Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 485
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chodzi mi o środę bo wtedy mogłabym dowieżć psiaka tak do połowy drogi...ewentualnie dopiero w przyszły weekend mogłabym go zawieżć do Poznania,ale trzeba by zorganizować zbiórkę na benzynę bo niestety u mnie z kaską bardzo marnie.

Posted

No tak ale ja nie dam rady zawieżć psiaka na 5.30 do wawy..mam małe dziecko i nie dam rady wyjechać w nocy...dlatego wolałabym go zawieżć do Konina w środę popołudniu..wtedy moja mama zajmie się córcią...

Posted

Jutro mogłabym...ale nie podejżewam,że znajdziemy kogoś z wawy(tym bardziej tak szybko na jutro),żeby psiaka odstawił na 5.30...boję się ,że to wszystko może się nie zgrać i psiak zostanie wawie:(
La pegaza dlatego wolałabym jakoś tak bardziej bezpośrednio.Nie dasz rady podjechać do Konina jutro na np.19?

Posted

Ile potrzeba na transport? Mogę wysłać tylko przekazem pocztowym (wsiowa jestem:razz: ) Jeśli może być, to proszę o numer konta na prv. Pies piękny jest, ciesze się, że trafi do domu!

Posted

La pegaza jest problem...jak nie złatwie nikogo kto przetrzyma psiaka od niedzieli do poniedziłałku to psiak będzie mógł jechać dopiero we wtorek...w poniedziałek mi psiaka nie wydadzą,a ja wracam z Lublina dopier w niedziele po 21:(

Posted

Ehhhh...fałszywy alarm:) właśnie dzwoniłam do schronu...prosiłam ...błagałam i psiaka mogę odebrać w poniedziałek....tylko,żeby nic już nie wyskoczyło bo jak coś znnowu nawali to się załamie.....La pegaza...na pewno będziesz mogła w poniedziałek?:)