la_pegaza Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 kacha_wawa, pieniążki dotarły, dzięki w imieniu Rubina :Rose: Quote
kacha_wawa Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Ja właśnie teraz mam urlopik, ale tylko do końca tygodnia ;) Mam nadzieję, że jeszcze wpadnie mi w tym miesiącu jakiś grosik i jeszcze wspomogę Rubinka :) Trzymaj się piękny psiaczku :loveu: Quote
la_pegaza Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 aaa, no i chłopak jest bradzo czysty. ani razu nie nabrudził w domu i zawsze prosi o wyjście :loveu: Quote
Celina12 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Ja też dziś wysłałam pieniążki dla Rubinka.Rubinku-3maj się-wiem jak stawy bolą ale Twoja Pani Ci pomoże.Pozdrawiam Cię w imieniu Hektorka,Atosika i Dżkusia oraz mojej rodzinki. Quote
la_pegaza Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 dziękuję ślicznie :Rose: podnoszę na pierwszą. Quote
Moriaaa Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 A ja poproszę o wielkiego buziaka dla Rubinka w te jego fafelki:loveu: I do góry chłopie domku szukaj. Quote
la_pegaza Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Zaraz przed wyjazdem do Wrocławia zadzownił pan w sprawie Rubina. Chciał psa ostrego i do kojca :crazyeye: Załamka :wallbash: a TZ pani ze Szczecina na razie jest na nie, bo Rubin w chwili obecnej wymaga więcej opieki,a nie wiedzą czy mu go zapewnią. Quote
Moriaaa Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Rubinek do kojca...ehhhhh.....:angryy: Do góry mordeczko kochana:) Quote
Archiesa Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Marzenko! Jak tylko wrocisz do Poznania, to musimy umowic sie na plywanko na Naramowicach. Rojka z pewnoscia nauczy go plywac - w razie czego:loveu: Szukamy domku dla naszej Gwiazdy filmowej - Rubinka!:loveu: Podaj mi na pw konteczko!:razz: Quote
la_pegaza Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Już jestem, padam z nóg, ale Rubin taki żywotny, że muszę się podzilić, nawet próbował trochę biegać na spacerze :cool1: a pływanie z Rojką jak najbardziej, Bazyla i Bossa niech też uczy :cool3: ten pierwszy kładzie się w wodzie i chyba udaje, a drugi nie moczy łap nawet na deszczu :cool1: Quote
la_pegaza Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Wróciliśmy od weta. Martwił mnie taki łysy placek, który Rubin sobie wygryzł w okolicy ogona.Niby nic ale męczył, a Moriaaa pisała, że w schronie miał chyba grzybice. Na szczęście grzyb to nie jest, dostał zastrzyk w tyłek, który ma pomoć i na skórę i na stawy. Plus Dermatisan, żeby go psikać. W sumie 69zł. Jeżeli chodzi o karmę, to lepiej Mobility Support, wg weta zrzucić to tak z 3-4kilo jeszcze. Celinie12 dziękujemy za wpłatę - 50 zł :Rose: :calus: czyli w sumie na Rubina poszło 134 zł, wpłynęło razem 110 zł :modla: Quote
la_pegaza Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Najtaniej Mobility Support znalazłam 14 kg za 220zł. :roll: może jakaś podobna, ale tańsza karma?? Moriaaa, czy on był odrobaczony?? Quote
Moriaaa Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Cioteczko podobno tak ale głowy sbie nie dam uciąć,bo mnie przy tym nie było:( Quote
la_pegaza Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 ok, pytam, bo w książeczce nie ma śladu a wet kazał się dowiedzieć. i wracamy i szukamy domku Quote
la_pegaza Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Archie, wytłumacz co i jak z tym olejkiem waniliowym :modla: :evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 no ciotka może Ci ja jeszcze moją Perłę podeślę? ;)...ale masz teraz chłopów....:cool1: ...z którym spisz? :evil_lol: Quote
la_pegaza Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Boss za nic nie wejdzie na łóżko - widocznie nigdy nie był, raz tylko wcisnął się na fotel Bazyla, ale mu się za bardzo nie podobało. :lol: Rubin ma za słabe nogi żeby się pakować ;), ale wyślizgał Bazyla z posłania. a Bazyl ma zakaz :eviltong: , taka wredna jestem :evil_lol: Quote
dziuba Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 la_pegaza - ten pychol na zdjeciu pod Twoim podpisem to Bazyl? pytam z ciekawosci, bo tez mam w domu takiego jednego... Bazyla :cool3: a tak na prawde to chcialam zmobilizowac Rubina do wycieczki na pierwsza strone :) Quote
la_pegaza Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 dziuba, Rude Walentykowe cudo jest moje :loveu: taka ciapa do kwadratu :lol: a Rubin coraz ładniej chodzi, leki działają, ale ciągle piszczy i doprowadza Darka i Piotrka do szału :shake: Quote
la_pegaza Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 wrzuciłam go do grupy ósmej, w sumie z labka coś tam ma :p Quote
Recommended Posts