Aimez_moi Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Wrocilam...... Razem z Pudzianem spotkalismy Szczotka na osiedlu........ przyszedl spory kawalek..... jest tak wystraszony, ze boi sie podejsc... nie byl bardzo glodny nie chcial pic...... popryskalam go od pchel i kleszczy..... Sliczny jest......... ucieka przed psami ale chodzi za ludzmi....... Quote
IVV Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 wysle moze cos do kamy tak jak ostatnio ok? oby jak najszybciej sciagnac go z ulicy :( Quote
IVV Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 ok wyslalm juz do kamy powinno byc cos ponad 60zl. prosimy o deklaracje dla biednego Szczoteczka !!!!!! Quote
Aimez_moi Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Szczotus.....pokazuj sie Cioteczkom.......musisz opuscic niebezpieczna ulice.......:) Quote
TERESA BORCZ Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 pilnujcie go jak oka w głowie , coś się pichci, jak tylko będzie ok to dam znać.Zbierajmy pieniążki, nie starczy to co mamy na kastracje , nawet zniżkową, nóżkę i czesne. Może znajdę czarodziejska alternatywę i wracam po pierwszym zielonym światełku od dobrych serc. Quote
rita60 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Oby sie udało,ten mały spedza sen z moich powiek:shake: Quote
Cajus JB Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Dziękuję TERESA za zaproszenie. Mogę zadeklarować stałe 10 zł dla Szczotka. Teraz mam remont i ograniczony czas. Dołączę jednak Chłopaka do listy wysyłanych przeze mnie pw i w każdej wolnej chwili będę to robił. Nie czytałem wątku z braku czasu. Postaram się doczytać aby być na bieżąco. Edit Tereso. Link który mi wysłałaś nie działał. Quote
kameralna Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Ja będę mogła się dorzucić dopiero pod koniec lipca. Szczoteczku, przepraszam. Quote
IVV Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Szczoteczek na pierwsza!! uwazajcie na hotel w Obornikach [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page73"]http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page73[/URL] Quote
Aimez_moi Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Szczotku.......mam nadzieje, ze Cie upilnujemy.....:):) Quote
Aimez_moi Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Acha....wypowiedzialam w zla chwile....Szczotek przywlokl sie do mnie na osiedle i ...... wszystkie psy go przeganiaja....... Quote
kama210 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 kurcze, on tak szuka szczęścia w swoim nieszczęśćiu - najpierw przebywał koło mojego domu - stamtąd go przegoniły 2 dworcowe psy co je dokarmiam, potem koło szkoły - dzieci mają wakacje to jesc nie ma kto podrzucić, z pizerii przegoniony, a teraz wylądował koło Aimez a to drugi koniec Szydłowca.. mam nadzieję że nam nie zniknie z pola widzenia .... bo pójdzie gdzieś dalej ... Quote
IVV Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Kama wyslalam Ci pieniadze na Szczotka :) lepsza przyszlosc . Quote
kama210 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='IVV']Kama wyslalam Ci pieniadze na Szczotka :) lepsza przyszlosc .[/QUOTE] widziałm, przyszedł @, póżniej przeleję i zobacze ile wyszło po przeliczeniu , ale póżniej... i napiszę ... będą u mnie po weekendzie.. dziękuję po raz kolejny ... Quote
rita60 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 kama to podaj dane do przelewu,ja tez podesle swoja deklaracje:roll: Quote
kama210 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Ciotki - to kto ma zbierać na szczotka - ja?? jak ja - to rita napisz w 1 poście że ja będę wysyłać nr konta na pw i [B]żę proszę bardzo o napisanie w tytule przelewu n[U]a Szczotka z Szydłowca [/U][/B], bo się pogubię inaczej ... Quote
rita60 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='kama210']Ciotki - to kto ma zbierać na szczotka - ja?? jak ja - to rita napisz w 1 poście że ja będę wysyłać nr konta na pw i [B]żę proszę bardzo o napisanie w tytule przelewu n[U]a Szczotka z Szydłowca [/U][/B], bo się pogubię inaczej ...[/QUOTE] Jak ci to nie sprawi problemu,to prosze:roll:oczywiscie napisze. Quote
anita_happy Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 JAK sie pojawił TO do Donki5 moze pojedzie COOO??? sika z lasu miała tam jechac - jest miejsce!!!moze chociaz na tydzien.... a suka z lasu niech jedzie do swojego DT po sterylce i niech ludzie jej pilnuja - sterylka za free piechotą nie chodzi... Quote
kama210 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='rita60']Jak ci to nie sprawi problemu,to prosze:roll:oczywiscie napisze.[/QUOTE] to żaden problem, ale ja na moim koncie ma przelewy z bazarków i na inne psy .. to tak żebym wiedziała na jakiego psa ta kaska ... i tylko dlatego ... Quote
anita_happy Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Aimez...jak zobaczysz Szczotka moze zgarnij go na balkon - 2 dni nie zbawi go..a wtedy szybciej znajdzie sie miejsce w hotelu - bo pies bedzie..a tak znajdziemy miejsce w hotelu, a psa nie bedzie.. ja napisze do Dokna5 do hotelu z zapytaniem...nie zadzwonie bo w tym miesiacu mialm 600!!!masakra... Quote
kama210 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 około wtorku powinno być na moim koncie 61,35 zł jednorazowej wpłaty na Szczotka od IVV... :) :) ... zaraz powysyłam PW z nr konta do osób które deklarowały pomoc dla psiaka... dziękujemy .. Quote
TERESA BORCZ Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 anitko, ma już rezerwacje u donki5, teraz szukam tylko dt na czas zabiegu kastracji i ewentualnie łapki i zaraz do hoteliku , albo bezpośrednio jak się deklaracji uzbiera nieco. Quote
anita_happy Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Aimez - pomysl nad tym balkonem u siebie..w ąłzience nie masz szans - bo masz kusa łazienke..ale balkon masz duzy///3 dni mu starcza po kastracji... pudzian - jak zobaczysz babkę od KUsego - zapytaj ją..ale ona me Kusego..nie wiem jak on zareaguje na samca - na moje oko to on zakapior jest... p.s. GRUBY /kolega Kusego/ STAROWINKA...ostatnio go przejrzałam - zebów z przodu brak :( Quote
Recommended Posts