rita60 Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 [quote name='Aimez_moi']pojde dzis po poludniu poszukac Szczotka i dac mu jesc.......zobaczymy jak daje sobie rade.....[/QUOTE] Mam nadzieje,ze nic mu sie nie stało...Napisz prosze jak wrocisz. Quote
Lolalola Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 no wlasnie,oby tylko nic mu sie nie stalo.......pozdrawiam Cie malutki Szczotku....... Quote
Aimez_moi Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Jestem....bylysmy obydwie z corka...... Byl okolo cmentarza zydowskiego, chodzi ukradkiem, ucieka przed innymi psami..... Boziu jaki on wystraszony..... dlugo sie zastanawiam zanim podszedl...... wody nie chcial pic za to zjadl ryz z watrobka.... kilka parowek, zostawilam mu sucha karme. Podszedl zjadl kilka ziarenek, moze pozniej skonczy.... Dal sie poglaskac, jest bardzo biedny i chudzienki.... ale slodki,,,, fajna szosrtka sierc, sliczne brazowe oczka...... Bardzo mi go szkoda bo marnie sobie radzi zwlaszcza z ta tylna lapka...... Quote
Aimez_moi Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Szczotek......pokazuj swoje uszko Cioteczkom.......:):) Quote
Onaa Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Co ze Szczotkiem ? Ma już jakieś dt albo hotelik czy zostanie tam na ulicy ?! Quote
rita60 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='Dogo07']Co ze Szczotkiem ? Ma już jakieś dt albo hotelik czy zostanie tam na ulicy ?![/QUOTE] Nie ma:shake:czy masz jakis pomysł ? Quote
Onaa Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='rita60']Nie ma:shake:czy masz jakis pomysł ?[/QUOTE] Pomysłu konkretnego nie, ale wiem że jak się zacznie zbierać deklaracje, i prosić o pomoc dla psiaka, a widać że psiak w pilnej potrzebie, to jakoś można razem psu pomóc. A na darmowy całkiem dt to chyba nie ma co za bardzo liczyć :(. Może gdyby się udało zebrać na hotelik, do ZuziM mógłby pojechać. Quote
TERESA BORCZ Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 dzięki za link , psiak śliczny podkarmiajcie i złapcie jak już jest a to i reszta się znajdzie, jest zainteresowanie, Co mu może być w tę łapkę,? jak sie przyzwyczai do osoby dokarmiajacej to może da się jakoś złapać . chodzcie tam ze smyczką i obróżką . Może spróbujemy mu załatwić hotelik w okolicach Białbrzegów? Miejsce chyba jest. w międzyczaise szukam dt darmowego. Mam do sprawdzenia ale od sierpnia. i nie na 100%. Quote
Asior Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 jestem i ja, ale niewiele mogę pomóc z krakowa.... :( Quote
rita60 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Dzieki cioteczki,ze przyszłyscie....... Quote
kama210 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 dziewczyny dzieki za zainteresowanie - złapać to się on może i da - po zaczął nam trochę ufać ... ... ale u nas nie ma miejsca gdzie go przetrzymać , dlatego wątek z prośbą o pomoc... ... u pudziana są obecnie 2 psy z ulicy - Majka i znaleziony wcoraj szczeniak , a od lipca wszyscy wyjeżdżają i musimy psom znaleźć inne miejsce ... ... anita ma u siebie na DT colli, ... ja przechowuję na działce u kuzynki Duszka ... sytuacja patowa -przerósł nas nadmiar oststnio znalezionych psów - a nas na cały Szydłowiec jest 3 osoby .... to nasz wątek jeżeli ktoś go nie zna - - http://www.dogomania.pl/threads/182189-PSY-z-szyd%C5%82owieckiej-ULICY-szkielet-kt-wo%C5%82a-JESC-i-cmentarny-duszek-CASPER-AJUTO! Quote
TERESA BORCZ Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 mamy miejsce dla Szczotka. rozmawiałam teraz z Donka 5 jest miejsce w cenie 10zł dziennie, i to dobre miejsce. zbieramy cioteczki, można dalej szukać dt ale i zbierać to zawsze byłoby i miejsce i kasa na innego gdyby sie dt bezpłatny zdarzył. szukam. Quote
ilon_n Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 gdyby Szczotek był wykastrowany to sądzę, że miałabym dla Niego miejsce u jednej znajomej w Poznaniu. Miał tam pojechać Atos z Puław, ale w międzyczasie znalazł sobie DS :) i znajoma nie doczekała się tymczasowicza .. sądzę, że dla niej to bez znaczenia czy miejsce zajmie Atos czy Szczotek, ale ona ma stado suczek niesterylkowych i drugie stado kotów, więc Szczotek musiałby być kastratem i nie ścigać kociego rodu. Hmm? EDIT ehh, zapomniałam dodać, że DT byłby darmowy Quote
TERESA BORCZ Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 czy ten poznański domek tymczasowy jest płatny? Quote
rita60 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']mamy miejsce dla Szczotka. rozmawiałam teraz z Donka 5 jest miejsce w cenie 10zł dziennie, i to dobre miejsce. zbieramy cioteczki, można dalej szukać dt ale i zbierać to zawsze byłoby i miejsce i kasa na innego gdyby sie dt bezpłatny zdarzył. szukam.[/QUOTE] Teresko wielkie dzieki,zaklepuj prosze to miejsce,jakos musimy uzbierac,aby wyrwac tego malego. Rozsylam watek z prosba o pieniazki. Pozdrawiam. Quote
ilon_n Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']czy ten poznański domek tymczasowy jest płatny? Teresko, tak jak napisałam wcześniej (ale po edycji postu) to opcja darmowa .. to jest domek prywatny, kobieta-dusza-dla-zwierząt .. ma swoje goldenki i kilka kociaków .. najpierw chciała wziąć PONkę z Dobrocina, nie zdążyła, bo poszła do innego DT, potem wkręciłam jej Atosa z Puław, miał jechać na dniach, ale ten znalazł właśnie DS .. no to może podeślemy jej Szczotka ?? ale warunki są dwa, tak jak napisałam. Quote
Aimez_moi Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ja deklaruje 20zl miesiecznie na Szcotka......:) i tak juz niedlugo z torbami pojde...... Quote
rita60 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Ja deklaruje dyszke:roll: Ten tymczas fajny,tylko jak zorganizowac kastracje,kiedy nie wiadomo co z ta nozka i w jakim stanie zdrowia jest mały ? Quote
Onaa Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Chyba by się przydała jakaś wizyta u veta, żeby zobaczyć jak mały ogólnie, no i co i jak z tą nóżką. Quote
izunia154 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Dziekuje za linka, Szczotek jest śliczny, podobny do mojego Stefanka, popytam wśród znajomych czy ktoś by Go nie wział,ale teraz pies niemodny bo nie multimedialny i zrobić koło niego trzeba :-( :-( Quote
rita60 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Zbieramy pieniazki na bezdomnego psiaka. Pomóżcie cioteczki........ Quote
izunia154 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 A do kogo wpłacać pieniązki - tez sie troszkę dorzuce... Quote
rita60 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='izunia154']A do kogo wpłacać pieniązki - tez sie troszkę dorzuce...[/QUOTE] izunia uzgodnie z dziewczynami,to przesle info na PW. Quote
Recommended Posts