emir Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Od nowego roku wszystkie informacje o psach pozostających pod opieką naszej fundacji zamieszczane będą na bieżąco na stronie internetowej fundacji w dziale "Aktualności" Jednocześnie proszę wszystkich darczyńców , chcących wspomagać nasze psy o przekazywanie darowizn na konto fundacji, bez pośrednictwa AFN EMIR Quote
emir Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dziś w południe Atos zasnął na na zawsze. Jego stare i skołatane serce nie chcialo dłużej bić.Odszedł we śnie - nie cierpiał. Śpij spokojnie błękitnooki Atosie EMIR Quote
PaulinaT Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Bardzo mi przykro :-( Ile ten biedak pzreeszedł - tego ne wie nikt :-( Dobrze, ze na ostatnie miesiące trafił w szczęśliwe miejsce. Quote
katya Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='emir']Dziś w południe Atos zasnął na na zawsze. Jego stare i skołatane serce nie chcialo dłużej bić.Odszedł we śnie - nie cierpiał. Śpij spokojnie błękitnooki Atosie EMIR ................................... Quote
andzia69 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [*] [*] [*] dla ciebie niebiedkooki!:-( Quote
hanka456 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Bardzo mi przykro. Tylko tyle, ze odszedl z godnosia i zaopoekowany. Quote
Moriaaa Posted February 12, 2007 Author Posted February 12, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz:...Atosiku...tak kr?tko cieszy?e? si? bezpiecze?stwem..mam nadziej? ze to wystarczy?o...pozdr?w Babulizde, Nestorka i Belle...['][']['] Quote
katya Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Rubinku - Atosiku, właśnie przeczytałam cały wątek jeszcze raz, bardzo mi przykro... Jak oni mogli... Quote
Recommended Posts