Aga_Mazury Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 właśnie...właśnie...a co tu się dzieje ?:mad: gdzie Ciotki wszystkie wywiało?....Rubinek potrzebuje wsparcia....la pegaza także :roll: Quote
akucha Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Oj, interesują się ciotki, tylko tyloma na raz, że nie spisują się, jak należy :oops: Rubin, wyjątkowy pies, czeka na wsparcie i szuka domu!!!! Opuścił już schronisko i nie może do niego wrócić. Pomóżmy!!! Quote
la_pegaza Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 jest na allegro, w wyborczej, superexpressie, 4lapach,na labkowym, autogieldzie, bedzie znow w anonsach. gdzie jeszcze :???: Quote
la_pegaza Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 odbieram w poniedziałek, mam zamówione 100 sztuk , po 5 gr ;) i miejsce w tamtym sklepie w witrynie :evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 no to Ciotka....odwaliłaś kawał dobrej roboty....tylko pewnie...kasy zabraknie....znając życie...a Rubinek lubi się z Bossikiem? ;) Quote
la_pegaza Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ksero mam po kosztach o ile nie zaniżonych, bo u znajomych :evil_lol: hierarchia taka : Ja pierwsza po Bogu :evil_lol: Boss Rubin Bazyl , ciapa do kwadratu :loveu: Rubin nie podskakuje Bossowi, grzecznie czeka na swoją kolej przy porannych kiełabasach/drożdżówkach, więc spięć nie ma. No i wykastrowany chłopak, co też swoje daje :cool1: Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 echhhhh.....ten Bossik....;) jak zwykle utarmoś całe towarzystwo ode mnie i mojej sfory, która w przeciwieństwie do Twojej zaległa już w moim łóżku...i niestety z racji gabarytów co poniektórych członków tej sfory ....miejsca dla mnie brak....więc klikam na dogo.....;) Quote
la_pegaza Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Jego właściciel odwalił naprawdę kawał dobrej roboty zanim popadł w nałóg. Boss odwołany wróci nawet gdy widzi kota :lol: na łóżko zachęcany nawet nie wejdzie. Zauważyłam, że na ogrodzie sika jak sucz,a nie na krzaczki, :roll: nie wiem czy to ma związek. i mimo choroby na spacerach mnie pilnuje, :loveu: Quote
la_pegaza Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 a Rubin mnie jeszcze wciąż pilnuje, chodzi krok w krok :roll: sierota jedna :lol: komu przylepe? Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ty la pegaza w totka pograj...może Tobie się poszczęści...;) i tym psiakom co ich wtedy naprzygarniasz :)....ja gram :) Quote
la_pegaza Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 może mundial poobstawiam, za zwycięstwo Polaków płacą krocie ;) Quote
PaulinaT Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ty tam ie gwizdaj tylko na spacer z piesami - pogoda taka ładna wreszcie, czego się w domu kisisz co? :p Quote
la_pegaza Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 czekam na właścicela mieszkania, ma sprawdzić elektrykę, od grudnia się za to bierze .... jeszcze bezczelnie sobie wymyślił, że jakiś mecz będzie oglądał przy okazji :angryy::boom: Quote
la_pegaza Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 odbijemy sobie wieczorem, Rubin już reaguje trochę na swoje imię :multi: Quote
la_pegaza Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 :hand: schowa się w końcu słońce i :painting: Quote
Aga_Mazury Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Rubinek szuuuuuka domku............kto pokocha Rubinka? :razz: Quote
la_pegaza Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Na labkowym został bardzo fajnie określony- wgląda jak dlamatyńczyk wykluwający się z labka :loveu: :help1: szukamy domku i zbieramy na specjalną karmę- royal canin mobility support. Quote
la_pegaza Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 co go wywinduje to zaraz spada :mad: zapomniałam dodać, że dziś na spacerze trochę biegał :multi: no i forsuje furtkę, ciekawski świata chyba :lol: Quote
Recommended Posts