wiking042 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Mysza2']Zalądam do Was chociaż nic nie piszę, cieszę się że macie konkretny i sensowny bardzo plan. DO edukacji w szkołach włączyłabym jeszcze obowiązkową wizytę w schronisku przynajmniej 2 razy w roku. Żywy obraz lapiej przemawia niż najbardzie wzruszajace słowo pisane czy mówione.[/QUOTE] Ja też tu zaglądam i zgadzam się z Tobą całkowicie Mysza2! To samo przyszło mi do głowy, odkąd zacząłem bywać w schronisku... Dzięki anita_happy! Quote
koosiek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='anita_happy']pudzian - kombinuj bude - moze chociaz tymczasowo ja porzyczymy tym ludziom...a moze namówimy ic na płatny tymczas..to bylby krok MILOWY zabrali by sterylkową sunie do siebie i jednego płatnego tymczasa - buda nasza :) heh A może pójść dalej, namówić ich na postawienie kilku kojców i zaproponować n.p. 150 zł za miesiąc? Za trzy psy to będzie już 450 zł, myślę, że w ich sytuacji finansowej to będzie duża pomoc, a Wy zyskacie niedrogie miejsce, w którym moglibyście trzymać psiaki nieradzące sobie na ulicy. Soema zgadza siena wszystko - bo musi oproznic konto do konca lipca...wiec CZESCIOWY zwrot po lipcu WSKAZANY..O, a to dlaczego? Zaoffuje trochę: Jamnikowaty mieszaniec z lękiem separacyjnym ma czas do 10 lipca :-( Proszę, zajrzyjcie na jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/187854-Mamy-czas-do-10-lipca-%28-Tragiczna-sytuacja-potrzebny-DOM-lub-DT-na-CITO... Quote
Aimez_moi Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Psiunia....bidulko jedna pokazujemy sie........ Quote
Akrum Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 i jak tam się sprawy mają z naszą bezimienną leśną suńką?? Quote
anita_happy Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 będzie GIT :) Oby tylko nie było za późno... steryla umowiona -jest zgoda...zgoda na przetrzymanie TEZ.. teraz tylko kama musi pogadac z tą dziewczyną o warunkach jakie Rodzina musi spełnić....i podpisac umowe, kt mam napisac... Quote
Akrum Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='anita_happy']będzie GIT :) Oby tylko nie było za późno... steryla umowiona -jest zgoda...zgoda na przetrzymanie TEZ.. teraz tylko kama musi pogadac z tą dziewczyną o warunkach jakie Rodzina musi spełnić....i podpisac umowe, kt mam napisac...[/QUOTE] a sterylka kiedy?? super, że się wszystko zaczyna układać :) Quote
pudzian321 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 No niestety nie udało mi się zdobyć budy ponieważ ta została rozłożona na części pierwsze a deseczki posłużyły do uzupełnienia zakrycia kanału w garażu chyba tak to sie nazywa ale sprobuje dowiedzieć się jeszcze czy nie ma na zbyciu jakiejś budy pani H. która znalazła Zygmunta jak tylko wroci to do niej zadzwonie Quote
anita_happy Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 pudzina DZINX ze pogadales... a terraz smigaj na nasz watek głowny i mysl chłopie..mysl :) Quote
Becia66 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Gdzie nie zaglądnę to jakaś bida czeka na pomoc. Kiedy to sie wreszcie skończy ? Pytanie retoryczne wiem oczywiście, my sami dogomaniacy bez uswiadomienia tych ,,innych '' nie damy rady,,,, Sunia sliczna, oby tylko zdążyć ze sterylką.... Quote
anita_happy Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 teraz SĄ DWIE SUKI BEZDOMNE W CIAZY!!!! jedna ta z lasu - kt ma dach nad głowa u tych ludzi - bohaterka wątku DRUGA - BEZDOMAN!!!!! - młoda i na roziwązaniu - podchodzi do kamy na jedzenie I KLOPS!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
IVV Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 czy rozmawial juz ktos z tymi ludzmi o propozycji przetrzymania moze 2 pieskow ? Quote
Lolalola Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 szczerze powiedziawszy to juz za bardzo nie wiem co napisac,jak pomoc........troszke duzo tego nieszczescia naraz:(......w kazdym razie jestem i mam juz konto od Agi,wiec wysle Wam Mama pieniadze w poniedzialek!!!!Taka niewielka grupa ludzi w Szydlowcu a tak wspaniale ogarniacie temat pomimo tego,ze ciagle nowe i nowe psy przybywaja!:(Grupa na medal!!!!! Quote
zofia Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Na prawdę chylę czoła przed Wami.Jedyna droga w uświadamianiu.:p Quote
ilon_n Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 jakie podjęliście decyzje w sprawie sterylki i ewentualnego gdzieś pobytu suni z lasu?? Quote
Lolalola Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 sunieczko witaj................dzis cioteczek malo,na pewno glowia sie nad Twym kolega Ramzeskiem:placz:ahhhhhh........... Quote
ilon_n Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Słuchajcie! Sterylizujcie sunię i to szybko. Trzeba zużyć pieniądze z dotychczasowego konta sterylkowej skarbonki. Napiszcie do Soemy. Koniecznie. Quote
Akrum Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 no właśnie, jak się miewa sunia i co ze sterylką? udało się załatwić jej jakąś budę? Quote
Recommended Posts