Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

.................................

. Tylko co jeśli okaże się ,że pies ma domek ?? Może wtedy pieniążki przekażemy suni której też grozi uśpienie , ale ma więcej czasu bo podchodzi pod rasową ?

Edited by Anja2201
Posted

Anja2201 napisał(a):
nr. konta

30 1020 3916 0000 0602 0151 9974
Anna Kłopotowska
Glina 20
97-220 Rzeczyca

Tylko co jeśli okaże się ,że pies ma domek ?? Może wtedy pieniążki przekażemy suni której też grozi uśpienie , ale ma więcej czasu bo podchodzi pod rasową ?

Moja koleżanka zrobiła akcję na Facebooku dla pieska z Tomaszowa ale dostała teraz taką informację,żeby wstrzymać się z wpłacaniem pieniędzy.Od rana zbierała ludzi do pomocy podobno czekają w gotowości!Jak się teraz zachować?Konto zostało przekazane na Anię K. i jakaś pani się interesuje psem z NK.A jak go nie weźmie?Pisaliście,że maja go uśpić,a jak go weźmie to tej pani będzie potrzebna pomoc finansowa bo taki pies będzie na pewno potrzebował pomocy weterynaryjnej!Co z tym przelaniem pieniędzy?Ludzie są chętni wpłacać!Co dalej?!!!!

Posted

Jej, ale ten wątek pędzi :) Trzymam kciuki za dom dla psiaka!

ocelot napisał(a):
W tej chwili około 6. Czasami dowiaduję się już po fakcie.
Ten najbardziej, później sunia mix goldena.

Może pomogłaby fundacja goldenowa?

Posted

wojtek.sza napisał(a):
Moja koleżanka zrobiła akcję na Facebooku dla pieska z Tomaszowa ale dostała teraz taką informację,żeby wstrzymać się z wpłacaniem pieniędzy.Od rana zbierała ludzi do pomocy podobno czekają w gotowości!Jak się teraz zachować?Konto zostało przekazane na Anię K. i jakaś pani się interesuje psem z NK.A jak go nie weźmie?Pisaliście,że maja go uśpić,a jak go weźmie to tej pani będzie potrzebna pomoc finansowa bo taki pies będzie na pewno potrzebował pomocy weterynaryjnej!Co z tym przelaniem pieniędzy?Ludzie są chętni wpłacać!Co dalej?!!!!

A ja myślę, że nie ma co się wstrzymywać. Z n-k nikt nie dzwoni, mógł być to chwilowy odruch serca. Pieniążki zbieramy. z jednorazowych wpłat może się na DT uzbierać też

Posted

koosiek napisał(a):
Jej, ale ten wątek pędzi :) Trzymam kciuki za dom dla psiaka!

Może pomogłaby fundacja goldenowa?

A jest taka? Masz namiary? To wyślemy prośbę

Wiolabiszop deklaruje 35 zł.jednorazowo.

Posted

Niech nas ten niepewny widok na domek nie powstrzymuje od deklaracji. Trzeba piesa wyciągać ze schronu! :)
Kto jeszcze rzuci grosik dla Pixelka???

Posted

Słuchajcie, kto dokładnie zbiera pieniądze na tego psa?
I uporządkujcie deklaracje. Nagle wydaje się, że zewsząd płyną pieniądze, a potem okaże się, że jednak były to chwilowe wzloty i za miesiąc pies będzie z gołym tyłkiem.
Wpłaty muszą być widoczne.

Jeżeli pies idzie do swojego nowego domu, to rozumiemy, że właściciel przyjmuje go do rodziny, a nie na zasadzie opieki za pieniądze.
Pies pojedzie zdiagnozowany , zaszczepiony i odrobaczony. W razie konieczności leczenia, oczywiście właściciel może liczyć na pomoc.

Uważajcie na oszustów - bez obrazy, ale chodzi o przyszłość psa. A nie chwilowe 4 kąty i inny schron, kiedy skończą się wpływy

Posted

Anja2201 napisał(a):
Pieniądze zbieram ja , zaraz wszystko uporządkuje .

Dobrze.
Trzeba sie trzymać planu ;)
Bez względu, czy pies pojedzie do domu stałęgo nie można zaniechać zbiórki "na zaś". Bo jak nie pojedzie...? A tak będzie na innego biedaka ;)

Posted

ocelot napisał(a):
A jest taka? Masz namiary? To wyślemy prośbę

Namiarów nie mam, ale nazywa się chyba Szansa na pomoc goldenom. Więcej wie na pewno AnkaRa, ale ona chyba rzadko bywa na dogo, nie wiem, kto jeszcze zajmuje się goldenami.

Posted

DEKLARACJE STAŁE (potrzeba 300, by pojechał do Czarodziejki)

5 - Bjuta
10 - Anja2201
5 - Beataczl
30 - Mama Anja2201
10 - paulinken
50 - reniax1
10 - Atomowka
25 - viola005
20 - magden
10 - go-ja
20 - managua

Razem : 185 zł

Brakuje 115 zł.

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
50- magden
35 wiolabiszop

Razem 85 zł

Ja już wpłaciłam za 5miesięcy z góry -50 zł

Posted

koosiek napisał(a):
Namiarów nie mam, ale nazywa się chyba Szansa na pomoc goldenom. Więcej wie na pewno AnkaRa, ale ona chyba rzadko bywa na dogo, nie wiem, kto jeszcze zajmuje się goldenami.

wydaje mi sie , ze _Goldenek2 zajmuje sie goldenami, ma w podpisie cos takiego...

Posted

Czarodziejka ma rację, można Pixela przekazać do nowego domku przebadanego, zaszczepionego. Jak domkowi zależy to poczeka.
Pieniążki zbieramy. Psiaków jest tyle w potrzebie, że nie będzie problemu, żeby je przekazać innemu biedakowi.
Natomiast i tak cisza w sprawie adopcji.

Jak się porządnie obudzę piszę do goldenów. dzięki dziewczyny za namiary.

Posted

Cioteczki - 1barto - mój kolega z facebooka, gdzie promujemy Pixelka - jednorazowo deklaruje 115 pln czyli te brakujacą kwote na najblizszy m-c. Zapiszcie, proszę.

Posted

DEKLARACJE STAŁE (potrzeba 300, by pojechał do Czarodziejki)

5 - Bjuta
10 - Anja2201
5 - Beataczl
30 - Mama Anja2201
10 - paulinken
50 - reniax1
10 - Atomowka
25 - viola005
20 - magden
10 - go-ja
20 - managua
5-majki1510