Mysza2 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 zapraszam na bazarek dla Lisia http://www.dogomania.pl/threads/188983-Filmowo-ksiazkowo-dla-Lisia-zajrzyj-koniecznie-do-24-lipca-do-21.00-ZAPRASZAMY Quote
Lolalola Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 cioteczki na wakacjach zbieraja sily:lol:.......chyba musimy poczekac troszke na jakies wiesci........... Quote
Becia66 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Lolalola napisał(a):cioteczki na wakacjach zbieraja sily:lol:.......chyba musimy poczekac troszke na jakies wiesci........... my możemy poczekać ale ta ciężarna suka nie bardzo... Quote
Becia66 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Akrum napisał(a):a co tu taka cisza zapadła?? Po co było zakładać wątek, jak teraz nie ma kto pisać co z sunią. Trochę to niepoważne.... Quote
kama210 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 już piszę ... mamy kilka psów na głowie i całkiem zapomniałam uzupełnić wiesci o suni... ... sterylki aborcyjnej nie udało się zrobic - sunia urodziła zanim wszystko zostało dograne - nikt nie wiedział w którym dokładnie jest tygodniu ciąży... w miocie były 4 suczki i piesek ... ta dziewczyna uśpiła ślepy miot - tzn. uśpiła suczki, zostawiła psiaka, dla którego ma zaklepany dom u siostry ... .. sunia ma ponoć nową drewnianą budę - niedługo mam mieć zrobione do końca ogrodzenie... .. sterylkę zrobimy - jeżeli to co załatwiałyśmy będzie aktualne - jak sunia dojdzie do siebie po ciąży i porodzie .. Quote
Akrum Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 hm... a nie ma nikogo, kto by mógł tam na miejscu to wszystko sprawdzić? a nie tak na "ponoć"?? Quote
anita_happy Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 ta suka mieszka dalej u tej dziewczyny co ja przygarneła...nie wymusimy na ludziach nic... suka miala zaklepaną sterylkę...ale ludzie suki nie dowieźli... wolą ją szczepić :/ watek wisi..bo kama edukuje kobite! Quote
Recommended Posts