Aimez_moi Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 O Boziu.......oczami wyobarzni widze juz biednego Szczotka jak popyla po trawce z radosnym usmiechem na szorstkim pyszczku......:):) Tak jakos mi sie zebralo......:) Quote
rita60 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='Aimez_moi']O Boziu.......oczami wyobarzni widze juz biednego Szczotka jak popyla po trawce z radosnym usmiechem na szorstkim pyszczku......:):) Tak jakos mi sie zebralo......:)[/QUOTE] Ma na sobie kolorowe szeleczki i swojego pana,ktory bawi sie z nim piłeczka........:lol: Quote
mala_czarna Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Jestem, bo od Ritki dostałam PW. Ritka, jeśli chodzi o wpłaty to na wątku powinno być napisane do kogo idą. Absolutnie nie na PW :) I tez ponawiam pytanie.Czy wiadomo co z łapinka? Quote
gazzy Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 śliczny. Zabieram się za szukanie dt lub hoteliku Quote
marysia55 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Witam, dzisiaj tylko sobie zaznaczę wątek. Jutro zaglądnę tu żeby poczytać. Dopiero co weszłam do domu i jeszcze mnóstwo pracy przede mną. Quote
TERESA BORCZ Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Szczotek ma zaklepane miejsce u Donki!!! ale opcje inne mile witane, bo zaklepane miejsce może zająć setka innych psiaków. ile kosztuje kastracja? może gdyby się udało załatwić kastrację i diagnozę łapki, zabrała by go dobra poznańska dusza (chyba że po drodze do niej wyadptował by się szczotek jak poprzednicy do dobrego domku!!!!). Może się zwrócimy o pomoc do jakiejś fundacji na kastracje i diagnozę. my zapewnimy dt/hotelik i transporty.:shake: Quote
anita_happy Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 ja chyba tez moge cos dorzucic na paskuda - moze niech on sobie jedzie do Donki na czas pewnie - wykastruje sie chłopaka i jedzie na dT... ta ąłpina to pewnie skutek walk psiowych Quote
kameralna Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Matko jedyna, jaki biedaczek :-( Jeszcze tu zajrzę. Quote
ilon_n Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Rozumiem, że opcja poznańskiego DT jest wciąż brana pod uwagę? w razie czego przytrzymam miejsce .. A co Szczotek mówi na kociaki?? Quote
Aimez_moi Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Nie bardzo wiem co z lapka......wiem tylko, ze powloczy ja za soba....... Mozna go zabrac do weta tylko co pozniej, znow zostawic na ulicy? On ucieka przed wszystkimi przed kotami takze..... Quote
Jagoda1 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Szczotusiu, sierotko....:shake: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1099612955 Quote
TERESA BORCZ Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 jeżeli poznański domek jest pewny i potwierdzony, to zbierajmy kasę i róbmy co trzeba aby ten domek wypalil. kastracja i leczenie łapki, póki uraz nowy nie będzie aż tak kosztowne jak utrzymywanie w hoteliku. zaraz po zabiegu psik mógłby pojechać, albo dt spróbuje załatwić kastracje na miejscu, i byłoby dla psika luksusowo po zabiegu wpaść w dobre ręce opiekunki. co wy na to cioteczki. Mam u siebie psika leczonego w "veticusie" w Śremie, blisko Poznania. Leczono tam z dużym sukcesem najbardziej chyba zaniedbanego i skrzywdzonego psa, a ja kontynuowałam. (słynny PROMYCZEK) Stąd wiem że lecznica jest super. Dzwoniłam tam teraz z pytaniem o najniższy koszt kastracji, cena jest 120 zł i ani grosza więcej. .To bardzo dobra klinika i blisko Poznania. trzeba by psika złapać ogarnąć, poszukamy szybko transportu a potem ze Śremu do pani oferujacej dt to nie problem, mamy tam cioteczkę która to bezpłatnie załatwi. błby po zabiegu bezpieczny w dobrych rękach.Spróbuję jak najszybciej zadzwonić do super fundacji i poprosić o pomoc finansową, gdyby się podjęli pomocy a jest taka szansa, pytałam weta wtedy uzbierana kasa pomogła by innemu szydłowieckiemu psu. Czas zacząc zbierac bo plany juz mamy dwa konkretne . Śpieszmy się zanim psiakowi się coś stanie. CO WY NA TO CIOTECZKI.?? Quote
rita60 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Jagoda1']Szczotusiu, sierotko....:shake: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1099612955 Dziekuje Jagodko. Quote
wujek & ciocia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']jeżeli poznański domek jest pewny i potwierdzony, to zbierajmy kasę i róbmy co trzeba aby ten domek wypalil. kastracja i leczenie łapki, póki uraz nowy nie będzie aż tak kosztowne jak utrzymywanie w hoteliku. zaraz po zabiegu psik mógłby pojechać, albo dt spróbuje załatwić kastracje na miejscu, i byłoby dla psika luksusowo po zabiegu wpaść w dobre ręce opiekunki. co wy na to cioteczki. Mam u siebie psika leczonego w "veticusie" w Śremie, blisko Poznania. Leczono tam z dużym sukcesem najbardziej chyba zaniedbanego i skrzywdzonego psa, a ja kontynuowałam. (słynny PROMYCZEK) Stąd wiem że lecznica jest super. Dzwoniłam tam teraz z pytaniem o najniższy koszt kastracji, cena jest 120 zł i ani grosza więcej. .To bardzo dobra klinika i blisko Poznania. trzeba by psika złapać ogarnąć, poszukamy szybko transportu a potem ze Śremu do pani oferujacej dt to nie problem, mamy tam cioteczkę która to bezpłatnie załatwi. błby po zabiegu bezpieczny w dobrych rękach.Spróbuję jak najszybciej zadzwonić do super fundacji i poprosić o pomoc finansową, gdyby się podjęli pomocy a jest taka szansa, pytałam weta wtedy uzbierana kasa pomogła by innemu szydłowieckiemu psu. Czas zacząc zbierac bo plany juz mamy dwa konkretne . Śpieszmy się zanim psiakowi się coś stanie. CO WY NA TO CIOTECZKI.??[/QUOTE] witam cioteczki :) Gazzy mi dała znać, że trzeba pomóc jakiemuś biedakowi .. w razie czego mogę trochę pomóc w transporcie Szczotusia. Mógłbym go przewieź na części trasy, tzn wyskoczyć po niego autostrada np z Poznania do Łodzi, do samego Szydłowca nie znajdę czasu :( . Oczywiście bez zwrotu za paliwo :) Quote
rita60 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Dziewczyny trzeba podjac decyzje:roll: Prosze osoby co deklarowaly pieniazki o podanie konkretnej kwoty,zebysmy wiedzialy na czym stoimy. Propozycja jest taka,lapiemy pieska i przewozimy do Sremu kolo Poznania,tam przeprowadzaja zabieg kastracji,koszt 120,- i przewozimy do DT,do Poznania. Teraz prosze o potwierdzenie,czy to DT jest pewne i potwierdzone. Trzeba rowniez uzgodnic kwestie transportu,czyli Szydlowiec-Srem-Poznan. Aimez_ moi - 20,- rita60 - 10,- izunia154 - ? anita_happy- 30,- Quote
anita_happy Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 o wow kobietki..... Aimez musisz chyba złapać szczota i przetrzymac go w łazience pare h..nie masz wyjscia.jak chłopak ma taki lobbing... wet na miejscu DT - to najlepsze wyjscie - u nas to marnie z wetowym serwisem..sama bylam dzis w Skarzysku bo Latice szwy puscily moja deklaracja i happy mamas na kastracje 15 zł/kastracja 15 zł/ wet - łapka Quote
Aimez_moi Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 O Boziuniu....Cioteczki......:):) ja moge go zlapac w kazdej chwili.....przynajmniej tk mi sie wydaje...... zlapie.... i co dalej? Quote
anita_happy Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Aimez_moi']O Boziuniu....Cioteczki......:):) ja moge go zlapac w kazdej chwili.....przynajmniej tk mi sie wydaje...... zlapie.... i co dalej?[/QUOTE] musi byc dogadany TRANSPORT - dzien...ty musisz psa miec zanim wszystko sie rozkreci m.in. transport...bo MUSI BYC PIES do calego przedsiewziecia ja go nie wezme 2+1,a to 1 ma dziure w brzuchu...mamas nie weźmie bo sapas-sama widzialas..chyba, ze cud sie stanie... moze byc jeszcze tak, ze JAK KAMA SIE ZGODZI majka do Kamy do kojca na dobe.. a JAK PUDZIANOWIE sie zgodzą - SZCZOTEK na DOBE do pudziana... tylko tak to widze Aimez- albo do ciebei na balkon??? mi sie wydaje,z e twoj balkon lepszy niz nic..to awaryjna sytuacja - niestety... ALBO - pudzian ZLAP panią od KUSEGO!!!ona kiedys chciala JAKOS pomoc! Quote
Aimez_moi Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Najwazniejsze aby dla Szczotka byl transport...... Quote
ilon_n Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 okay, zaraz wypycham maila do DT z zapytaniem czy przyjmie Szczotka i to właściwie od zaraz, dobrze obliczam czas?? Quote
anita_happy Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 sprawdziłam na odleglosci.pl :( szydłowiec - Śrem = 304 km w linii prostej... kierunek na Konin/Zieloną Góre/ Gorzów a ja bede w te wakacje jechac do Zielonej..ale we wrzesniu L( Quote
rita60 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='wujek & ciocia']witam cioteczki :) Gazzy mi dała znać, że trzeba pomóc jakiemuś biedakowi .. w razie czego mogę trochę pomóc w transporcie Szczotusia. Mógłbym go przewieź na części trasy, tzn wyskoczyć po niego autostrada np z Poznania do Łodzi, do samego Szydłowca nie znajdę czasu :( . Oczywiście bez zwrotu za paliwo :) [quote name='ilon_n']okay, zaraz wypycham maila do DT z zapytaniem czy przyjmie Szczotka i to właściwie od zaraz, dobrze obliczam czas?? Tak:lol: [quote name='anita_happy']sprawdziłam na odleglosci.pl :( szydłowiec - Śrem = 304 km w linii prostej... kierunek na Konin/Zieloną Góre/ Gorzów a ja bede w te wakacje jechac do Zielonej..ale we wrzesniu L( Zerknij na pierwszy cytat,moze da sie jakos dowiezc:roll: Quote
Onaa Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Gdyby ktoś jakiś bazarek chciał zrobić na psiaka to jakieś kilka drobiazgów by się znalazło na ten cel. Quote
ilon_n Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Wybacz Szczoteczku oraz cioteczki i wujaszkowie, dostałam odmowną odpowiedź z Poznania .. DT-Poznań musi się chwilowo powstrzymać dopóki nie rozładuje sytuacji, bo jak pisze, zrobiło się tam "małe schronisko" - ostatnio doszły dwie znajdki oraz starsza osoba do opieki .. :-( zostaje więc opcja hoteliku u Donki. Quote
Recommended Posts