ilon_n Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 z sunią najlepiej od razu do weta, który by fachowo, ale to [B]bardzo fachowo[/B] wykonał sterylkę o ile jest jeszcze szansa na to .. i prędziutko trzeba by poszukać miejsca na przechowanie po zabiegu .. rety ile tam tych sierot .. :shake: .. No i gdzie ten Szczot?? Quote
Aimez_moi Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Dzisiaj musimy koniecznie znalezc Szczotka....:) koniecznie....:):) Quote
rita60 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 [quote name='wujek & ciocia']uda się, zobaczycie :)[/QUOTE] Tez mam taka nadzieje...Szczotku pokaz sie prosze....... Quote
ilon_n Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 powodzenia w poszukiwaniu Szczotkowej zguby!! wymiećcie Go spod jakiegoś krzaczka .. :) Quote
nincia Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Dawno mnie nie bylo na dogo.....:-( weszlam teraz i boziu kochana co tu sie dzieje....straszne rzeczy.....masakra :-( Quote
Aimez_moi Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Przeprawszam Was wszystkich bardzo ale nigdzie nie mozemy go znalezc. Wczorajszy caly dzien byl pod znakiem szukania..... ja z corka... corka z kolega.... corka z Pudzianem.....Moze dzisiaj..... Quote
rita60 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Aimez_moi napisał(a):Przeprawszam Was wszystkich bardzo ale nigdzie nie mozemy go znalezc. Wczorajszy caly dzien byl pod znakiem szukania..... ja z corka... corka z kolega.... corka z Pudzianem.....Moze dzisiaj..... SZCZOTUS NIE ROB NAM TEGO:shake: Quote
ilon_n Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 na boga, On musi się znaleźć! co się mogło stać?? czy możliwe, że ktoś go zabrał? czy on dawał się złapać obcym?nie grasują tam gminni hycle? Quote
yumanji Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 A moze polozyl sie w jakiejs dziurze ,bo jest goraco?Bez paniki. Quote
anita_happy Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ilon_n napisał(a):na boga, On musi się znaleźć! co się mogło stać?? czy możliwe, że ktoś go zabrał? czy on dawał się złapać obcym?nie grasują tam gminni hycle? HYCEL TO MY!!!! gminnego brak! Quote
Aimez_moi Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Czekam na Ramzesa ale w miedzy czasie pojde podszukac nasza Szczoteczke....... Quote
IVV Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Casperek tez byl szukany tak dlugo i w koncu sie znalazl :) Szczotek tez sie znajdzie !!!! Quote
anita_happy Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 SZCZOTEK NA POKŁADZIE DYLIZANSU... WYŁAPANY...ale walczył!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
rita60 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Brawo dziewczyny,dzieki:multi:Szczotek juz bezpieczny:multi:a.ze walczyl,toz to prawie terier:razz: Quote
rita60 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 IVV napisał(a):super!!!!!! a moze nazwac go BRUSH ....;) Albo jak taki waleczny to Bruce:evil_lol: Quote
rita60 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 anita_happy napisał(a):SZCZOTEK NA POKŁADZIE DYLIZANSU... WYŁAPANY...ale walczył!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napisz cos wiecej......... Quote
Recommended Posts