Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']Kochana,to może zamówić od razu surowicę i dla Dudusia?...zaraz zapytam ile dla niego potrzeba...JUŻ WIEM- Duduś potrzebuje 4 ampułki,bo ciężki ci to jamniorek i nieco większawy...

ALE W PUNKCIE JEST NASTĘPNY JAMNIK!!!Budrysek i Klaudus_są znowu w Pszczynie...wieczorem wrzucą nowe psiaki...kto może napisać do Isadory informację o tym nowym jamniczku? I zapytać czy i jemu skarpetka jamnicza może pomóc i sfinansowć surowicę...to jakiś mniejszy jamniczek niż Duduś i najprawdopodobniej potrzebowałby 2 ampułek,czyli dla małego byłby to koszt 100zł ...moje pw nie wszystkie dochodzą,a sprawa jest zbyt poważna by ryzykować!!!A dobrze byłoby jeszcze zamówić wszystko razem!!!

Czyli potwierdzone na dziś zamówienie zabezpieczone środkami wynosi 17 +4(Duduś)...tj.21 ampułek!
Ale dobrze byłoby jeszcze dorezerwować 2 ampułki na wszelki wypadek dla małego jamniczka,bo może skarpeta jamnicza da radę sfinansować surowicę i dla niego...

Myślę,ze ma sens zamówienie 25ampułek choc zabezpieczenie jest finansowe jest na razie jest tylko na 21, ale w najblizszym czasie dziewczyny przeleją co się da z bazarków,więc brakującą kwotę 200zł powinnyśmy uzbierać! Zarezerwowałabym jeszcze wstępnie 10ampułek...bo będą na pewno potrzebne,ale nie jestem pewnaczy aż tyle srodków uzbieramy...jednak pokaże to najbliższy tydzień!

Posted

mikoada napisał(a):
Dzisiaj już nic nie załatwię bo lecznica czynna do 17. Ewentualnie jutro rano można dzwonić tj. najpóźniej do 9.

Ok...może będziemy wiedziały więcej coś o środkach...oczywiście skonsultuj to z dziewczynami...one wiedzą najlepiej ile potrzeba ampułek!
Trzymaj rękę na pulsie...

Posted

W PUNKCIE JEST NASTĘPNY JAMNIK!!!Budrysek i Klaudus_są znowu w Pszczynie...wieczorem wrzucą nowe psiaki...kto może napisać do Isadory informację o tym nowym jamniczku? I zapytać czy i jemu skarpetka jamnicza może pomóc i sfinansowć surowicę...to jakiś mniejszy jamniczek niż Duduś i najprawdopodobniej potrzebowałby 2 ampułek,czyli dla małego byłby to koszt 100zł ...moje pw nie wszystkie dochodzą,a sprawa jest zbyt poważna by ryzykować!!!A dobrze byłoby jeszcze zamówić wszystko razem!!!

Posted

[quote name='zuzlikowa'] W PUNKCIE JEST NASTĘPNY JAMNIK!!!Budrysek i Klaudus_są znowu w Pszczynie...wieczorem wrzucą nowe psiaki...kto może napisać do Isadory informację o tym nowym jamniczku? I zapytać czy i jemu skarpetka jamnicza może pomóc i sfinansowć surowicę...to jakiś mniejszy jamniczek niż Duduś i najprawdopodobniej potrzebowałby 2 ampułek,czyli dla małego byłby to koszt 100zł ...moje pw nie wszystkie dochodzą,a sprawa jest zbyt poważna by ryzykować!!!A dobrze byłoby jeszcze zamówić wszystko razem!!!

kliknełam.....

Posted

[quote name='zuzlikowa'] W PUNKCIE JEST NASTĘPNY JAMNIK!!!Budrysek i Klaudus_są znowu w Pszczynie...wieczorem wrzucą nowe psiaki...kto może napisać do Isadory informację o tym nowym jamniczku? I zapytać czy i jemu skarpetka jamnicza może pomóc i sfinansowć surowicę...to jakiś mniejszy jamniczek niż Duduś i najprawdopodobniej potrzebowałby 2 ampułek,czyli dla małego byłby to koszt 100zł ...moje pw nie wszystkie dochodzą,a sprawa jest zbyt poważna by ryzykować!!!A dobrze byłoby jeszcze zamówić wszystko razem!!!

Jamnicza skarpeta opłaci zakup surowicy dla tego jamnisia równiez , jeszcze nie wysyłałam pieniadzy na surowice dla jamnisiowatego pieska poniewaz nie otzrymałam jeszcze konta do wpłat,to wysle razem.(chyba ze konto było podane gdizes na watku to przepraszam ale nie widizałam)
Mozna prosic wiecej informacji o tych 2 psiaczkach i kontakt do kogos ,chciałabym je wstawic na wtek jamników.

Posted

danka1234 napisał(a):
Jamnicza skarpeta opłaci zakup surowicy dla tego jamnisia równiez , jeszcze nie wysyłałam pieniadzy na surowice dla jamnisiowatego pieska poniewaz nie otzrymałam jeszcze konta do wpłat,to wysle razem.(chyba ze konto było podane gdizes na watku to przepraszam ale nie widizałam)
Mozna prosic wiecej informacji o tych 2 psiaczkach i kontakt do kogos ,chciałabym je wstawic na wtek jamników.

Kochana...Javena podsyła konto, a ja podam Ci nr BUDRYSEK(605427615)...zadzwoń do niej-ona i Klaudus_ wiedzą najwięcej o psiakach...ale czy to wiedza pełna- nie wiem!

Co do Dudusia,mogę stwierdzić tylko to co widzałam jak byłyśmy po Borę...Duduś jest bardzo spokojnym,równym psychicznie,wesołym psiakiem, nie pcha się na siłę do ludzi,ale też nie ucieka przed nimi, z psiakami innymi pozostaje w dobrej komitywie,ale też ma podobne zachowanie jak do ludzi- nie koniecznie sie pcha,ale nie stroni od nich, wyraźnie zainteresowany otoczeniem...osobiście na mnie zrobił duże wrażenie...bardzo sympatyczny jamniorek!

Posted

Javena napisał(a):
Nie wiem,kiedy dziewczyny bedą,wiec sie porządze, wyśle ci nr konta na pw.

Rządź się i podsyłaj!!!
A co dziś znowu mają w planach...też nie wiem,ale lepiej co można załatwiać za nie!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Rządź się i podsyłaj!!!
A co dziś znowu mają w planach...też nie wiem,ale lepiej co można załatwiać za nie!

Roma jeśli mogę cię poprosić - dopisz mnie do listy surowicowej :oops: - u mnie w lecznicy mam ampułkę już zapłaconą. Czekam tylko na sygnał od dziewczyn - co do przekazania.

Posted

Czy mogę prosić o zebranie deklaracji z wszystkich wątków Pszczyńskich psiaków? Mnie udało się opanowac wzglednie info z ogólnego i Bory wątku...niektóre deklaracje z wątków indywidualnych też wkleiłam,ale nie sądzę,że udało mi sie ogarnąć je wszytskie...to co mam to wklejam...

Na 17 psów w punkcie...ale to się co rusz zmienia...jak ostatnio pytałam było 17...

Na teraz sytuacja wyglada tak:

_ na 23 ampułki za 50zł już mamy!!!

.

_anonim a Wodzia...2 ampułki-100zł
_Bamboo...1 ampułka-50zł
_israel...1 ampułka-50zł
_Nevada...1 ampułka- 50zł
_dusje...1 ampułka-50zł
_Isiak...1 ampułka-50zł
_anilla...1ampułka-50zł
_Mariolaok...3 ampułki-150zł

_andzia69...2 ampułki-100zł
_Kora...1 ampułka-50zł
_Maruda666...1 ampułka-50zł
_Ewu...2 ampułki-100zł...(wątek Misia)
_jamnicza skarpeta- 6 ampułek...300zł...( dla Dudusia i małego jamniczka)
-------------------------------------------------
razem...23 ampułek...1150zł

Dziękujemy ogromnie!!!:loveu:

Tak więc podsumowując:
_delaracje na ampułki surowicy... 23...(wg wykazu powyzej)
_zakupiona ampułka...1szt...Buster
------------------------------------------------------------------------------
razem...24 ampułki

Skarpeta sekcyjna Bory(na pokrycie kosztów sekcji Bory-bez niej nie wiedzielibyśmy o zagrożeniu!):
_dusje...26,70zł

_robaczek...30zł
_kora78...20zł
-----------------------
razem...76,70zł

może tak być?????:oops:...
w razie czego dobierze się ze skarpety sekcyjnej Bory!

Posted

Buster napisał(a):
Roma jeśli mogę cię poprosić - dopisz mnie do listy surowicowej :oops: - u mnie w lecznicy mam ampułkę już zapłaconą. Czekam tylko na sygnał od dziewczyn - co do przekazania.

...a niech Cię...to ta surowica mnie trapiła...a ja szukałam na wątku co przegapiłam!!!!Już dopisuję...tylko może poza zestawieniem,co?Bo by się nam nieco pomyliło...a ta ampułka nie potrzebuje pieniążków-dobrze zrozumiałam?

Posted

zuzlikowa napisał(a):
...a niech Cię...to ta surowica mnie trapiła...a ja szukałam na wątku co przegapiłam!!!!Już dopisuję...tylko może poza zestawieniem,co?Bo by się nam nieco pomyliło...a ta ampułka nie potrzebuje pieniążków-dobrze zrozumiałam?

Na wątku Bory może nieco zakamuflowanie pisałam ;) Nie chciałam żeby ktoś pomyślał, że na oklaski czekam ;) Ta ampułka jest już opłacona przez mnie - może być poza zestawieniem, żeby się nie myliło. Jak tylko będzie sygnał "do ataku" podam ją Klaudii.

Posted

[quote name='Buster']Na wątku Bory może nieco zakamuflowanie pisałam ;) Nie chciałam żeby ktoś pomyślał, że na oklaski czekam ;) Ta ampułka jest już opłacona przez mnie - może być poza zestawieniem, żeby się nie myliło. Jak tylko będzie sygnał "do ataku" podam ją Klaudii.

Chyba jest...malutki szorściak w ciężkim stanie...Jak pomóc malutkiemu?

a tak zaznaczyłam...a rzeczywiście ćwieka mi zabiłaś!
Tak więc podsumowując:
razem...24 ampułki

Posted

[quote name='zuzlikowa']Chyba jest...malutki szorściak w ciężkim stanie...Jak pomóc malutkiemu?

a tak zaznaczyłam...a rzeczywiście ćwieka mi zabiłaś!
Tak więc podsumowując:
razem...24 ampułki

Jak tylko wrócę z pracy zacznę rozsyłać apele do ludzi - może coś jeszcze uda się zebrać!

Posted

[quote name='zuzlikowa']Jak pomóc...jak????????

Zapewne już nie ma jak...
A ludzie jeszcze nas osądzać próbują...
Serce mi pęka...
Wszystkie te psiaki pokochałam szczerą miłością...
A teraz co...

Posted

[quote name='Klaudus__']Zapewne już nie ma jak...
A ludzie jeszcze nas osądzać próbują...
Serce mi pęka...
Wszystkie te psiaki pokochałam szczerą miłością...
A teraz co...

Klaudia błagam cię bądź ponad to - niech gadają - szkoda tylko, że z tego kłapania nic dobrego nie wynika (marzy mi się by za każde złe słowo wpadał pięciok ;) - nie miałybyśmy problemów z tym jak pomóc tym psiakom)