Gajax Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Nio nie dziwię się :) Więc teraz tylko :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Moriaaa Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Strasznie się cieszę bo chłopak naprawdę bardzo sympatyczny i marnieje w schronie...nie bardzo rozumie, dlaczego psiaki na niech warczą ,jak idzie się do mnie przywitać....trzeba psiaka wyciągać:) Quote
julia.zuzanna Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 ten pies był dość długo w "skrzydle szpitalnym" (pawilon 6), na pewno od początku marca, a nawet dłużej - miał jakąś chorobę skóry związaną z łysieniem ale pies faktycznie jest na maxa piękny, pamiętam jak pierwszy raz weszłam do tego pawilonu i nie mogłam się na niego napatrzeć - byłam w szoku że taki pies wylądował w schronisku... :crazyeye: Quote
Moriaaa Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Jutro prawdopodobnie jestem w schronisku i wszystkiego sie dowiem o pięknisiu:) Quote
PaulinaT Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 La pegaza - oj ciężko nadążyć za tobą... :roll: Jadąc do Łodzi zachaczysz też o Konin?? :razz: Quote
myszon Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 a jakiego chcecie ? bo dostatek Ci ich u nas :-( Quote
joannal Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 No Wy w tej Łodzi to macie jakiś wysyp tych pięknookich ślicznot, bidy biedne :loveu: Quote
Moriaaa Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Niestety, la pegaza przepraszam,ale nie udało mi się dzisiaj dojechać do schronu...myślałam,że znajdę chwilkę,ale łapałam dziką kotkę,której załatwiłam sterylkę...no i jeszcze jestem zakocona...mam w domciu trzy małe,chore kociaki,właśnie tej kocicy...więc nie zdążyłam dojechać...w piątek już na pewno dojadę...a jeśli potrzebne wcześniej jakieś info to jutro zadzwonie do schronu.. Quote
joannal Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Czy psiulek ma jakieś piękne imie jak On sam??? Quote
Moriaaa Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Słuchajcie..pisze do mnie pani która byłaby zaintereswana adopcją psiurka...może uda jej się dojechać do schronu w sobotę...nie wiem...chwilowo kontakt tylko mailowy ...ale mooooże....:cool3: Quote
joannal Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 No to mocno trzymamy kciukasy:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Moriaaa Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Na razie cisza:roll:pani miała się stawić w schronie w sobotę....ale już nie odpisała na mojego maila...dzisiaj jadę do schronu...dowiem się co chłopakiem.... Quote
joannal Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Oj proszę pani prosze się lepiej stawić w sobotę po pieska i kochać go do samego końca świata i jeszcze dłużej :mad: Quote
Moriaaa Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 U faworyta słychać chyba niewiele ...dzisiaj nie mogłam go znależć w schronie...nie było go w bosach ale wetka stwierdziła,że nie poszedł do domciu bo go wczoraj widziała:-oa że dzisiaj dojechałam trochę póżno...to nie dałam rady przeszukać dokładnie...jutro jadę od rana i rozpoczynam poszukiwania chłopaka....przecie gdzieś musi być... Quote
Moriaaa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Niestety chłopak wciąż w schronie....w sumie nie bardzo zrozumiałam dlaczego pani( o której wcześniej pisałąm) nie wzięła psiaka...przyjechała do schronu....obejżała....psiak miał nadzieję....i pojechała:angryy: Za brudny chyba chłopak był:roll: ale nie będe się tu rozpisywać o wrażeniach....chłopak wciąż szuka domu... Quote
Aga_Mazury Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 la pegaza....Ty jakąś 6 w totka zgarnęłas...czy jakoś tak? :-o i się nie chwalisz ;)..Bossik, Twoja psina .szczeniaki teraz tą slicznotę...Kochana dasz radę ?.... Quote
la_pegaza Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Aga_Mazury napisał(a):la pegaza....Ty jakąś 6 w totka zgarnęłas...czy jakoś tak? :-o i się nie chwalisz ;)..Bossik, Twoja psina .szczeniaki teraz tą slicznotę...Kochana dasz radę ?.... właśnie wróciłam od aty. dostałam od niej jakieś 50kg karmy dla psów :modla: :modla: :Rose::Rose::Rose: miejsce jest, teraz żarcie zapewnione :) i chwytam się czego mogę żeby zarobic na leki Bossa (ale na to mam jeszcze dwa tygodnie) Quote
Aga_Mazury Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 la pegaza....dla leki dla Bossika zawsze się wykombinuje :)....Ciocia Aga z Mazur to mówi...tym bardziej, że nie są to jak narazie potworne pieniądze nie do zdobycia przez doomaniaków :)...a to, że swoe wone miejsce oferujesz bidom to poprostu jesteś WIELKA....:loveu: i chwała Ci za to :loveu: Quote
Moriaaa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Ehhhh.....ja się normalnie załamałam....chłopak pokazał się rewelacyjnie...wesoły ciapek wylizujący wszystko co się rusza... A i jeszcze okazało się,że przystojniaczek wykastrowany jest:) Quote
julia.zuzanna Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 że się wtrącę nie na temat (prawie) - znalazłam gdzieś odgrzebane zdjątko psiaka, co widać oboje oczu :) Quote
Moriaaa Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 La pegaza pewnie ,że psiak może trafić do Ciebie...po wczorajszej załamce adopcyjnej,tylko ta myśl,że psiura i tak wyjdzie ze schronu pomogła mi się nie załamać:) Wrzucam na wątek transportowy...teraz do poniedziałku mnie nie ma,więc w razie czego zostawiam numer tel. 888-201-331. Quote
Moriaaa Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 La pegaza ale psiaka można doweżć do niego w środę 24 czy w czwartek raniutko? Quote
Moriaaa Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Oki wrzuciłam na wątek transportowy,pdałam kontakt do Ciebie lub telefoniczny do mnie...la pegaza daj mi na pv swój nr.tel.zawsze będzie łatwiejszy kontakt:) Quote
Recommended Posts