Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem...to było dwa lata temu...raz wetka powiedziała ,że z interwencji...a jak go zbierałam to stwierdziła,że chłopak trafił do schronu oddany przez właściciela....więc jedna wielka niewiadoma niestety...a mi babol jeden łapki nie chciał podać:(

• Replies 485
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie nie miałaś magicznej parówki w dłoni ;)
no po jego zachowaniu można wnioskowac, że coś tam umie, bo i nie nabrudziłw domu, ładnie chodzi na smyczy i ta łapa :loveu:

Posted

Problem w tym, że Bayzl kiedyś sam próbował robić zdjęcia i po aparacie :-(

Postaram się o jakieś dobre zdjęcia co by do plakatu dać i ogłaszenia w gazecie. Wzbudza bardzo pozytywne emocje u ludzi na spacerach :loveu:

Posted

To ,że Rubinek wzbudza pozytywne emocję zdążyłam jeszcze sprawdzić...pomimo tego,że był jeszcze brudny i nie za pięknie pachniał ludzie się oglądali i zachwycali oczkiem:)

Posted

Jak się na spacer umóiwmy jutro to mogę go opstrykać.
A moze podjedziesz dzisiaj na Arene? Ja mam mało czasu więt tylko spacerek do parku - jutro będę bardziej dyspozycyjna.

Posted

PaulinaT napisał(a):
Jak się na spacer umóiwmy jutro to mogę go opstrykać.
A moze podjedziesz dzisiaj na Arene? Ja mam mało czasu więt tylko spacerek do parku - jutro będę bardziej dyspozycyjna.

spadasz nam z nieba :Rose:
jutro kończę zajęcia koło 12, więc od 14 jestem dyspozycyjna :lol:
stamtąd znam tylko Chociwszeskiego, znaczy kiosk, któy jest na rogu, bo pracował tam mój kolega :lol:

a cała banda jutro umówiona do weta na 19.30. oj będzie się działo :evil_lol:

Posted

No i wróciliśmy od weta.

Pies jest starszy niż podawano, oprócz takich 'drobiazgów' jak kamień nazębny i infekcja dziąseł, to ma poważne problemy ze stawami, dostał tabletki i potzrebny byłby arthroflex.

jestem winna 65zł wetowi i wkurzona

Posted

Cioteczko nie chciałam Cie wprowadzić w bład ...taki wiek psiaka mi podano...nie potrafię sama stwierdzić ile może pies mieć lat:(

Jeśli potrzebna pomoc finansowa to podaj konto i robimy zbiórkę:)

Posted

wiek pal licho bo jest łądny, ale te stawy :-(

kiepściutko, wetowi wiszę już 65zł, arthroflex to kolejne 93zł i już będzie musiał to zawsz brać, więc to kolejne obciążeni dla nowego potencjalnego właściciela. Mam jakieś 3 tygodnie, ludzie się niem interesują, ale nie wiem czy nie odstraszy kogoś te stawy.

Posted

A co o jest konkretnie z tymi stawami?
Czy lekarz oprócz arthroflexu przepisał coś jeszcze?

Jak go widziałam dzisiaj - stawy bardzo miał sztywne i kulał to chyba po troszku na wszytskie lapy... do tego brak mięśni po pobycie w boksie - nie ma co przejąć obciążeń, wszystko na stawach się skupia.

Na ile lat go lekaz ocenił?

Z tego co robiłam - wyjdzie kilka fajnych fotek, jutro ci podeślę.

Posted

Jak na razie dostał jakieś tabletki, które mają działać przeciwzapalnie i trochę uelastycznić te stawy , ma dostawać poł tablteki dziennie, mamy zapas na 3 tygodnie. Później trzeba wykupić, najlepiej, arthroflex.

Lekarz stwierdził, że wygląda na starszego, ale ciężko ocenić, bo róźnie to bywa z psami schroniskowymi.

Czyli teraz walczymy z tymi stawami, żeby było mu lepiej :lol: