PaulinaT Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 To prawda - Rubinek to wdzięczny model i śliczie wyszedł na tych fotkach. La pegaza - a możesz mi podać jakie dokładnie leki dostaje Rubin? Te tabletki co to masz dawał 1/2 na dzień... Quote
la_pegaza Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Przekręcę jutro do weat, bo nakładał mi jakimiś szczypczykami do pudełeczka po filmie. a teraz na Wartę :multi: Quote
Moriaaa Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Zdjęcia śliczne...no przystojny chłopak jest niesamowicie:loveu: Quote
ata Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 On mi przypomina labradora (gdyby byl caly ciemny):cool1: sliczny!!:-o Quote
dziuba Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 To straszne! To jakiś okropny eksperyment naukowy! Wzięli labradora, zrobili mu maskę ze skóry dalmatyńczyka, przeszczepili oczy od husky.... i wyszło takie pomieszanie z poplątaniem :-o On jest taki... kreskówkowy :lol: Quote
Moriaaa Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 W schronisku zasłynął jako NOCNY DALMATYNCZYK:cool3: Quote
la_pegaza Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 dziuba napisał(a):To straszne! To jakiś okropny eksperyment naukowy! Wzięli labradora, zrobili mu maskę ze skóry dalmatyńczyka, przeszczepili oczy od husky.... i wyszło takie pomieszanie z poplątaniem :-o On jest taki... kreskówkowy :lol: u weta mówili, że ma coś z doga, a jedna pani mówiła coś o jakimś psie geopardzim :crazyeye: Quote
czarok Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 la pegaza, podaj mi proszę adres na priv jak najszybciej. Wyślę Ci Arthroscan ( odpowiednik Arthroflexu). Mam prawie całe opakowanie dla psów do 20 kg. Jeśli podasz adres za parę minut to pójdzie dziś. W przeciwnym razie dopiero w poniedziałek. Quote
la_pegaza Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 czarok napisał(a):la pegaza, podaj mi proszę adres na priv jak najszybciej. Wyślę Ci Arthroscan ( odpowiednik Arthroflexu). Mam prawie całe opakowanie dla psów do 20 kg. Jeśli podasz adres za parę minut to pójdzie dziś. W przeciwnym razie dopiero w poniedziałek. :Rose: w imieniu Rubola :evil_lol: Quote
la_pegaza Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Mailuję z tą panią ze Szczecina i wydaje się wporzo :) oto co dziś dostałam: "pytam, bo mam dwoje dzieci,co prawda, już nie małe,ale różnie to bywa... noi mamy już jednego pieska,właściwie pieskę,którą wzieliśmy ze schroniska 4 lata temu. Była w nim przez 4 lata, w pierwszym roku było różnie...,ale teraz jest super kochana Psinka.. Narazie jeszcze nie rozmawiałam z moim mężem, chciałam najpierw mieć jakieś info i więcej zdjęć,zawsze to łatwiej argumentować.Zobaczymy :))) oczywiście nie mogę na ten moment obiecać,że Go przygarnę,decyzja musi być wspólna,ale postaram się Go przekonać.Te wszystkie sprawy chorobowe nie przerażają... " tylko trzymać kciuki :loveu: Quote
akucha Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Pies jest piękny i bardzo dostojny!!! Trzymam :thumbs: i cieszę, się, że tak szybko pojawiła się szansa na dom :lol: Pani wydaje się być odpowiedzialną i dobrą kobietą. Trzymam mocno! Quote
la_pegaza Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Przez łikend będzie molestwała swojego TZ, więc trzymamy kciuki :evil_lol: Quote
akucha Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Historia stara, jak świat TZ :diabloti: Trzymamy w takim razie za siłę perswazji nieugiętych kobiet!!! Quote
PaulinaT Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Nooo ten mail brzmi bardzo ładnie... trzymam kciuki i ja. La pegaza a czym go karmisz? Bo moze jakąś specjalną dietę warto byłoby mu podać, typu Mobility Support z Royala. Na pewno wspomoże stawy Rubina. Quote
la_pegaza Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Pani ma już suczkę ze schroniska, wysterylizowana :lol: więc jak raz się zgodził ... :evil_lol: Quote
la_pegaza Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 PaulinaT napisał(a):Nooo ten mail brzmi bardzo ładnie... trzymam kciuki i ja. La pegaza a czym go karmisz? Bo moze jakąś specjalną dietę warto byłoby mu podać, typu Mobility Support z Royala. Na pewno wspomoże stawy Rubina. jest na hill'sie tuńczyk z ryżem co dostałam od cioci aty :loveu: ale to jest dobra myśl. Quote
Moriaaa Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 No no widzę,że jakieś zainteresowanie naszym Nocnym Dalmatyńczykiem się pojawiło:) To tylko kciuki trzymać co by pani była nieugięta w "nawracaniu" TZ:cool3: :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
la_pegaza Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Dziś będziemy na pikniku Bazyl jedzie się pokazywać :lol: a będą też adopcje, więc Rubin jedzie się prezentować :cool1: Quote
la_pegaza Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Pogoda średnio dopisała, ale było bardzo fajnie :p Rubin jest zrównoważony, nie przeszkadzał mu hałas, tłum ludzi i psów, czy to, że co chwila ktoś do niego podchodził i go głaskał :lol: jakby całe życie spędził na festynach :cool3: Quote
la_pegaza Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Rubol zostal porównany do psa leopardziego. znalazłam takie zdjęcie: :loveu: Quote
Archiesa Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Rubin to gwiazda festynow! Podbijal serca jak stary zawodowiec!:loveu: Bezblednie przypomnial nam Catahoula Leopard Dog! Spojrzcie z reszta sami, czyz nie jest podobny do psa z 25 godziny z Nortonem? Quote
Moriaaa Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 :loveu::loveu::loveu: piękny chłopak...teraz tylko domek...nie musi co prawda Lazić z Nortonem po ulicach ale jakiś dobry kochający domek by się przydał:eviltong: Quote
Recommended Posts