Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 485
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To prawda - Rubinek to wdzięczny model i śliczie wyszedł na tych fotkach.

La pegaza - a możesz mi podać jakie dokładnie leki dostaje Rubin? Te tabletki co to masz dawał 1/2 na dzień...

Posted

To straszne! To jakiś okropny eksperyment naukowy! Wzięli labradora, zrobili mu maskę ze skóry dalmatyńczyka, przeszczepili oczy od husky.... i wyszło takie pomieszanie z poplątaniem :-o
On jest taki... kreskówkowy :lol:

Posted

dziuba napisał(a):
To straszne! To jakiś okropny eksperyment naukowy! Wzięli labradora, zrobili mu maskę ze skóry dalmatyńczyka, przeszczepili oczy od husky.... i wyszło takie pomieszanie z poplątaniem :-o
On jest taki... kreskówkowy :lol:

u weta mówili, że ma coś z doga, a jedna pani mówiła coś o jakimś psie geopardzim :crazyeye:

Posted

la pegaza, podaj mi proszę adres na priv jak najszybciej. Wyślę Ci Arthroscan ( odpowiednik Arthroflexu). Mam prawie całe opakowanie dla psów do 20 kg. Jeśli podasz adres za parę minut to pójdzie dziś. W przeciwnym razie dopiero w poniedziałek.

Posted

czarok napisał(a):
la pegaza, podaj mi proszę adres na priv jak najszybciej. Wyślę Ci Arthroscan ( odpowiednik Arthroflexu). Mam prawie całe opakowanie dla psów do 20 kg. Jeśli podasz adres za parę minut to pójdzie dziś. W przeciwnym razie dopiero w poniedziałek.

:Rose: w imieniu Rubola :evil_lol:

Posted

Mailuję z tą panią ze Szczecina i wydaje się wporzo :)

oto co dziś dostałam:

"pytam, bo mam dwoje dzieci,co prawda, już nie małe,ale różnie to bywa...
noi mamy już jednego pieska,właściwie pieskę,którą wzieliśmy ze schroniska 4 lata temu.
Była w nim przez 4 lata, w pierwszym roku było różnie...,ale teraz jest super kochana Psinka..
Narazie jeszcze nie rozmawiałam z moim mężem, chciałam najpierw mieć jakieś info i więcej zdjęć,zawsze to łatwiej argumentować.Zobaczymy :))) oczywiście nie mogę na ten moment obiecać,że Go przygarnę,decyzja musi być wspólna,ale postaram się Go przekonać.Te wszystkie sprawy chorobowe nie przerażają... "

tylko trzymać kciuki :loveu:

Posted

Pies jest piękny i bardzo dostojny!!! Trzymam :thumbs: i cieszę, się, że tak szybko pojawiła się szansa na dom :lol: Pani wydaje się być odpowiedzialną i dobrą kobietą. Trzymam mocno!

Posted

Nooo ten mail brzmi bardzo ładnie... trzymam kciuki i ja.

La pegaza a czym go karmisz? Bo moze jakąś specjalną dietę warto byłoby mu podać, typu Mobility Support z Royala. Na pewno wspomoże stawy Rubina.

Posted

PaulinaT napisał(a):
Nooo ten mail brzmi bardzo ładnie... trzymam kciuki i ja.

La pegaza a czym go karmisz? Bo moze jakąś specjalną dietę warto byłoby mu podać, typu Mobility Support z Royala. Na pewno wspomoże stawy Rubina.

jest na hill'sie tuńczyk z ryżem co dostałam od cioci aty :loveu:
ale to jest dobra myśl.

Posted

No no widzę,że jakieś zainteresowanie naszym Nocnym Dalmatyńczykiem się pojawiło:)

To tylko kciuki trzymać co by pani była nieugięta w "nawracaniu" TZ:cool3:

:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Pogoda średnio dopisała, ale było bardzo fajnie :p

Rubin jest zrównoważony, nie przeszkadzał mu hałas, tłum ludzi i psów, czy to, że co chwila ktoś do niego podchodził i go głaskał :lol:

jakby całe życie spędził na festynach :cool3:

Posted

Rubin to gwiazda festynow! Podbijal serca jak stary zawodowiec!:loveu:
Bezblednie przypomnial nam Catahoula Leopard Dog! Spojrzcie z reszta sami, czyz nie jest podobny do psa z 25 godziny z Nortonem?

Posted

:loveu::loveu::loveu: piękny chłopak...teraz tylko domek...nie musi co prawda Lazić z Nortonem po ulicach ale jakiś dobry kochający domek by się przydał:eviltong: