Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 485
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, interesują się ciotki, tylko tyloma na raz, że nie spisują się, jak należy :oops:

Rubin, wyjątkowy pies, czeka na wsparcie i szuka domu!!!! Opuścił już schronisko i nie może do niego wrócić. Pomóżmy!!!

Posted

Ksero mam po kosztach o ile nie zaniżonych, bo u znajomych :evil_lol:

hierarchia taka :
Ja pierwsza po Bogu :evil_lol:
Boss
Rubin
Bazyl , ciapa do kwadratu :loveu:

Rubin nie podskakuje Bossowi, grzecznie czeka na swoją kolej przy porannych kiełabasach/drożdżówkach, więc spięć nie ma. No i wykastrowany chłopak, co też swoje daje :cool1:

Posted

echhhhh.....ten Bossik....;) jak zwykle utarmoś całe towarzystwo ode mnie i mojej sfory, która w przeciwieństwie do Twojej zaległa już w moim łóżku...i niestety z racji gabarytów co poniektórych członków tej sfory ....miejsca dla mnie brak....więc klikam na dogo.....;)

Posted

Jego właściciel odwalił naprawdę kawał dobrej roboty zanim popadł w nałóg.

Boss odwołany wróci nawet gdy widzi kota :lol: na łóżko zachęcany nawet nie wejdzie. Zauważyłam, że na ogrodzie sika jak sucz,a nie na krzaczki, :roll: nie wiem czy to ma związek. i mimo choroby na spacerach mnie pilnuje, :loveu:

Posted

czekam na właścicela mieszkania, ma sprawdzić elektrykę, od grudnia się za to bierze ....

jeszcze bezczelnie sobie wymyślił, że jakiś mecz będzie oglądał przy okazji :angryy::boom:

Posted

Na labkowym został bardzo fajnie określony- wgląda jak dlamatyńczyk wykluwający się z labka :loveu:

:help1: szukamy domku i zbieramy na specjalną karmę- royal canin mobility support.