Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 485
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja właśnie teraz mam urlopik, ale tylko do końca tygodnia ;)
Mam nadzieję, że jeszcze wpadnie mi w tym miesiącu jakiś grosik i jeszcze wspomogę Rubinka :)
Trzymaj się piękny psiaczku :loveu:

Posted

Ja też dziś wysłałam pieniążki dla Rubinka.Rubinku-3maj się-wiem jak stawy bolą ale Twoja Pani Ci pomoże.Pozdrawiam Cię w imieniu Hektorka,Atosika i Dżkusia oraz mojej rodzinki.

Posted

Zaraz przed wyjazdem do Wrocławia zadzownił pan w sprawie Rubina. Chciał psa ostrego i do kojca :crazyeye: Załamka :wallbash:

a TZ pani ze Szczecina na razie jest na nie, bo Rubin w chwili obecnej wymaga więcej opieki,a nie wiedzą czy mu go zapewnią.

Posted

Marzenko!
Jak tylko wrocisz do Poznania, to musimy umowic sie na plywanko na Naramowicach. Rojka z pewnoscia nauczy go plywac - w razie czego:loveu:

Szukamy domku dla naszej Gwiazdy filmowej - Rubinka!:loveu:

Podaj mi na pw konteczko!:razz:

Posted

Już jestem, padam z nóg, ale Rubin taki żywotny, że muszę się podzilić, nawet próbował trochę biegać na spacerze :cool1:

a pływanie z Rojką jak najbardziej, Bazyla i Bossa niech też uczy :cool3: ten pierwszy kładzie się w wodzie i chyba udaje, a drugi nie moczy łap nawet na deszczu :cool1:

Posted

Wróciliśmy od weta. Martwił mnie taki łysy placek, który Rubin sobie wygryzł w okolicy ogona.Niby nic ale męczył, a Moriaaa pisała, że w schronie miał chyba grzybice.

Na szczęście grzyb to nie jest, dostał zastrzyk w tyłek, który ma pomoć i na skórę i na stawy. Plus Dermatisan, żeby go psikać.

W sumie 69zł.

Jeżeli chodzi o karmę, to lepiej Mobility Support, wg weta zrzucić to tak z 3-4kilo jeszcze.

Celinie12 dziękujemy za wpłatę - 50 zł :Rose: :calus:

czyli w sumie na Rubina poszło 134 zł, wpłynęło razem 110 zł :modla:

Posted

Boss za nic nie wejdzie na łóżko - widocznie nigdy nie był, raz tylko wcisnął się na fotel Bazyla, ale mu się za bardzo nie podobało. :lol:

Rubin ma za słabe nogi żeby się pakować ;), ale wyślizgał Bazyla z posłania.

a Bazyl ma zakaz :eviltong: , taka wredna jestem :evil_lol:

Posted

la_pegaza - ten pychol na zdjeciu pod Twoim podpisem to Bazyl? pytam z ciekawosci, bo tez mam w domu takiego jednego... Bazyla :cool3: a tak na prawde to chcialam zmobilizowac Rubina do wycieczki na pierwsza strone :)

Posted

dziuba, Rude Walentykowe cudo jest moje :loveu: taka ciapa do kwadratu :lol:

a Rubin coraz ładniej chodzi, leki działają, ale ciągle piszczy i doprowadza Darka i Piotrka do szału :shake: