la_pegaza Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Moriaaa, jak wrócisz to daj znać czy Rubol będzie miał własne manatki czy zajedzie jak gołodupiec, znaczy mam mu szykować obrożę i smycz?? :loveu: Quote
julia.zuzanna Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 la_pegaza napisał(a):Moriaaa, jak wrócisz to daj znać czy Rubol będzie miał własne manatki czy zajedzie jak gołodupiec, znaczy mam mu szykować obrożę i smycz?? :loveu: szykować obrożę i smycz, w schronie jest deficyt na nie... (jeszcze po ostatniej imprezie gdzie stracili z wydawanymi psami 2 czy 3 dobre smycze...) Quote
la_pegaza Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 julia.zuzanna napisał(a):szykować obrożę i smycz, w schronie jest deficyt na nie... (jeszcze po ostatniej imprezie gdzie stracili z wydawanymi psami 2 czy 3 dobre smycze...) oki. dzięki za info :loveu: Quote
la_pegaza Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Moriaaa odezwij się :evil_lol: może koło dworca pkp się umówimy? Quote
la_pegaza Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Rubin szykuj się, już za parenaście minut Moriaaa cię stamtąd zabiera :loveu: Quote
la_pegaza Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 No i jest już u nas :multi: Jutro zaczyna dietę, tłuścioszek jeden. Ma problem z wchodzeniem po schodach, nie wiem czy go te tylne nogi nie bolą. Zrzucenie trochę na pewno mu się przyda. Z chłopakami bezkonfliktowo :loveu: Na allegro już dwie osoby go obserwują, choć jak narazie telefon milczy. Quote
PaulinaT Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ooo czyli ślicznotek juz w Pyrlandii? Trzymam kciuki za szybkie znalezienie stałego domku - i pisz o nim la-pegazza jak najwięcej! Quote
la_pegaza Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Jakieś pomysły jak mu zęby oczyścić?? siedzi i mnie hipnotyzuje żeby jakieś jedzenie mu dać , żarłok jeden :evil_lol: a tu niestety dieta. :lol: Quote
akucha Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Widzę, że dojechaliście już szczęsliwie!!!! :multi: :multi: :multi: Czekam na kolejne relacje i zdjęcia!!! Niech domek szybko się znajdzie :loveu: Quote
Moriaaa Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Ehhh...a my dopiero teraz dotarliśmy do domciu...oczywiście musieliśmy się zgubić po drodze i troszkę nadrobiliśmy kilometrów....ale się cięszę,że morda kochana już nie musi w schronisku przesiadywać:) La Pegaza i jak tam chłopak się sprawuję? Quote
la_pegaza Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 za ciasteczko sam wskoczył pod prysznic i już jest wstępnie wykąpany, a raczej na mokro przetarty :lol: właśnie sępi w kuchni bo współlokator je kolacje. :evil_lol: mam jedno zdjęcie z telefonu, zaraz zgram. i kombinuję aparat :cool3: Quote
Moriaaa Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 :multi::multi::multi:no to chłopak już prawie pachnący:eviltong: Quote
la_pegaza Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 no prawie ;) drzemie już sobie a Bazyl to mi na kolana zaraz wskoczy zazdrośnik jeden :loveu: Quote
Moriaaa Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Hihi to fajnie,że się psiaki dogadały...ucałuj Rubinka od cioteczki Moriii:cool3: I zmieniam tytuł:) Quote
la_pegaza Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Kurde te tylnie nóżki to kiepsko, jak za bardzo się przemęczy to od razu siada. Biega, a raczej truchta tak nieśmiało i dosyć niezgrabnie. Cała trójka po spacerze i śniadaniu, wróciła do łóżek :loveu: Quote
la_pegaza Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Nowa czerwona obróżka jest :loveu: ma kłopoty z wchodzeniem po schodach do ogrodu, w sumie nie może, starsznie piszczy i trzeba naokoło bloku z nim lecieć :roll: Quote
la_pegaza Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 podnoszę. jakieś pomysł co z tymi zębami ?? Dieta ewidntnie mu się nie podoba :lol: Quote
Moriaaa Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Hihi no widać było po chłopaczku,że on raczej stronił od wszelkich diet:eviltong: Quote
la_pegaza Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Pyskacz też straszny ;) Oby sąsiedzi tylko się nie krzywili zbytnio :lol: Quote
la_pegaza Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 no i chyba skorzystamy :lol: www.usmiechpupila.pl no i podnoszę :cool3: Quote
Moriaaa Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 :) chłopakowi przydałby się taki biały uśmiech...spróbuj...może mu tam takowy załatwią:cool3: A jak mu się mieszka...były jakieś niespodzianki? Quote
la_pegaza Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 wykiwał już Bazyla z legowiska.:lol: cały czas piszczy, w sumie nie wiem dlaczego :shake: może jakieś pomysły ?? Quote
Moriaaa Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 La pegaza chłopak mieszkał dwa lata w schronisku...może mimo wszystko jakoś ciężko mu się teraz odnależć w normalnym domu... Albo stawy mu mogą doskwierać...może spróbuj mu podać coś przeciwbólowego(chociaź jakby go bolały stawy to pewnie by sobie wylizywał) Quote
la_pegaza Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 a wiesz w jakich okolicznościach trafil do schronu?? ładnie chodzi na smyczy, umie dawać łapę :lol: w czwratek ruszamy całą bandą do veta, więc może coś poradzi :razz: Quote
Recommended Posts