dziewczynami,które schron i ludzi w nim znają...nawt jeśli mają one po lat ledwie kilkanaście, bo to one są na miejscu...one mają tam doświadczenie.Przeraża mnie to wszystkowiedztwo oparte li tylko na wydumanym "tak powinno być" i na przekonaniu,że wiek daje podstwy do uznawania własnych działań za jedynie słuszne...BEZ BRANIA POD UWAGĘ NASTĘPSTW I SKUTKÓW DLA PSÓW...niestey najczęściej OSTATECZNYCH I NIEODWRACALNYCH! PRZECIEŻ MY NIE RATUJEMY PSÓW Z MIEJSC GDZIE SĄ ONE ODPOWIEDNIO ZAOPIEKOWANE...GDZIE ODPOWIADAJĄCYM ZA WARUNKI W TYCH PUNKTACH, LOS PSÓW LEŻY NA SUMIENIU. ...ja już niczego nie rozumiem- własne ambicje i widzimi się, psy w punkcie mogą przypłacić życiem...nie rozumiem!:oops: Quote
kopciuszek Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Normalnie BRAK SŁÓW .... Ja nie wiem po co ktoś się wpiernicza tam gdzie nie powinien ... Po co ktoś rzuca dziewczynom dodatkowe kłody pod nogi .... Chce pokazać że jest najmądrzejszy i wie lepiej ?? Czasem wydaje mi się, że niektórym nie chodzi o psy !! Quote
Klaudus__ Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Tu akurat wiek nie gra roli. Bo mamy tu ewidentny przykład osób z 'wiekiem' w dowodzie i niczym w głowie. Ale mniejsza z tym - ten typ człowieka nie dorośnie. I my nic na to nie poradzimy. Kopciuszku masz rację - Im nie chodzi o psy. To takie podziękowanie od nich(tych osób) dla ludzi. Zwierzaki tylko za to płacą. Pomaganie idzie tak kiepsko, bo nie potrafimy być "równi" ten jest bogatszy, ten starszy,a tamten za ładnie ubrany,żeby się ubrudzić. Nie potrafimy się zjednoczyć w walce o życie... Quote
kopciuszek Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Tu jest coraz więcej takich osób ... Co to sami nie pomogą ( albo co gorsza zaszkodzą), a innym jeszcze w tej pomocy przeszkodzą :shake: Sieją ferment i nic więcej:angryy::mad: Quote
Klaudus__ Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 I takim ja gratuluję. Bo przyjdzie czas,że Im się to zwróci. Trzymam za to kciuki :kciuki: Ale niech się to wróci, ze zwielokrotnioną siła - tak dla zabawy... Quote
Recommended Posts