Jump to content
Dogomania

Szczotek-psi ideał szuka domku. Już znalazł !!!!!!! Powodzenia piesku !!!!!!

Recommended Posts

Posted

Wrocilam...... Razem z Pudzianem spotkalismy Szczotka na osiedlu........ przyszedl spory kawalek..... jest tak wystraszony, ze boi sie podejsc...
nie byl bardzo glodny nie chcial pic...... popryskalam go od pchel i kleszczy.....
Sliczny jest......... ucieka przed psami ale chodzi za ludzmi.......

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pilnujcie go jak oka w głowie , coś się pichci, jak tylko będzie ok to dam znać.Zbierajmy pieniążki, nie starczy to co mamy na kastracje , nawet zniżkową, nóżkę i czesne. Może znajdę czarodziejska alternatywę i wracam po pierwszym zielonym światełku od dobrych serc.

Posted

Dziękuję TERESA za zaproszenie. Mogę zadeklarować stałe 10 zł dla Szczotka.

Teraz mam remont i ograniczony czas. Dołączę jednak Chłopaka do listy wysyłanych przeze mnie pw i w każdej wolnej chwili będę to robił.

Nie czytałem wątku z braku czasu. Postaram się doczytać aby być na bieżąco.

Edit

Tereso. Link który mi wysłałaś nie działał.

Posted

Szczoteczek na pierwsza!!

uwazajcie na hotel w Obornikach [URL="http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page73"]http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDU%C5%9A-szuka-nowego-hoteliku-DT/page73[/URL]

Posted

kurcze, on tak szuka szczęścia w swoim nieszczęśćiu - najpierw przebywał koło mojego domu - stamtąd go przegoniły 2 dworcowe psy co je dokarmiam, potem koło szkoły - dzieci mają wakacje to jesc nie ma kto podrzucić, z pizerii przegoniony, a teraz wylądował koło Aimez a to drugi koniec Szydłowca..
mam nadzieję że nam nie zniknie z pola widzenia .... bo pójdzie gdzieś dalej ...

Posted

[quote name='IVV']Kama wyslalam Ci pieniadze na Szczotka :) lepsza przyszlosc .[/QUOTE]

widziałm, przyszedł @, póżniej przeleję i zobacze ile wyszło po przeliczeniu , ale póżniej... i napiszę ... będą u mnie po weekendzie..
dziękuję po raz kolejny ...

Posted

Ciotki - to kto ma zbierać na szczotka - ja??

jak ja - to rita napisz w 1 poście że ja będę wysyłać nr konta na pw i [B]żę proszę bardzo o napisanie w tytule przelewu n[U]a Szczotka z Szydłowca [/U][/B], bo się pogubię inaczej ...

Posted

[quote name='kama210']Ciotki - to kto ma zbierać na szczotka - ja??

jak ja - to rita napisz w 1 poście że ja będę wysyłać nr konta na pw i [B]żę proszę bardzo o napisanie w tytule przelewu n[U]a Szczotka z Szydłowca [/U][/B], bo się pogubię inaczej ...[/QUOTE]
Jak ci to nie sprawi problemu,to prosze:roll:oczywiscie napisze.

Posted

JAK sie pojawił TO do Donki5 moze pojedzie COOO???
sika z lasu miała tam jechac - jest miejsce!!!moze chociaz na tydzien....
a suka z lasu niech jedzie do swojego DT po sterylce i niech ludzie jej pilnuja - sterylka za free piechotą nie chodzi...

Posted

[quote name='rita60']Jak ci to nie sprawi problemu,to prosze:roll:oczywiscie napisze.[/QUOTE]

to żaden problem, ale ja na moim koncie ma przelewy z bazarków i na inne psy .. to tak żebym wiedziała na jakiego psa ta kaska ... i tylko dlatego ...

Posted

Aimez...jak zobaczysz Szczotka moze zgarnij go na balkon - 2 dni nie zbawi go..a wtedy szybciej znajdzie sie miejsce w hotelu - bo pies bedzie..a tak znajdziemy miejsce w hotelu, a psa nie bedzie..
ja napisze do Dokna5 do hotelu z zapytaniem...nie zadzwonie bo w tym miesiacu mialm 600!!!masakra...

Posted

około wtorku powinno być na moim koncie 61,35 zł jednorazowej wpłaty na Szczotka od IVV... :) :)
... zaraz powysyłam PW z nr konta do osób które deklarowały pomoc dla psiaka...
dziękujemy ..

Posted

Aimez - pomysl nad tym balkonem u siebie..w ąłzience nie masz szans - bo masz kusa łazienke..ale balkon masz duzy///3 dni mu starcza po kastracji...

pudzian - jak zobaczysz babkę od KUsego - zapytaj ją..ale ona me Kusego..nie wiem jak on zareaguje na samca - na moje oko to on zakapior jest...

p.s.
GRUBY /kolega Kusego/ STAROWINKA...ostatnio go przejrzałam - zebów z przodu brak :(