Jump to content
Dogomania

Szczotek-psi ideał szuka domku. Już znalazł !!!!!!! Powodzenia piesku !!!!!!

Recommended Posts

Posted

ekipa szydłowiecka w składzie Ramzes, Szczotek, pudzian, Aimez i jej córa na pokładzie wiortolotki pudziana wyjechała z Szydłowca...
Szczotek spokojny , w oczekiwaniu na podróż leżał taki zobojętniały ... trzeba mu zrobić jakąś kąpiel bo brudny niemiłosiernie ,,,

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nareszcie dobra wiadomosć, wczoraj nie miałam odwagi wejść na dogo. wczoraj tez odezwała się cioteczka oferująca bezpłatny dt dla psika. jest w okolicach obornik wielkopolskich, blisko kliniki oferujacycj w miarę tani zabieg kastracji. problem pozstaje transport. dobrze że psiak jest już bezpieczny, teraz tylko decyzja. macie tam sporo psiaków a deklaracji nie za wiele. pozostaje decyzja i może rozmowa z angel, co do konkretnych warunków w jakich mialby przebywać psiak. jeśli jest juz zadecydowana wersja pierwotna hotelik, to może dt wykorzystac dla innego małego psika. podam na pw telefon angel.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Wlasnie nadeszła wiadomosc od angel że pani oferujaca dt dla szczotaska zmieniła zdanie z powodow niezleżnych od niej. Szukamy dalej kasy w takim razie i także innej propozycji. Co za pech!!

Teresko to chodziło o to DT w Toruniu,bo sie pogubiłam:roll:

Posted

DT bezpłaten z obornik wielkopolskich...

DT w Toruniu jest płatne i jest - rozmawiałam z DT w sprawie Ramzesa...DT Toruń czeka na Szczote...

chyba ze cos sie zmieniło....

generanie Szczotasowi brakuje chyba ok 140 zł ... to sporoooooo

Kto wie JAK SIE ROBI allergo cegiełkowe???jakie konto sie wrzuca???mozna by allegro cegiełkowe zrobic-ale ja nie wiem na jakiej zasadzie sie to robi..KOGO POPYTAC...

Posted

Witam Wszystkich.Szczotek póżnym wieczorem dotarł do mnie i ma pozostać u mnie do piątku.Na razie wszystko ok. Grzecznie wybrał się ze mną do lasu na spacer:-)

Posted

Wczoraj wydawał się bardzo wystraszony.Musiałam malucha zanieśc do boksu .Jednak dzisiaj przywitał mnie merdającym ogonem. Apetyt dopisuje. Nie ciagnie na smyczy. Zainteresowany tym co Go otacza.Pewnie jak w piątek trafi do docelowego hoteliku ktoś będzię mogl więcej powiedzieć o jego charakterze.

Posted

Rito60, niestety domek który miał służyc na przytulenie po kastracji i zabiegu łapki w klinice w Sremie,a może i do czasu adopcji, w jej okolicach, niestety nie wypalił. To już drugi. Dobrze że u Donki kastracja nie jest warunkiem, a potem coś sie wymyśli. 0bydwa dt w okolicach Śremu były oferowane bezpłatnie.

Posted

anita_happy napisał(a):
smieszny szczotas....TAKI niesymetryczny jakos..Rita dobre pytania CO Z USZKIEM...gdzie podziało sie uszko :P
wrrrrrrrrrrrrr

Szczotek szuka uszka!!!!kto zajumał szczotkowe uszko!!!!

Ciotka:cool3:pytałam co z uszkiem w takim kontekscie,czy mu sie nie paprze,nie ma jakiejs rany po odgryzieniu.

Posted

Jak dla mnie to uszko to juz dawna sprawa....ladnie sie zagoilo.....
z lapka nie wiem.... gdy idzie powolutku to staje na wszystkich lapach ale gdy przyspiesza to lapke ciagnie za soba.....
moze pogryziony albo ktos go uderzyl....